Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=582)
-   -   Baylan (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=474897)

Bluesky24 08-04-2010 11:45 AM

Baylan
 
Lezzetli pasta, turta ve çikolatalarıyla, kakao ve kremaya dayalı Batı kökenli tatlılarıyla ünlü Baylan'ın tarihi 79 yıl öncesine dayanır.

Dondurma, karamel, badem, vanilya, fıstık ve krem şanti ile yapılan ve üstüne bal ve karamel sosu dökülerek bir kedi dili bisküviyle servis edilen Baylan'ın ünlü tatlısı "Kup Griye"den sonra, Baylan'ın ilkleri arasında, İtalyan espressosu, İtalyan dondurması, milk shake'ler, İskandinav kanepeleri ve tost sayılabilir.

Yalnız Kadıköy'ün değil, İstanbul'un en nezih pastanelerinden biri olma özelliğini koruyan Baylan'ın tarihçesi Meydan Larousse'da da yerini almıştır. Bu tarihçe halen pastanenin göze çarpmayan bir köşesinde asılı durmakta.

Adres: Muvakkithane Caddesi. No: 19. Kadıköy/İstanbul

Tel: 0216 346 63 50

Web: http://www.baylanpastanesi.com



Kaynak: Kaynak:Maviyesil


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.