Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=357)
-   -   Erkegin guzeli cirkini olur mu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620414)

fedor 06-01-2012 11:58 PM

Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu?

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815832)
Erkekler çok detaycı değil bizim gibi. İşin ayrıntılarına girerseniz bizim gibi ohooo sizleri de kimse işin içinden çıkaramaz valla. khkh56

Evet haklısınız, zaten işin içinden çıkamayan birkaç numune detaycı erkek bu başlık altında yanıt bulmaya çalışıyorlar umutsuz bir şekilde dusun2 Sanırım en doğrusu ''en çok ne istediğini bilen görüntüsüne sahip'' olanı seçip konuyu kafamızda bitirmek ve ömür boyu sürecek beyhude bir uğraştan kurtulmak :)

kuantumxyz 07-01-2012 12:14 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815823)
bunda zaten şaşıracak bir şey yok ki. ben etrafta gördüğüm şeyi yazdım, olmayan bir şeyi hayal etmedim ki? :)

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815829)
Tabii ki juger'ın görüşüne de katılmamak elde değil. Görünen köy kılavuz istemez. Eğri oturup, doğru konuşmak lazım.

Görünen köy kılavuz istemez. Yol ister, elektrik ister.. Sanırım düşüncemi anlatamadım. " Günümüzde kadınlar paraya bakmaz güzelliğe bakar" fikrinin realitede doğru olmadığını ve çevremde görmediğimi anlatmaya çalıştım. Bence eğri oturup, doğru görmek lazım:)

Işıldayan Safir 07-01-2012 12:25 AM

Alıntı:

kuantumxyz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815835)
Görünen köy kılavuz istemez. Yol ister, elektrik ister.. Sanırım düşüncemi anlatamadım. " Günümüzde kadınlar paraya bakmaz güzelliğe bakar" fikrinin realitede doğru olmadığını ve çevremde görmediğimi anlatmaya çalıştım. Bence eğri oturup, doğru görmek lazım:)

Yok ben bunu sana cevap olarak belirtmedim. Kendi şahsi kanaatim. O şekilde düşünebilirsin elbette. Bunlar zaten evrensel birer yasa değil. Paraya bakan kadın da var. Güzelliğe bakan kadın da var. Çevrenizde hangisi yoğunsa ona göre fikirlerinizi şekillendirirsiniz. Benim çevremde güzellik ön planda...

kuantumxyz 07-01-2012 12:26 AM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815836)
Yok ben bunu sana cevap olarak belirtmedim. Kendi şahsi kanaatim. O şekilde düşünebilirsin elbette. Bunlar zaten evrensel birer yasa değil. Paraya bakan kadın da var. Güzelliğe bakan kadın da var. Çevrenizde hangisi yoğunsa ona göre fikirlerinizi şekillendirirsiniz. Benim çevremde güzellik ön planda...

Evet sizi anladım..Şekillendirme konusunda da haklısınız..

Lusid 07-01-2012 01:39 AM

Konuya erkeklerin cevap yazması yasak değildir umarım. Konunun dışına çıktıysam mesajımı silebilirsiniz... krzm67

@müjde&müjde

Herkesin güzellik kavramı farklıdır. Sadece güzelliğe bakacak olursak, "ikisi arasında seçim yap, hangisinle evlenirsin?" diye sorsanız ben Gizem Güven derdim mesela ( soldaki ). Cansu Demirci'yle ( sağdaki ) evlenmezdim.

http://b1201.hizliresim.com/t/7/1mmxg.jpg

@eT HO win US AND

Bence her gördüğünde heyecanlanma olayı evlenince devam etmeyebilir.

@Zerynthia

Ben erkeğim ama ben de maço erkeklerle arkadaşlık kurmamaya çalışırım...

ve

Genç kızlar bence erkek yakışıklı/karizmatikse ve erkek kızı eğlendirebiliyorsa onunla çıkıyor. Yaşı büyük olanlar hakkında yorum yapamayacağım. Ve daha çok maço/agresif erkeklerden hoşlanıyorlar. Bu içgüdüsel sanırım...

Çok ayrıntıya girersek sayfalarca "evlenilecek kız modeli" için madde yazabilirim. Herkes güzelliğe bakmaz, ben güzelliğe önem vermem ama herkesin hayalinde düşündüğü eş vardır. Seçici olmak doğaldır bence. Benim için de karakteri, düşünceleri önemlidir.

-Deli gibi aşık olsun bana etrafdaki daha iyi alternatiflerle bana boynuz takmayacak kadar sevsin beni.

