![]() |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması yahu bende çoban salatası yapayım barii boşa gitmesin canımm domatesler atmayın şamannıma domates istemediğinden değil mecburiyetten gelemeye bilir af ettim ben onu (yalannnnnn dlckrn) blook alemsim zeynep yahu çok şirin domatesler gssmile |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Zeynep ayyyyyyyyy ıyyy ortalığı kirleteceene oturda shaman gibi domatesleri kızart şööle yanınada biber domates felan oooooh yararlı bi iş yap ya cık cık.. yok ona domates at buna fırlat.. |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması hıııııı demek öleeee oldu başka emriniz varmı küçük bey? kizgin1:))http://img395.imageshack.us/img395/848/lmetinui9.jpg |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Şovelye metin haa:)))) Pisim yahu gelirken ortaköye domates getirimi sankim lazım olucak gibi khkh56 http://www.netdisaster.com/go.php?mo...asp%3Fid%3D494 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
evet şövalye ne var bunda gülecek çoçuğun asaleti var bi tarzı duruşu var asil çoçuk benim gmzümde kıskanma zeynep bak sen şamanla işbirlişkçimi oldun yoksa kuşkulanmaya başladım vallaaaaa dokunma şövalyeme dlckrn |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Anlamadım benimi balıklara yem atıcan? dusunoy şee yüzmesini bilmem sizden kaçamam canımdan olamam:))) bu sıkar işte beni denize atmak :)) Ben kimseyle iş birliği yapmadım şimdi şimakin günahını alma ben tekim bu yolda :)) hay senin şovelyana 2600 ne kıskanması beee şükür o duygu bende fazla gelişmemiş hih33:)) |
khkh56 khkh56 khkh56 şaka yapıyoru zeynepcim ark5 ama şamandan şüpeliyim seni dolduruyor bana ve metin (şövalyeme )karşı dusun 44 dlckrn |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Beni dolmalık bibermi sandın öle kolay kolay dolmam:))) Dediğim gibi şimanik beni doldurmuyooo hem onun öle bi karakteri yok birini birine kışkırtmak yani boşuna delil arama yok çümkiii:)) tamamen kendi düşüncelerim bunlar 98569 yahu hayırlısıyla gelseydi şu 23 nisan:)))))))))) |
tamam sataşmıcam kankan şaman a (yalan dlckrn) |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması arkadaşlarrrr, bende geleceğim, yıktım viran eyledim duvarlarımı, taptaze bahar çiçekleriyle, just a perfect day, bu çaldığım parça armağanım olsun o güne, kendime pırıl pırıl bir elbise alacağım, sizinle tanışmak için can atıyorum, tavla oynamayıda biraz bilirim ama iddiasız oynamam, ve kesin kaybederim daha kazandığım görülmedi, ama ben tavla oynamayı severim, oynamak sonucundan daha önemli yaniii, süper planlarda kurmaya başladım, 17 nisanda burdan ayrılıp uzun bir tur planladım, hatta sevgili kedim bebişide getiririm belkiiii, 23 nisanda martılara simit atarız, çocuklar gibi şen, yeniden hayatımızı değiştirmeyi başarmış olarak başlarız, blissy cat56 kiss3 kiss3 kiss3 aa34 f678h partysmiley t678 25889 956k k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 AM. |