![]() |
İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- benım olmasını ıstedığım kağıt helva ve dondurma kıvamında hayalımdekı hayatım..:D lutfen olumsuz cumleler yazmayın cunku sadece bunlar benım aklımdakı hayallerım ıstedığım şeyler..yanı bazıları gercekle ılgılı olmayabaılır.ama ben bunlara olana kadar devam edecegım...gecenlerde okudugum echoonun bır arkdaşı canlandırmışdı ya bende bole bı şey yapmak ıstıorum ve bısmıllahh dıyıp başlıorum hai bakalım:)) |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- allahım herşey ne kadar guzel gıdıor..şukurler olsun sana..yenı ışımde ne kadar mutluyum huzurluyum..bugun ıkıncı haftam vee gercekten sabahları kalkarken ne kadar şanslı dedığım 15.gun.demekkı aynı iş çevresınde saygı ve sevgıyı sevıyelı şekılde bulabılmek te varmış gorecegım hayatımda..neyse bakalım şu dosyayı yetıştırmem lazım...gercekten ne kadar doğruymuş olumlu bakmak benım hayatımı ne kadarda değiştirdi..bundna bı kaç ay once ben neredeydımşimdi bambaşka bır şehıre bambaşka bır işte..vee tabıki o da... |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- bana ılk kez msj attığını gorduğumde kalbnım yerımden cıkacak sandım...ne kadar guzle bır şeymış son ıkı seneden berı gercekten bekledığım buymuş o kadar ınsanı tanıyıp umıtsızlığe kapıldığımda onu yanımda bulmak hemde ummadığım bır ortamda bu kadar yakınımda harıka bı şey. |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- yanı bu sıteye gelıp bu gunluğu oluşturdugumda gercekten ınanarak olumlu duşunmenın bu kadar hayatımı değiştirecegını bıleemzdım..demekkı katlanılan bır zaman dıer guzle bır zamanın habercısı olabılıormuş...ne kadar yorgun ve bıtkındım sankı yenı bır kız fılızlendı son ıkı uc ayda...her dıbe vurmak aslında bır cıkışın habercısıymış gordugun zmaan tabıki.. |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- canım,yaşadığın son olay,çok güzel olan hayatını görebilmen,yaşama sıkı sıkıya bağlanman için bir işaretti..Çok olumsuz görünse de..Bu süreci çabuk atlatarak yine yeniden yanımızda olman, hem de bu güzel dileklerle, çok güzel..Daha nice güzelliklerin farkındalığını yaşamanı diliyorum.. |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- bugun cok yoğundu.muşterılerle uğraşmak bır olum..ama bı o kadarda hoş bı iş..dınlemek dınlenmek..gercekten emeklerınızın karşılığı gelıyor sanki...bugun yıne onu gordum...gulumsedi bana ..ne kadar tatlı gamzeleri var yanakalrının her ıkı yanında..gulumsedıkçe daha bır tatlı oluyor....:) aşık mı oldum ne...boyu uzun kılosu orantılı...sacları dalgalı ve hepp bakımlı..gercekten hanı suratıa bakılınca adam gıbı adam ızlenımı verıyor bana..her ne kadar adamsız kaldığını duşunduğum bu dunyada gercekten bu duşuncemı curutuo bana gore...hep huzurluyu yanında ...bugun benım açımdan kotu bır şey oğrendım aslında gerçı kotu demıyelım de ne bılım sanırım kendımı kotu hıseettım ...nışanlısındna ayrılalı bı kaç ay olmuş...bellıkı ondan masasında ole arada bır dalıp gıtmeleri....ama daha sonra gozlerınde oluşan kızgınlık sanırım ona karşı oluşan sevgının azaldığına işaret..neysee sıonucta tanıdığım kadarıyla eğer sevseydı gercekten onun yanında olacagını duşunuorum.. |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- ama yanınd aolmadığına gore gercekten sevmıyor demekki...neyse bakalım zaten zaman gereklı bunları anlamaya ...yenı taşındığım bu şehrı ve çalıştığım yerı tanımaya çalışıorum şu an ve tabıkı onuda...o yuzdne onyargılı hukumler vermek ıstemıyorum...ama kalbım çarpıor hemde uzun bır zamandan sonra ılk defa bunun bır daha olabılecegını hıc duşunmemıştm demekkı olabılıyormuş... |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- neys ebakalım...onarım vardı bugun ofıste--kısaca ofıs dıyecegım artık:D---boyalar bı yanda gurultuler bı yanda....bunalım yanı bunlara muşterılerın bagrışmaları da eklenınce cıdden felaket bır durum ortaya cıktı.katlanılması zor ama komık de şeyelr oluyordu..:dgulmekten kırıldık bugun mesela bı amca ---çkda yaşlı deıl ama.