![]() |
İtalyanca Zamanlar Cok tesekkurler faydali bilgileriniz ve gayet basit anlatiminizla eskiden ogrendigim ama uzun zmandir kullanmadigim bilgilerimi tazelemis oldum. Acaba soyle baslangic seviyesinde okuyabilecegimiz italyanca hikayeler, yazilar varmi yada bunlari bulabilecegimiz ozel bir site.. Yardimci olursaniz cok sevinirim |
Ynt: İtalyanca Zamanlar Merhaba Ferman!Bu siteye bir göz at derim,yararlanacağını umuyorum.Ayrıca istersen bu dile yeni başlayanlar için türkçe tercümeli basitleştirilmiş birkaç hikaye kitabının künyelerini verebilirim. super http://home.unilang.org/main/index2.php?l=tr |
Ynt: İtalyanca Zamanlar selam umutlu, ben italyanca öğrenmeye yeni başladım ,dediğin kitapları yazabilirsen yararlı olur.. bende fononun kitapçıkları var.. internette genelde italyancanın biraz daha gelişmiş olması gerekiyor sitelerden yararlanmak için.. tavsiyelerin faydalı olur.. ayrıca www.italyanca.com bu site türkçe hazırlanmış ama hikayeler görmedim,fakat öğrenim için yararlı...ilgisi olan arkadaşlar için. |
Ynt: İtalyanca Zamanlar Merhaba Burre!Fono'nun kitapçıkları var demişsin ama ben yinede bilmeyenler için onlarıda yazmak istiyorum.Umuyorum bu kitaplar faydalı olur Burre,kolay gelsin... hismiley Son Gülen İyi Güler,Çok Konuşan Adam,Carlo ve Kedisi(İtalyanca öğrenenler için türkçe tercümeli basitleştirilmiş hikayeler/Fono açıköğretim kurumu) La Vita Di Una Famiglia İtaliana Livello 1,Nasreddin Hoca Semin e Emanuella a İstanbul e a Roma Volume 3,Le Mille e Una Notte Le Avventure Di Pinocchio(Emanuela Borgia/Kelime yayınları) |
Ynt: İtalyanca Zamanlar çok teşekkürler umutlu.. bir düzeltme yapmak istiyorum arkadaşlar, www.italyan.com , site adresini yanlış vermişim bir önceki mesajda... |
Ynt: İtalyanca Zamanlar Bir türlü, unilang sitesine üye olamıyorum..üye oluyorum, giriş yapınca kabul etmiyor.. bilenler bana yardımcı olabilir mi? sevgili umutlu ,siz siteyi kullanabiliyor musunuz ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 AM. |