![]() |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) atakana aynen katılmakla birlikte .. Pisim paşam ,ablacım senin yerin başımın en tepesinde biliyorsun demi. Unutmuşsun galiba hatırlatıyım dedim !! Valla bu ara ilginç birşey var eski iş arkadaşlarımdan biri (sürekli buluştuğumuz) yemin ediyorum 2 gün evvel mail attı bi telefon etmek çok mu zor felan diye ,halbuki hepte aklımdalar senin gibi ,shaman gibi ,pisicim .Ama ben kendi adıma bu ara msndeyken bile bazen dolu oluyorum,bazı arkadaşlar biliyor. Bu buluşmada ne zamandır akıllarımızdan geçiyordu ama mesela muminle konuşmuştuk, sevgili mümin kardeşim belginle konuşup başlık açmışlar bana haber vermemişler ..bak ben kusuyormuyum,elbet belgin gidince düşücen elime :D Senle daha çok buluşcaz pisimbatım .Shaman hanım da bi yoğun bi yoğun olduğundan görüşemiyoruz zaten (maşallah) :D Teşrif ederlerse ne hoş olurdu zatı alileri :P Hadi lafı bırakın herkez gelsin işte hobaaa :) bak ben de kaç aydan beri ilk defa foruma bu kadar post attım (ehe öhö atakancım yani.. :D) |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Alıntı:
uçak yollasan gelmem artıkkhkh56music45 Alıntı:
ben anlamam 006 james metin kıvırma şimdi herkesten umardım bi senden ummazdım böle dışlanmayı zaten neyse hadi gidin siz piknik yapın ama kumda oynayın bi yerinize bişi batmasın khkh56 |
|
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) iyimdir hoşumdur amaaaa gazabımdan kinimden cat56 den korkulması lazım bence anlayan anladı ne hoş oldu yağmur yağadı bugun pek üzüldüm atakan pekk hemdemusic45khkh56 |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) bene gelmek ıstıyorum bulusmalara..ama ıstanbulda değilimpartysmileyskan67 |
en yakın zamanda beraber yaparız inşallah .Bu arada bir sürü kedi filan vardı gittiğimiz yerde özelliklede sıra sıra arkaya gezen ördekler ,kazlar filan aynı ankaradaki kuğulu park gibi ben buraya bi 4 5 senedir gitmiyordum. Bi daha geldiğinde beraber gidlim pisimbat ...o taksimde gittiğimiz yerin ördeklisini düşün.. :) mumin şahin felan reismlerini çekti kazların koyarlar belki |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Bagaja koyup götüremedik iki tane... |
|
|
|
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) eee şimdi ne oldu.. istanbulda buluşuldu mu ? buluşulmadı mı? Yoksa ben mi kaçırdım hy789 |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Arkadaslar, Bir Istanbul bulusmasi ayarlayamaz miyiz? |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) eeee kimse bulusmak istemiyor mu:((((yu89 |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Sevgili Arkadaslar, Bu konu hakkinda daha once de fikrimi belirtmistim, ama kimse nedense orali olmamisti:(( Daha once bu forumdaki arkadaslar bir Istanbul bulusmasi yaptiklarini ve cok iyi geribildirimler aldiklarini yazmislardi. Neden biz de yeni katilimcilar eski tecrubeli uyelerle gorusmuyoruz? En azindan tum tecrubelerimzii karsilikli anlatarak daha cok birbirimizi cesaretlendirmis olmam miyiz? En yakin zamanda toparlanalim bir yer belirleyelim haydi Arkadaslar? |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Tarih ve yer önerisi ortaya atılsa belki daha somut geri dönüş alınır? |
16 Ekim Pazar diyerek baslayalim o halde , yer taksim olsun, herkes tarafindan bilindik bir yer nasil olsa meydani kapatiriz:Py789 |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) hehe bir de saat 12 olsun tam miting yapmaya gelmişler desinler di mi bize "Kişisel gerilemeye hayıııır!" :D Gerçi baksana şuanda istekli kimse yok bir sen bir de kısmet olursa ben :) |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) evet bende gelebilirim |
Haydi arkadaslar cok keyif alacagiz durmadan konusacagiz artik telkin ederiz birbirimizi:) Keske Atakan bey`de aramizda olabilse:((((O0 |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Yok mu arttiran???? |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) site eski canlılığını kaybetti, 2009 2010 arasıyla bu dönem aynı değil. bence pek katılım olmaz.. |
|
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) olsun biz de 3 kişi buluşuruz artık:( |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Sanırım herkes meşgul:((( Ama daha Pazara çok varrr haydi arkadaşlar paylaşalım |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Ama çooook üzüldüm kimse istemiyor:((( |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) pazar adalara gidelim o halde? ne dersiniz? |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) hava güzel olursa? |
|
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) benim bi arkadaşım daha var o siteden değil ama olsun, bisiklete bineriz, bayanlar pasta börek çörek getirsinler :D :D erkekler içecek cola, meyve suyu falan alırız olur mu? |
|
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) süper :D :D iyi pazara kadar organize oluruz. Ben şimdi face de grup kuruyorum orda ayarlayalım |
|
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) |
|
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Sevgili Sweeet, Hangi ada oldugu önemli mi bence olmaması gerek, sanırım maksat beraber olmak:) |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Bu buluşma işi ne olduu? Ben de gelmek istiyorum! İçim kıyıldı dağın başında kampüste:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:52 PM. |