![]() |
Yardımlarınız gerekiyor. Bi önceki başlığımda sevgilisi olan birine aşığım demiştim. Şimdi sanırım hoşlandığım kız sevgilisinden ayrılmış. Çünkü ikisini hiç beraber görmüyorum ve de sosyal paylaşım sitelerinden resimlerini kaldırmışlar. (Hemde ikiside sevincli956kpartysmiley) Ne yapsam ki şimdi ? Zamanı mıdır şimdi ? Ve aramızda baya bir iletişim kopukluğu oldu. Kızla yeniden muhabbete başlamam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bana öyle birşeyler yapınki özgüvenim yerine gelsin. Artık söyleyeyim. ağla2 |
Cevap: Yardımlarınız gerekiyor. ne mutlu sana.. : ))) darisi basimaa : pp |
Cevap: Yardımlarınız gerekiyor. Alıntı:
Edit: Seninde mi hoşlandığın kişinin sevgilisi var ? :) |
Cevap: Yardımlarınız gerekiyor. ucretsiz telkinlerin arasinda ozgunven vardi snki..onu dinle biraz..h bak neguzel yol acilmis senin icin..kaybediceek bsyy yok ki..zaten senin degil..once bi arkadas olll..sonrasi olcksa gelir zatenn |
|
Cevap: Yardımlarınız gerekiyor. thanatos bu firsat kacmaz hemen bugun en gec yarin git tum yuregini ac,yillardan beri efendice aciyi icine atarak nasil sevdigini anlat ya gercekten sevdigin bir kiza yuregini acmanin onu nasil sevdigini anlatmanin tadinida yasa kardesim. |
|
|
Cevap: Yardımlarınız gerekiyor. thanatos sen hala burdamisin sen agirdan alirsan araya baska sevgili gene girel sen gene burada hayiflanirsin,git oluyorum kiz askindan bitiyorum tukendim senin icin de ,kardesim ya cok guzeldir sevdigine dokmek yuregini kos git. |
Cevap: Yardımlarınız gerekiyor. hıhı aynen öyle, bizimde sevdiğimiz yakınlarda olsaydı da bizde deseydik. aah ahutananadam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 PM. |