Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Duygusal Yaşam Klubü > İlişkiler

Uyarılar

Aşk Acısını Unutmak..

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Aşk Acısını Unutmak.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aşk acısı çekiyorsanız yada karşılıksız bir sevdaya düşmüş iseniz kurtulmanız imkansız değildir. Sadece biraz çaba sarfetmeniz gerekir. Yapmanız gerekenlerden bazılarını aşağıda maddeler halinde bulabilirsiniz. 1. Kesinlikle içinizde geri dönermi dönmezmi şeklinde bir umut bırakmamanız, kararlarınızı ona bırakmamanız ve onun düşüncesi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi

Aşk Acısını Unutmak..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-05-2008, 03:53 PM   #1 (permalink)
MagNetiC
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Aşk Acısını Unutmak..


Aşk acısı çekiyorsanız yada karşılıksız bir sevdaya düşmüş iseniz kurtulmanız imkansız değildir. Sadece biraz çaba sarfetmeniz gerekir. Yapmanız gerekenlerden bazılarını aşağıda maddeler halinde bulabilirsiniz.

1. Kesinlikle içinizde geri dönermi dönmezmi şeklinde bir umut bırakmamanız, kararlarınızı ona bırakmamanız ve onun düşüncesi ne olursa olsun kendi kararınızı uygulamanız gerekir.
2. Artık ondan vazgeçtikten sonra ona karşı hayranlık yada nefret duyguları beslememeniz gerekir. Özellikle de bir sebepten ayrıldığınız yada sizi reddeden birine karşı nefret besleyebilirsiniz; fakat nefretiniz onu unutmanızı zorlaştıracaktır.
3. Size onu hatırlatacak duygu yüklü şarkılardan kaçınmalısınız. Bu çok önemlidir. Bu şarkıları dinlemeye devam ederseniz bu yazıyı hiç okumayın daha iyi.

“Çoktan unuturdum seni çoktan
Ah bu şarkıların gözü kör olsun”
4. Eğer mümkünse ondan ve çevresinden uzaklaşmanız yararınıza olacaktır.
5. Eğer uzaklaşmak mümkün değilse, onunla konuşmayacağım veya görmemezlikten geleceğim diye kendinizi kasmanız bir işe yaramayacağı gibi, tam ters sonuçlar da alabilirsiniz. Onu görmekten ve onunla konuşmaktan kaçınmak yerine ona herhangi biriymiş gibi davranmak en mantıklı davranış olacaktır.
6. Mümkünse ona olan sevginizi hiç dile getirmemeniz, özellikle üçüncü şahıslardan ve hatta kendinizden bile saklamanız yararınıza olur.
7. Kendinizi yeniden aşık olmak için zorlamayın. Bana göre en çok yapılan hata budur. Birini unutmak adına kendinize yapay bir aşk elde edebilirsiniz ve durumunuzun daha da karmaşıklaşmasına neden olabilir.
8. Son olarak “ben hiç bir zaman onu unutamayacağım” şeklinde sıradan insan düşüncesine kendinizi kaptırmayın. Mutlaka unutacaksınızdır. Bir çok kişi unutamam sanmış ama unutmuştur.

“bir rüyadır gelir geçer
her aşk bir gün hayal olur
unutulmaz denen günler
unutulur unutulur..”

sevgiyle kalın...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 04:16 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Mesajlar: 1,477
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Aşk Acısını Unutmak..



1) bu imkansız :( onu dusunmezsem geri dönermi desem ne için yasyıcam onun için yasıyorum belki döner diye umuyorum son nefesimi verene kadar belki beni yeniden sever diye ya onun için bekliyorum yada zaman onu unutdurcak diye :(onu sonusza kadar beklerim ama bir tek istekle sonsuzlugun sonunda o varsa ?

2) ondan asla nefret etmedim edememki :( o benim hertanem ilk göz agrım ben ona söz vermişdim onu hep sevecegim diye ondan ancak baska bi türle vaz geçerim bir gün birisi cıkıp buz la güneşin üzerine onu sevdigini yazarsa o zaman :(

3) buda zor gibi ama bunu bende yapmaya calısırım her gün en 10 kere güllünün unuttum sarkısını dinliyorum :(
kapandı gönlümde sevdaaa yarası unut diyon ya unuttum işteeeeee sensizzzzde düşermişşşşşşşşş takvimden günlerrr zorlasanda anmazz adını dillerr gidenii sanmakiiii bu gönül özlerrrrrrrrr unut diyordun ya unuttum işteeeeeee

4) aynı semt deyiz ama yüzünü uzun zamandır gormuyorum :( gorsem ne olur bilemem her halde elim ayagım kitlenir

5) onun la aynı sehirde aynı semtte nefes almak bile yetiyo bana

6) ucan kus dag taş her kez biliyo onu deliler gibi sevdigimi dilimden dusuremiyorum :(

7) bu zor ben ona soz verdim kör olsun bu gozler ondan baskasına bakarsa dedim sanmam birinin beni sevcegini saten


8) senin 4lügüne bi baska şiirle cevap veriyim
bir gün aşklar biter hatıralar kalır
kimi seversen sev hep hatırlatır
:(









