![]() |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bu buluşma davetini site girişine yazılsa yeri zamanı ve adres tarifi bende bakırköye yakın oturuyorum ve allah nasip ederse gelmeyi düşünüyorum. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması ben de gelebilir miyim wave |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Merhaba, facebooktan toplantı haberini alır almaz hemen yazmak istedim. Toplantıya ben de gelmek istiyorum. Görüşmek dileğiyle. Sevgilerimle... |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bende gelim bariii |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması merhaba,bende katılmak istiyorum bu toplantıya pazar günleri çalışıyorum ama ayarlayıp gelicem..görüşmek üzere.. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması İstanbul Bakırköy toplantısına katılması muhtemel üyelerimizin listesi son olarak şu şekilde oluşmuştur.Gelecek arkadaşlar lütfen bu başlığa yazmaya devam etsinler listemize ekleyelim... 1-Kısmen 2-Spy-Game(Mümin) 3-Nemesis 4-Ecem18 5-Awayy 6-Sanemce 7-Redflowers 8-Çiçek1973 9-hayatimdegisti(atakan ) 10-ruhsal 11-Elba 12-Hemraz 13-Sehrinaz 14-Gumanji 15-arguz58 16-Tarık 17-hayatdolu 18-tolga oz 19-Shamanic 20-Metin06 21-Nurhanza 22-Duru79 23-Keops? 24-Kadriye 25-Serpi22 26-Gulays 27-cogitare 28-gizemist 29-honeys 30-Uçurtma Toplantı Tarihi:19 Ekim Pazar Saat 14.00 İrtibat Telefonu:0539 559 64 22 Toplantı Yeri Tarifi .Bakırköy son durakta inilince orası özgürlük meydanıdır zaten.Ordan dümdüz aşagıya ineceksiniz.Sonra krokide gözüktüğü gibi sola döneceksiniz.Ayakkabı Dünyasının yanında içeri girince karşınıza çıkacaktır.HASIR GÖZLEME VE MANTI EVİ İstanbul Caddesi Niyazibey Sokak No:6 Bakırköy İstanbul http://www.birey.com/birey/images/te.../001-kroki.jpg Not:Ayakkabı Dünyası'nın ismi değişmiş mağazanın ismi sports olmuştur. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bi aksilik olmadığı sürece serpil22de katılacak toplantıya |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması heyyyy demek buluşma var.yaa arkadaşlar bilenler vardır ben bakırköyde askerim.bahsi geçen mekan bana 5 dk mesafede ama;bir hafta pazar bi hafta c.tesi çarşıya çıkıyorm ve o hafta c.tesiye geliyo iznim.6 gün var günün değişmesi mümkünn mü bende gelmek istiyorum.ehh tabii nete bir daha giremeyeceğim ama shamanic cim haberleşiriz(sen geliyosundur heralde dimi :) ) .c.tesi yaparsakk süpppperrrr olur arkadaslar.bu arada buradan çıktığımda arkadasımızın yeni mekanını ziyaret edeceğim ;) herkese kocamannn sevgilerrr kiss3 derken listeyi gördüm ve redflowers sende geliyomussunnnn ! hadi bakalımmm !!!! |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Peacemaker merhaba Kızılayın orda ki askerlik şubesindemisin?Shamanla konuşmuştuk ben Bakırköyü iyi bildiğimden seni ziyarete gelmeyi düşünüyorduk |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Alıntı:
Bu nedenle tarihi değiştirmek sorun olabilir. Ancak bir sonra ki İstanbul buluşmasının tarihini ayarlamadan önce size mesaj atarım böylece izninizin olduğu güne denk getirebiliriz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 PM. |