Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=357)
-   -   ask güzeldirr (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619772)

juger 09-10-2011 11:02 PM

Cevap: ask güzeldirr

Öncelikle istediğin şey senden başkalarının hayrına mı? Bütünün hayrına mı? Bunu sor kendine. Hem sonra; isteyen alır, arayan bulur... Yeterki sen istemesini bil. Alamazsan da hayatı değil kendini suçla. Küçüksün, masumsun, hepimiz gibi... Büyümemiz için gerekli olan ilk şey; suçlamayı bırak, kabullen. Bol şanslar...

yeşşil 09-10-2011 11:31 PM

aslında bişey istediğimiz yok . suçun bizde olduğunu başkalarından etkilenmemek gerktiğinide biliyorum ama gücümü kaybediyorum sanırım o yüzden hayatı suçluyorum .

juger 10-10-2011 11:22 AM

Ha birde ikinizin sevgilisi var öyle miii?? hiiiii... kız git burdan :)) şaka bir yana, sakın ola, yanlış yola sapma. dünyevi zevkler bunlar. adam gibi yaşa hayatını. yalancı aşkın peşinden gitme. ne yapıyorsan gerçeğini yap. dur Mevlana sana da bir söz söylemiş;

"Rabbim!.. Sen ki aşkın kıblesisin. Kalbi sana dönmeyenin aşkı kabul olur mu? "

sweeet 10-10-2011 12:00 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808579)
Ha birde ikinizin sevgilisi var öyle miii??

Bu sonuca nerden vardın merak ettim gerçekten?

yeşşil 10-10-2011 01:33 PM

valla bende merak ettim nerden çıktı ya yok öyle bir şey :) aşkım yalan değil hatta hayatımdaki en doğru şey ama sonu olmayan bi yol, değiştiremeyeceğimiz şeyler var ve bunlar gücümüzü azaltıyor, zaten problem de bu.

juger 10-10-2011 02:19 PM

Heey o zaman bu da ne oluyor? "suçun bizde olduğunu başkalarından etkilenmemek gerktiğinide biliyorum" O halde ben yanlış mı anlamış oluyorumm? Aaa ama vallahi demiş kız doğru söylüyorr... Vay anammm. Neyse Mevlana demiş anacım, madem ihtiyacı olanlara gitsinn! Amann diyim canlarımm. Mutluluklar hepinize...

sweeet 10-10-2011 02:20 PM

Alıntı:

yeşşil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808593)
valla bende merak ettim nerden çıktı ya yok öyle bir şey :) aşkım yalan değil hatta hayatımdaki en doğru şey ama sonu olmayan bi yol, değiştiremeyeceğimiz şeyler var ve bunlar gücümüzü azaltıyor, zaten problem de bu.

Hayatımdaki en doğru şey diyebiliyorsan sorumluluğunu alıp başkalarının düşüncelerine karşı savunabilirsin o zaman aşkını. Sorumluluk şudur. O aşka dair beklentilerinde, kurduğun hayallerde yanılırsan kimseyi suçlamadan kendi tercihimdi şimdi de bunun gereğini yaşarım diyip yeniden ayağa kalkmak olur. O anda tek başına olabilrsin bunu göze almak ya da alamamak senin kararın. Ama biliyorsun bunun için hayatı suçlayamazsın.

Kaç yaşında olursa olsun doğrusuyla yanlışıyla yaptıklarının sorumluluğunu aldığı zaman büyür insan.

yeşşil 10-10-2011 03:01 PM

kesinlikle senin gibi düşünüyorum . pişman olmamak geriye baktığımda keşke dememek için hep içimden geleni yaptım ve ona gittim . beni hiç geri çevirmedi ve pişman etmedi. aşkı bu kadar erken bulmanın ne büyük bi şans olduğunu da biliyorum çünkü aşkın 1kez insanı bulacağına inanıyorum ama bazen tıkanıyo insan çözemiyo bazı şeyleri ve vazgeçmenin en iyisi olacağını düşünüyo ama vazgeçemiyo falan filan ... çok fazla negatif enerji yaydım kendime gelmem gerek artık beni dinlediniz çook teşekkürler :))

yeşşil 10-10-2011 03:04 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808594)
Heey o zaman bu da ne oluyor? "suçun bizde olduğunu başkalarından etkilenmemek gerktiğinide biliyorum" O halde ben yanlış mı anlamış oluyorumm? Aaa ama vallahi demiş kız doğru söylüyorr... Vay anammm. Neyse Mevlana demiş anacım, madem ihtiyacı olanlara gitsinn! Amann diyim canlarımm. Mutluluklar hepinize...

biraz yanlış anlatmışım problem bende :) başkalarından etkilenmek yani başkalarının sözüne gelip ilişkiyi bozmak falan bunu kastetmiştim yoksa başkaları falan yok :D

juger 10-10-2011 04:41 PM

Amann gözünü seviyim. O zaman bende arkandayım Mevlana'da... y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 PM.