__________________
hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!!
bigci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 04:46 PM   #3 (permalink)
ECEM18
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Aşk Acısını Unutmak..

imkansız değil imkansız diye birşey yok fakat daha yeni olduğu için böyle düüşünüyorsun seni anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım.dünya onun üzerine kuruluydu o gidince dünyan yıkıldı diye düşünüyorsun onsuz olmaz diye düşünüyorsun aklından çıkmıyor bir başkası yerini alamaz diyorsun ama bunları bilinçaltına sen yüklüyorsun çünkü sen ondan öncede vardın yaşıyordun.unutmak zor karşıdan söylemek akıl vermek basit onu yaşayan biliyor fakat unutuluyor onsuzda iyi olabileceğini mutlu olabileceğini öğreniyor.sadece biraz zamana ihtiyacın var
  Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 04:54 PM   #4 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Aşk Acısını Unutmak..




Serkancım, sen daha beynine bile bu ayrılığı kabul ettirememişsin...Kalbine nasıl ettireceksin... dusun

Bu saplantı haline gelmiş bir sevgi..

Senin kendine zarar vermenden başka işe yaramaz...

Ne gideni getirir, ne de seni hayallerine ulaştırır...

Biraz acı olacak senin için ama, gidenin gelmesi zordur...

Olacak olsaydı, bitmezdi, devam ederdi bir şekilde...

Hatta bu tarz sevgiler, Hayal Ablanın dediği gibi, geçmişte kaldı....

Şu anda, senin aşırı sevgini biliyor mu o kişi bilmiyorum ama, bilseydi eminim istemezdi seni...

Eğer biliyorsa belki de bu aşırı bağlılığın yüzünden ayrılmış olabilirsiniz...

Çünkü erkeklerin gösterdiği bu tür bağlılıklar, kızlara itici geliyor...

Dediklerimi yanlış anlama...

Bundan bir an önce sıyrılmalısın...

Silkelenip kendine gel bence...

İleride şu an üzüldüklerine üzülecek durumda olacaksın...

Bundan emin ol... super

Ama biraz gayret...

Sağlıcakla...


comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 04:59 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Mesajlar: 1,477
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Aşk Acısını Unutmak..




herkezin soyledikleri aynı aynı sozleri soylemeyi o kadar istiyorumki ama bas bsa kalıp kendimi dinlemeye baslayınca o sozleri silemiyorum aklımda ama silecem :(
__________________
hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!!
bigci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 05:02 PM   #6 (permalink)
ECEM18
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Aşk Acısını Unutmak..

zaten kendinle kaldığında kendini dinlediğinde çıkıyor herşey mümkün olduğunca duymamaya çalış çünkü birsüre bu şekilde gider yalnız kaldığında bile farklı şeylerle ilgilen başka şeyler getirmeye çalış aklına seni meşgul edicek düşünmene fırsat vermicek şeyler bul birgün bir bakıcak
  Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 05:04 PM   #7 (permalink)
ECEM18
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Aşk Acısını Unutmak..

birgün bir bakıcaksın şuanki halinden eser yok yeterki kendine güven
  Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 05:14 PM   #8 (permalink)
Binbaşı
 
bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Mesajlar: 1,477
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Aşk Acısını Unutmak..

24 yasına geldim hayat bos bi hurafe :p askere git sen vatanı koru askereden geldiginden evlencem die bekle sevgilim dediin kız sana kelek yapsın ben boyle dunyaya sadece cicek atarım o bana kursun sıkarsa ama tabiki cenazesine :P askın cenazesi var
__________________
hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!!
bigci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 06:42 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: ankara
Mesajlar: 413
Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough
Standart Ynt: Aşk Acısını Unutmak..

Kendinizi yeniden aşık olmak için zorlamayın. Bana göre en çok yapılan hata budur. Birini unutmak adına kendinize yapay bir aşk elde edebilirsiniz ve durumunuzun daha da karmaşıklaşmasına neden olabilir. işte bu benim ençok yaptıgım sey ama dogru yapay ask katılıyorum bu cümleye benim taktigimde çok iyi aslında bir gün boyunca deliler gibi aglıyorum sonra kafamdan tamamen atıyorum şimdi diyebilirsiniz elimde degil kafamdan atamıyorum diye ama bence çok güzelde unutuluyooo hak edeni unutacaksın
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 06:46 PM   #10 (permalink)
ECEM18
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Aşk Acısını Unutmak..

haklısın katılıyorum hak edeni unutmalıyız unutmadığımız zaman bize zarar vermeye başlıyor
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Aşk Acısını Unutmak..

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Aşk Acısını Unutmak.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aşk acısı çekiyorsanız yada karşılıksız bir sevdaya düşmüş iseniz kurtulmanız imkansız değildir. Sadece biraz çaba sarfetmeniz gerekir. Yapmanız gerekenlerden bazılarını aşağıda maddeler halinde bulabilirsiniz. 1. Kesinlikle içinizde geri dönermi dönmezmi şeklinde bir umut bırakmamanız, kararlarınızı ona bırakmamanız ve onun düşüncesi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.