Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=357)
-   -   Eski Sevgilimi Unutamıyorum :S (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620198)

nazendem 12-12-2011 01:29 AM

Cevap: Eski Sevgilimi Unutamıyorum :S

Arkadaşım Abdullah beyle görüşmüş çok memnun kalmış.İyiki gittim diyor.

UyuyanDev 12-12-2011 08:54 PM

Alıntı:

nazendem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813456)
Arkadaşım Abdullah beyle görüşmüş çok memnun kalmış.İyiki gittim diyor.

Ne güzel , arkadaşının adına sevindim .. darısı olmayanların başına :) .. Bir kaç gündür iyiyim ama eski günlerde yaşanan iyi zamanlar kafasını karıştırıyor insanın ama bu durumda geçici diye düşünüyorum ..

Janer 12-12-2011 08:57 PM

eğer sende suç yoksa sen onu kaybettiğine üzülme

bırak seni kaybedenler üzülsün ..

UyuyanDev 12-12-2011 09:25 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813509)
eğer sende suç yoksa sen onu kaybettiğine üzülme

bırak seni kaybedenler üzülsün ..

bende suçluyum , bende sütten çıkmış ak kaşık değilim .. Ama suçlu olmamında haklı sebepleri var ... Benim bu konudaki sorunum kendimi suçlu hissetmem ve onunla eskiden iyi günlerimizin olmasıydı .. Eskisi kadar üzülmüyorum ama kafamı karıştırıyor tüm bunlar ..Bu arada umarım sizin ve yorumlarımı okuyan arkadaşların kafasını şişirmiyorumdur , ilgi görmek için daha fazla acı çeken biri gibi görünmüyorumdur umarım .. Kafamı karıştıran şeylerden , beni eskilere götüren duygulardan kurtulmak istiyorum artık ..

Janer 12-12-2011 09:41 PM

eskileri unutmak çare değil ..

çare eskilerden ders alarak yenilerinin eskilere benzemesini engellemek ..

affet kendini geleceğe baqq ..

azraist_24 12-12-2011 09:45 PM

Arkadasim,

Kesinlikle geriye bakma.... Zaten senin icin hayirli olsaydi su o insan yaninda olurdu, demekki daha iyisi olacagi icin Allah bir engel koymus ve olmamis. Os ekilde dusun ve kendini suclamadan vazgecmek icin calismalara bir an once basla derim.. Affetme meditasyonunu oneririm, ekte bir link atiyorum, ilgileniyorsan bi bakarsin..

İMGELEME VE AFFETME MEDİTASYONU - İÇİNDEKİ DEĞİŞİM VE GELİŞİM ANI "ŞU AN"DIR; VAR MISIN?! - Blogcu

Mutlu kal,

Arzupartysmiley

UyuyanDev 12-12-2011 10:33 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813516)
Arkadasim,

Kesinlikle geriye bakma.... Zaten senin icin hayirli olsaydi su o insan yaninda olurdu, demekki daha iyisi olacagi icin Allah bir engel koymus ve olmamis. Os ekilde dusun ve kendini suclamadan vazgecmek icin calismalara bir an once basla derim.. Affetme meditasyonunu oneririm, ekte bir link atiyorum, ilgileniyorsan bi bakarsin..

İMGELEME VE AFFETME MEDİTASYONU - İÇİNDEKİ DEĞİŞİM VE GELİŞİM ANI "ŞU AN"DIR; VAR MISIN?! - Blogcu

Mutlu kal,

Arzupartysmiley

Denemeye değer ne kaybedebilirimki ..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:31 PM.