![]() |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz Alıntı:
|
|
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz sevgili pişman bence önce buradaki ismini değiştir daha iyi enerji vercek bir isim bul kendine inan bana hiç bir sıkıntı sonsuza dek sürmez görmezlikten gel ve üzerinde fazla düşünme su akar yolunu bulur her şey gönlünce olsun |
|
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz pişman yakın bir kız arkadaşımında başına buna yakın şeyler gelmişti.konuyu biraz açarsan yani ilişkinizin başlangıç sebebi bitiş sebebi bu süreçleri biraz anlatırsan ben de forumdakilerde eminim sana çok daha faydalı bir şekilde yardımcı olabilecek. |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz kesinlikle ayrıntılı bilgi ver daha iyi yardımcı olabiliriz belki.. |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz herkese merhaba değerli yorumlarınız için teşekkr ederim. biz iş yerinde tanıştık.birbirimizi sevdik.ama hep tartışıyoduk derken artık patlak verdi ben ben bigün bitti dedim.kaldıramadı.istemedi.üstüme geldi.aileme ve çevreme beni rezil edeceğinden bahsetti.söylediklerinizin çoğunu yaptım iyi düşündüm.dikkate almadım ama 2 yıldır hala peşimde.bana bir yol gösterin..allah rızası için.. |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz pişman olacak olan sen değilsin öncelikle bunu unutma.yaşadın senin için hata olduğunu anladın ve bitti.biraz zor ama düşünme.bahsedilen telkinleri dinle.ben dün dinlemeye başladım ve etkisini de görmeye başladım.arkadaşların dediği gibi kendine güven.korkma ve ondan korkmadığını da anlamasını sağla ailenden çekinme gerekirse anlat.sonuçta ailen senin için en iyisini ister.belki biraz üzülürsün/üzülürler ama daha kötüsünden kurtulmuş olursun.bu da benim fikrim tabi.iyi düşün ve senin için iyi olanı yap:) kendine iyi bak.art56art56 |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz ailenizden korktuğunuzu bildiği için bu kadar üstünüze geliyor bence de. bi karar vermeniz lazım. ailenizden yardım isteyip, bundan sonraki adımlarınızda daha dikkatli olmalısınız. |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz sen nekadar kararlı ve dik durursan karsısında okadar senden uzaklasması kolay olacaktır bu tür durumlar yanlız senın basına gelmıyor elınden geldgnce arkadas cevrenı degıstrmeye calıs eger yapamıyorsan kararlı oldugna ınancı yoksa ıcınde hep bı gun tekrar olacak heveslıyle yasar onun ıcın kendınce bıseyler yapabılırsın bı sevgılın oldugnu söyle mesela son care aılenı karıstrmak ıstemıyosan yakın bır kuzenın yada kafa dengı akraban varsa yada tanımadgı bır arkadasın eskı sevgılının onun konusmasını sagla yavas yavas uzaklascaktr senden umarım işe yarar bazen laftan anlamayanların hakkından malesef böyle gelınıyor :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 PM. |