![]() |
Cevap: Sevdiğiniz İnsan İçin Nelerden Asla Vazgeçmezsiniz? Alıntı:
|
Cevap: Sevdiğiniz İnsan İçin Nelerden Asla Vazgeçmezsiniz? Etekli kadın görünce ağzı açık ayran budalası gibi baktığınız için istememen normal bence. khkh56 Allah'ım düşman başına bile diyemeyeceğim. khkh56 |
Cevap: Sevdiğiniz İnsan İçin Nelerden Asla Vazgeçmezsiniz? beni tanımadığın için ilk dediğine gülüp geçiyorum .. ayrıca ben onu yazarken senin bu cevabı vereceğin aklıma gelmişti :) .. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...357s6Ic5WzKOFA ama dediğin genel olarak doğru .. katılmıyor değilim .. |
Cevap: Sevdiğiniz İnsan İçin Nelerden Asla Vazgeçmezsiniz? Valla tüm erkekler de aynısını söyler. :D Şaka bir yana benim bir tane sevgilim vardı kırmızı ruj sürmemi istemiyordu. Ama ben yine de sürüyordum. Tabii yanımda muhteşem fiziğim ve çarpıcı güzelliğimle kendisi bir tuhaf durduğu için çekemiyordu. khkh56khkh56 |
Cevap: Sevdiğiniz İnsan İçin Nelerden Asla Vazgeçmezsiniz? Alıntı:
neyse .. başkalarıda vazgeçemeyeceği şeyleri yazsın ben gülsuyu bakımıma daha sonra ders çalışmaya dönüyorum :) |
Cevap: Sevdiğiniz İnsan İçin Nelerden Asla Vazgeçmezsiniz? Ailemden vazgeçmem....eğer o kişiyi sevmeye devam etmek illa ki ailemi karşıma almamı gerektiriyorsa ve bunun sonucunda ailemin maddi manevi desteğinden yoksun kalıcaksam o kişiyi sevmekten vazgeçerim... gönül yanılgısı 2 günlük meseledir ama aile kalıcıdır...2 günlük kişiler için ailenin gönlünü bi kere kırdı mı tamiri de çok zordur belki olanaksızdır...o yüzden mesela ben ailemin onaylamayacağı birisiyle ilişkiye başlayamam veya evlilik düşünemem..çünkü evlilikte de başarısız olursam sorunlarım olursa ailem bana destek olmayacaktır kendin istedin diyip... |
Cevap: Sevdiğiniz İnsan İçin Nelerden Asla Vazgeçmezsiniz? ailemden vazgeçmem, işimden vazgeçmem ve ondan önce aldığım uygulamadaki kararlarım varsa (iş, ev, şehir değişikliği gibi) kararlarımdan da vazgeçmem... sevgi tercih gerektiriyorsa, bir şeyden vazgeçmek gerekiyorsa sevgiden farklı birşeydir, bağımlılık gibi... |
Cevap: Sevdiğiniz İnsan İçin Nelerden Asla Vazgeçmezsiniz? -Ailemden vazgeçmem, -Nişanlanmadan facebookta ilişki durumumu değiştirmem çünkü herkes görüyor, akrabaların, ailemin haberi oluyor. Sonra ayrılınca kendimi kötü hissediyorum. Ayrılıkları sevmiyorum. Zor unutuyorum. Benim için eğitiminden vazgeçmesini istemem. Yurtdışı bile olsa gidebilir, bence gitmesi daha iyi olur. Çünkü beni ne kadar sevdiğini anlamış olurum. Orada beni aldatmazsa ve geri döndüğünde de beni seviyorsa benim için doğru kişidir. Evlenmeden önce "erkeklerle görüşme" diye yasaklar da getirmem. İstediği kişiyle buluşsun, konuşsun. Çok iyi olur. Böylece beni aldatıp aldatmayacağı belli olur. Aldatma ihtimali varsa aldatır ben de onunla evlenerek hata yapmaktan kurtulmuş olurum. Evlenince kendini sınırlayacak. Evlilik özgürlüğü biraz kısıtlar. Özgürlüğüne çok düşkünse evlenmeyecek... ""Başıma buyruk yaşarım, istediğimle olurum, bana kimse karışamaz" diyen kişiyle ben evlenemem. |
Cevap: Sevdiğiniz İnsan İçin Nelerden Asla Vazgeçmezsiniz? Kendi fikirlerimden o kişi dedi diye asla vazgeçmem tabi aksi ispatlanana kadar ve yaşam tarzımdan da tabiki :) Ailem herşeyim ama diğer sevdiklerim geçmişe mazi geleceğe niyazi olabileceği için ( ÖRN sevgili,bir arkadaş ) akıllı olmasını bilecek arkadaş :D:D |
Cevap: Sevdiğiniz İnsan İçin Nelerden Asla Vazgeçmezsiniz? eskiden sevdinmi beslediği köpeğinide seversin derlerdi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:12 PM. |