| ||||||||||
|
İngilizce Odası İngilzce Odası |
Yabancı Dil Klubü ve Ritmotrans(Öğreni Fark Yaratın) ve İngilizce Odası ingilizce telkin cd'si Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ingilizce öğrenin telkin cd si alan arkadaşların forumda yorumlarını çok fazla bulamadım.cd dinlemelerinin sonuçları ne oldu? etkisi ne oldu. bizede tavsiye edermisiniz...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İngilizce Odası telkin cd indir izle İstanbul İngilizce Odası nerededir kimdir İngilizce Odası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İngilizce Odası hipnoz İngilizce Odası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İngilizce Odası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İngilizce Odası kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2011
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 26 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ingilizce öğrenin telkin cd si alan arkadaşların forumda yorumlarını çok fazla bulamadım.cd dinlemelerinin sonuçları ne oldu? etkisi ne oldu. bizede tavsiye edermisiniz
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2011
11 Mesajinıza toplam 26 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hiç alan ve yorum yapacak yokmu |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Böyle bir şey olsa herkes ingilizce biliyor olurdu. No pain no gain...bir kere ingilizceyi yaşamalısın. Her gün en az 2 saaitni İngilizce ile meşgul olmalısın. Bunu 4 saat gibi düşün. Binlerce kelime ve kalıp var bunları öyle dinliyerek öğrenmen imkansız. Ağar ağar çıkacaksın bu merdivenleri... ilk önce VOA english Sonra CNN Student News/Quick Guides & Transcripts: News & Videos about CNN Student News/Quick Guides & Transcripts -- CNN.com |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tesekkür: 1
46 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende merak ettim şu ingilizce cd sini ama nedense her konuda cd lerden alınan sonuçlarla ilgili yorum yazılmasına rağmen burda tek sonuca rastlamadım iyiyse iyi değilse değil biri sonuçlarını bizimle paylaşsa diyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Merhaba Umut73 ,bende bu cd yi almadan önce burada sormuştum ancak kimseden yanıt gelmedi.Ancak 1 hafta önce adıma düzenlenen ingilizce telkinlerim ulaştı. Sizlere step by step aktaracağım gelişmeleri :D Öncelikle Murad1 e cevap vermek istiyorum .Evet haklısın kesinlikle emek istiyor.Ancak emek vermek de yüksek motivasyon istiyor.Yıllardır İngilizce öğrenmeye çalışan bir toplumuz,bende bu toplumun bir bireyi olarak artık bıkkınlık gelmişti. Telkinleri 1 haftadır dinlemekteyim ,kelimeler konusunda henüz bir etki fasrk etmedim.Ancak şu an motivasyonum arttı.Bıkkınlık duygum yerini birşey öğrenmenin verdiği heyecana bıraktı. Mecburen sırf kulak dolgunluğu olsun diye izlediğim yabancı kanalları artık heyecanla dinliyorum.Acaip heveslendim sanki daha dün başlamışım gibi.Ve endişe etmiyorum,en güzelide bu.Özel sektörde çalışıyorum ve hangi kapıyı çalsan ingilizcen varmı diye soruyorlar.Bu yaşdan sonra (36) işden çıkıp ingilizce dersine gitmeye başladım ancak bir gün dersin ortasında sinirlerim bozuldu ve ağlamaya başladım.Çünki şevkim kırıktı,isteksiz,umutsuz ve endişeliydim. Artık endişelenmiyorum.Adım adım iyiyye gidiyorum diyorum,ingilizce düşünmeye başladım.TV izlerken insanların konuşmalarını ingilizceye çevirmeye başladım zihnimden. Şimdilik yaşadığım gelişmeler bunlar. Dilerim 2500 kelime konusuda gerçektir. Kendimde yeni değişiklikler fark ettikçe yazacağım. İzlemeye devam edin ;))) |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
46 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Haydi ben ders başına ... ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() | ![]() allah zihin açıklığı versin |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Sanırım cd yi almaya karar verdin :) |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Herkese merhaba , Yaklaşık 1 yıldır ders aldığım öğretmen Rus ,ancak çok başarılı biri.Bir süredir onunda benimle ilgili umudunu yitirdiğini fark ediyordum.Hali ile o kadar gayret edip karşındaki insandan aynı verimli dönüşü göremeyince onunda hevesi kırılmıştı. Son bir kaç dersdir kendimde çok iyi olduğumun farkındayım ve gördüğüm kadarı ilebu durum onuda çok rahatladı.Dün konuşmamın çok iyi olduğunu söyledi.Öncedende olması gerekeni biliyor ancak çaba harcamak istemiyordum.CD leri dinlemeye başladığımdan beri çalışma azmimin,motivasyonumun artması,sürekli ingilizce düşünmenin dışında,doğru cümleyi kurana dek uğraştığımı fark ediyorum.Alon bakalım buda 3.etki. Kelime etkisi hala seni bekliyorummm Sevgiyle kalın |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yabancı Dil Klubü ve Ritmotrans(Öğreni Fark Yaratın) ve İngilizce Odası ingilizce telkin cd'si Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ingilizce öğrenin telkin cd si alan arkadaşların forumda yorumlarını çok fazla bulamadım.cd dinlemelerinin sonuçları ne oldu? etkisi ne oldu. bizede tavsiye edermisiniz...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İngilizce Odası telkin cd indir izle İstanbul İngilizce Odası nerededir kimdir İngilizce Odası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İngilizce Odası hipnoz İngilizce Odası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İngilizce Odası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İngilizce Odası kuantum düşünce kitap haberi