Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İngilizce Odası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   ingilizce öğrenmek için (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622159)

brsdrgn 27-10-2012 02:19 PM

ingilizce öğrenmek için

merhabalar daha önceden subliminal mesaj ve etkileri hakkında bilgilerim vardı.birkaç ay önce dinlemeyi bırakmıştım şimdi daha kapsamlı ve düzenli dinlemeye başladım.hazırlık okuyorum ve ingilizce öğrenmeyi çok ama çok istiyorum.malesef maddi güç ve imkanım olmadığından ingilizce öğrenme telkin cd sini alamıyorum.etkisi olup olmadığı konusunda araştırma yaptım ama her kafadan bir ses çıkıyor.bana bu konuda kim yardımcı olabilir?ne yapmamı önerirsiniz?sad456

Senemmms 27-10-2012 03:03 PM

Cevap: ingilizce öğrenmek için

Ah bende hazırlık okuyorum ingilizce öğrenmeye çalışıyorum :)

brsdrgn 28-10-2012 10:37 AM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832508)
Ah bende hazırlık okuyorum ingilizce öğrenmeye çalışıyorum :)

uyguladığın herhangi bir yöntem var mı?

Senemmms 28-10-2012 11:41 AM

Bi siteye üye oldum yabancılarla konuşuyorum. Çok etkiledi beni o
Englishtown ile online İngilizce öğrenmenin keyfini yaşayın - Dünyanın lider online İngilizce okulu b
Bu siteeye üye olmanı öneririm canım. Yanındada küçük tatli defter olsun sürekli begendiğin kelimeleri not et. Mesela bi arkadaşımla normal türkçe konuşuyorum; anlaştık görüşürüz dıyorum. A bidakka bunun ingilizcesi neydi diyorum, agreed > anlaştık. Hani bütün gün kopmamaya çalış. Ben çok eğleniyorum umarım seninde işine yarar bu derty

brsdrgn 29-10-2012 11:01 AM

bende farklı bir site kullanıyorum ama sohbet etme kısmı yok sanırımsad456
verdiğin site ücretli 1 euro üye oluyormuşsun.ancak kullanıcı yorumlarına göre sonradan kredi kartından senden habersiz 49 euro çekiyorlarmış.çok şikayet almış..

gülücan 02-11-2012 12:51 AM

busuu.com tek geçerim..

Senemmms 02-11-2012 05:30 PM

Alıntı:

brsdrgn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832608)
bende farklı bir site kullanıyorum ama sohbet etme kısmı yok sanırımsad456
verdiğin site ücretli 1 euro üye oluyormuşsun.ancak kullanıcı yorumlarına göre sonradan kredi kartından senden habersiz 49 euro çekiyorlarmış.çok şikayet almış..

hayır hayır orda ücretsiz ingilizce yazıyo ordan üye olup sadece sohbet etceksin o 1 euro luk kısmıyla bi alakam yok. O ders için zaten. Ben o siteyi sohbet için kullanıyorum

brsdrgn 03-11-2012 11:43 AM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832799)
hayır hayır orda ücretsiz ingilizce yazıyo ordan üye olup sadece sohbet etceksin o 1 euro luk kısmıyla bi alakam yok. O ders için zaten. Ben o siteyi sohbet için kullanıyorum

anladım teşekkür ederimsuperxy
ben eğitim cd si kullanmaya başladım çok işe yarıyor verdiğin siteyide kullanırım artık..

brsdrgn 03-11-2012 11:45 AM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832784)
busuu.com tek geçerim..

teşekkür ederim güzel bir site superxy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 PM.