![]() |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) eee şimdi ne oldu.. istanbulda buluşuldu mu ? buluşulmadı mı? Yoksa ben mi kaçırdım hy789 |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Arkadaslar, Bir Istanbul bulusmasi ayarlayamaz miyiz? |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) eeee kimse bulusmak istemiyor mu:((((yu89 |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Sevgili Arkadaslar, Bu konu hakkinda daha once de fikrimi belirtmistim, ama kimse nedense orali olmamisti:(( Daha once bu forumdaki arkadaslar bir Istanbul bulusmasi yaptiklarini ve cok iyi geribildirimler aldiklarini yazmislardi. Neden biz de yeni katilimcilar eski tecrubeli uyelerle gorusmuyoruz? En azindan tum tecrubelerimzii karsilikli anlatarak daha cok birbirimizi cesaretlendirmis olmam miyiz? En yakin zamanda toparlanalim bir yer belirleyelim haydi Arkadaslar? |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Tarih ve yer önerisi ortaya atılsa belki daha somut geri dönüş alınır? |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Alıntı:
16 Ekim Pazar diyerek baslayalim o halde , yer taksim olsun, herkes tarafindan bilindik bir yer nasil olsa meydani kapatiriz:Py789 |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) hehe bir de saat 12 olsun tam miting yapmaya gelmişler desinler di mi bize "Kişisel gerilemeye hayıııır!" :D Gerçi baksana şuanda istekli kimse yok bir sen bir de kısmet olursa ben :) |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) evet bende gelebilirim |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Alıntı:
Haydi arkadaslar cok keyif alacagiz durmadan konusacagiz artik telkin ederiz birbirimizi:) Keske Atakan bey`de aramizda olabilse:((((O0 |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Yok mu arttiran???? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:46 PM. |