![]() |
ingilizce öğrenmek için merhabalar daha önceden subliminal mesaj ve etkileri hakkında bilgilerim vardı.birkaç ay önce dinlemeyi bırakmıştım şimdi daha kapsamlı ve düzenli dinlemeye başladım.hazırlık okuyorum ve ingilizce öğrenmeyi çok ama çok istiyorum.malesef maddi güç ve imkanım olmadığından ingilizce öğrenme telkin cd sini alamıyorum.etkisi olup olmadığı konusunda araştırma yaptım ama her kafadan bir ses çıkıyor.bana bu konuda kim yardımcı olabilir?ne yapmamı önerirsiniz?sad456 |
Cevap: ingilizce öğrenmek için Ah bende hazırlık okuyorum ingilizce öğrenmeye çalışıyorum :) |
Cevap: ingilizce öğrenmek için Alıntı:
|
Cevap: ingilizce öğrenmek için Bi siteye üye oldum yabancılarla konuşuyorum. Çok etkiledi beni o Englishtown ile online İngilizce öğrenmenin keyfini yaşayın - Dünyanın lider online İngilizce okulu b Bu siteeye üye olmanı öneririm canım. Yanındada küçük tatli defter olsun sürekli begendiğin kelimeleri not et. Mesela bi arkadaşımla normal türkçe konuşuyorum; anlaştık görüşürüz dıyorum. A bidakka bunun ingilizcesi neydi diyorum, agreed > anlaştık. Hani bütün gün kopmamaya çalış. Ben çok eğleniyorum umarım seninde işine yarar bu derty |
Cevap: ingilizce öğrenmek için bende farklı bir site kullanıyorum ama sohbet etme kısmı yok sanırımsad456 verdiğin site ücretli 1 euro üye oluyormuşsun.ancak kullanıcı yorumlarına göre sonradan kredi kartından senden habersiz 49 euro çekiyorlarmış.çok şikayet almış.. |
Cevap: ingilizce öğrenmek için busuu.com tek geçerim.. |
|
ben eğitim cd si kullanmaya başladım çok işe yarıyor verdiğin siteyide kullanırım artık.. |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 PM. |