![]() |
Konumuz Aşk Konumuz Aşk Farklı kuşaklara ait beş kadın yazar, farklı zaman ve ülkelerde geçen aşk hikayelerini geçmişten günümüze taşıyor. Tutkulu Shakespeare'in ünlü trajedisi "Hamlet"in yeni uyarlamasında başrolü Ofelya oynuyor. Kraliçenin nedimesi olan Ofelya, Prens Hamlet'in dikkatini çekince aralarında gizli bir aşk filizleniyor. Ama kötülük, çok geçmeden Danimarka'yı bir delilik yuvasına çeviriyor ve Ofelya'nın mutluluğu parçalanıyor. Gitgide artan tutku, duygusal iniş çıkışlar... İnsanı sürpriz bir sona sürükleyen bu hikayede hepsi var. Ofelya, Lisa Klein (Artemis Yayınları, 14.81 YTL) Zeki "New York'a geri dönüp onu bulmak zorundaydım. Orada olmama ihtimali de vardı, ama şansımı denemeliydim. Çünkü tek bir şeyden emindim: "Burada değildi." Anna, New York'a dönüp arkadaşlarına, işine ve hepsinden ötesi Aidan'a kavuşmanın hayaliyle yaşayan bir kadın. Her şeye rağmen insana kendini iyi hissettiren bir kitap. Senden Başka Yok!, Marian Keyes (Artemis Yayınları, 20 YTL) Seksi Teksas'daki küçük kasabanın tekdüze yaşamı, günün birinde zengin bir adamın karısı olan Pearl Ann'in cesedinin bulunmasıyla değişir. Cinayeti çözecek kişi Şerif Overstreet'tir. Meraklı eski karısı Debbie cinayeti çözmeye kalkınca işler karışır. Romantik komedi filmi tadında bir roman. Madem Gidiyorsun Çöpü de Götür, Dixie Cash (Salyangoz Yayınevi, 19.50 YTL) Meraklı Tatilde tanıştığınız insanlar hayatınızı etkiler mi? Her yıl Karayip Adaları'na giden Beth ve Ned, hep aynı otelde kalıyor, aynı insanlarla karşılaşıyor ve tatil sonrası hayatlarına devam ediyorlardı. Son tatillerine kadar! Her Şey Dahil, Judy Astley (Doğan Kitap, 15 YTL) Çarpıcı Sybille Bedford, Amerikalı bir genç kızın bir İtalyan soylusuyla evlenmesinden yola çıkarak, Yeni Dünya ile Eski Dünya'nın yaşam tarzlarını ustaca karşı karşıya getiriyor ve üç kuşağın öykülerinde, kadın ruhunun derinlerde yatan gizlerini ele veriyor. Tanrıların Gözdesi, Sybille Bedford (Can Yayınları, 20 YTL) Kaynak: Joy Dergisi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 PM. |