-Benden neşeli olsun. skan67

-Benden zeki olsun, kitap okumayı sevsin. idea3

-Yemek pişirmeyi bilsin. Bilmiyorsa da ben yemek yapmam demesin, ikimiz de yemek yapmayı öğrenelim. kahvesmiley

-Sinirli olmasın. n9598

-Sağı solu belli olmayan karakterde olmasın. 98569

-Kıskanç olsun. yu89

-Eski erkek arkadaşlarının büyük bir kısmı ölmüş olsun. y789

-Göbeğine, diline metal şeyler takmasın. guitar

-Spor yapmayı sevsin. Yapmıyorsa da yapmaya çalışsın. bisiklet

-Temizliğe önem versin ama hastalık derecesinde titiz olmasın. Bir kere kullandığı bardağı yıkmadan tekrar kullanmayan arkadaşım var ya. Garip... sigrt56

kutayhun 07-01-2012 02:22 AM

her kadının gönlünde bir faşist yatar
sylvia plath gizdökümcü şair

Janer 07-01-2012 01:22 PM

ÇİNLİ BİLGENİN ERKEKLERE 5 ÖĞÜDÜ;
1. Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan aynı zamanda iyi bir işi olan bir kadın bulman önemlidir.
2. Esprili ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir
3. güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir kadın bulman önemlidir.
4. Seninle aşk yapmayı seven bir kadın bulman önemlidir.
5. Bu dört kadının birbirlerini tanımamaları çok daha önemlidir..

Lusid 07-01-2012 02:38 PM

Faşist yatar derken faşist eş mi? :D

AYIŞIĞI 07-01-2012 03:20 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815815)
Valla tatlım iş parada değil. Bak çok samimi söylüyorum öyle kızları da sevmiyorum. Öğrencisindir, adam o arada çalışıyordur para kazanıyordur zaten kadına bir yere gittiklerinde para harcatmaz. Sevgili olmaya da gerek yok bunun için. Arkadaşlarınız yok mu böyle ya? Benim çalışan kız arkadaşlarım bile ben çalışmıyorken bana hesap ödettirmiyorlardı. Ödettirmezler ki. O gün o öder, yarın sen ödersin.

Tabii her ikisi de çalışıyorsa bu tür şeylerin lafı olmaz. Özellikle ileriye dönük bir durumda onun parası, senin paran değil; sizin paranız olur. Birlikte harcanır diye düşünüyorum.

Ama şimdi ikisi de öğrenciyse herkes ana kuzusu, erkeklerin de cebini boşaltmaya gerek yok. Onlar da anne babalarından aldığı harçlığı kızlara mı yatırsın yani. Bizim kıyafetimiz, keyfimiz, makyajımız, kuaförümüz, bir sürü ıvır zıvırımız bitmez ki... Nasıl yetişsin. Bak daha bugün saçımı yaptırmaya fiyat sormaya gittim. 350 TL dedi. O da saçım uzun değil diye. Şimdi napıcak adam bana yaranmak için 6 ayda bir benim fön paramı mı ödeyecek? Ben bunlara da karşıyım. Dilenci gibi...

Erkeklerde zaten en üzüldüğüm şey karısıyla ya da sevgilisiyle alışverişe gidenler... Bundan çok büyük haz duyan erkekler de vardır. Ama ben çok üzülüyorum bu erkeklere. Her mağazayı 3-5 kere gezdiğim için de böyle düşünüyor olabilirim. Şahsen sevgilim olursa onunla alışverişe gitmem. Yazık olur çocuğa. Bir de çoğu sıkılıyor. Anlamıyorlar da boş gözlerle bakıyorlar etraflarına. Ben nerden düştüm bu azaba diye. Çok büyük bir fedakarlık... Bazıları kapının önünde bekliyor. Bu kadar erkeklere de yüklenmeye gerek yok. Ama bak sevildiğinden emin olmak isteyen kadınlara bu yöntemin etkili olacağını söyleyebilirim. Çünkü zor bir şey...

bence anlattıkların erkeklerin aradığı özellikler.ee bir de güzelsen....tamamdır.bu arada gerçekten çok düşüncelisin.bencil olmayan ilişkilerde böyle olmalı zaten.

hale-can 07-01-2012 03:28 PM

kadının güzeli olduğu gibi erkeğinde olur bana göre fakat bu sadece dış görünüş için geçerli değil.ayrıca neden bi değerlendirme yapmak için illaki iki uçları örnek veririz? hadası benim emin olduğum bişey var insanın içi güzelse eğer düşünceleri ve öğrendiği güzel bilgiler zamanla genlerine geçerek dış görünüşünüde güzelleştirip cazip biri yapıyo. sempati örneğin kişi görsel anlamda çekici gelmese bile sempatisine hayran kaldığımız pek çok kişi çıkabilir.yani önemli olan iç güzelliği elbetteki ama ben dış görünüşün içerisine ayna tuttuğu inancındayım...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 AM.