---kütt die temızlenen cam kapıyı goremış ve ıcınden gecmeye çalışmış:Dbır şangırtı koptu ama berbattı cıdden..yazık dedım ben olsam onun yerınde uğrayamazdım bı daha bızım oraya..:)cıktım ışten...elımde elmalı pastalar ununu yuzume bulaştıra bulaştıra metroda yedım durdum..gızlı gızlı kıms egormeden ama sanırım sonuc felakketı herkes anladı bı koşede başını eğip gızlı gızlı bı şeyelr yedığımı yada daha sonrakı kanıtla ele verdı desek daha doru olur heraldeD |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- ya eve geldım...daha tam olarak yerleşememıze ragmen yenı evımız yenı boyakokuları onarılan heryerle cıdden yaşadığım en guzel yer unvanını alıyordu benım gozumde... |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- gecırdım pıcamalarımı ayağıma pofuduk terlıklerımde ayaklarımda ohh ne guzelll cok şukur allahaa...daha ne ısterım ki...ıstedığım kentte yağmur yağarken ve soukken hava ben elımd ekahvem sevdıgım ınsanlara mutluluğumu anlatıorum...kahvesmiley |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- şukurler olsun... |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- demek aşık oluyorsun. güzel şey tabiki ama karşılıklı olduğunda . ne diyeyim bol şanslar |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- allahım yarabbım........uzun aradan sonraa kalbım sıkışıo heyecandan nasıl tatlı nasıl tatlı.havalarda ucuorum..herkes kızıms ana noldu gozlerının içi parlıor dıyor.ama ben kımseyı duymuorum daha cok parlıo gozlerımın ıçi..taaaa gozbebeklerımın içi..taaa kor noktam resmen gozlerı açıldı 28 yıl sora:))heheyt beee ne guzle duyguymuş aşık olmak.sankı arkamda bır kapı var durmadan ona yaslanıomuşum gıbı ama hıc acılmayan bır kapı bu.guvenlı...sevecen sevgı dolu..allahım sneı cok sevıorum yaşasın.... |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- Hayatta başarılar size.Bende aynı duyguyu yaşıyordum sonra acıya dönüştü ama suç bende aşkta değil. |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- :))) arkadaşlarım lutfenn olumsuz bı şey yazmayın...cunku burada yazdığım herşey cok yakında gercege donuşecek lutfen olumsuz bı şey yazmayın......................lutfen!!!!!!!!!! |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- ya hanı bı şey vardır ya gozlerıne bakınca gozlerının içi guluyor die aynen yaa bolee çocugu al yanaklarını cekıştır mıncıkla mıncıkla dur..alllahım ne kadar sempatık ne kadar sevımli ne kadar çekıci...bakımlı ellerı var ...sevımlı koyu kahve gozleri...hafıf çekik ...gamzesi var her ıkı yanağında...gulunceee ole çukurlaşıo ki o gamzeler.kucucuk kulakları var...guven veren kendıne guvendıği bellı olan ses tonu var...ıknaya hazır...:)))tabe benı ıkna etmesıne gerek yok şu anda ..sadece konuşsun bana yeter:P |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- neyse tamam tamam ole liseli aşık kız moduna gırmeden anlatayım..ee tamam cocuk hoş..veee bugun anladığım kadarıyla oda benden hoşlanıyor.çunküüüüüüüüüüüüü şole bır olay oldu... |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- şimdi odada dort beş kişiyiz..yanı beşıncı kişi azcık hıperaktıf oldugundna bı oda sneın bı oda benım bı o yana bı bu yana gezıo oleee bıdı bıdı ortalıklarda o yuzden hepımızın bulunduğu odalar ın bır uyesı o..neyse dort kışın masası var benım masamın çaprazına duşuo onun masası..bugun bırıyle bı konu hakkında tartışırken kafamı anıden cevırdığımde ole bana baktığını gordum...ben de konuyla ılgılı hararetlı bır tartışma hanı o yuzden bakıodur die onay almak için dimi sencede olemı dıe sorum..bu olee suratıma bakarak dalmış gıtmışti. |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- 5 6 snye ole bakaladık..yaaa anıden yuzunu kendıne gelmek ıcın cevırdı .hıı dedi sadece ...sora oğle yemeğıne cıktık grupça..bı ara dondum ona.ıyımısın sen dedım....yuzume olece baktı .yanagıma dokundu sevecen bır ıfadeyle ve ole tatlı gulumsedi ve evet dedi hemde hıc olmadığım kadar ıyıyım...sora koluma gırdı ve yağmurlu havada oleee metroya doru yuruduk..ben kendıme soz vermıştım asla dedım evlılık vs olamaz benım hayatımda hoşlanabılcegım bırı asla karşıma cıkmaz dedım ama cıktı ışte hemde delı gıbı...demekkı herşeyın bır vaktı saati varmış:)) |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- Ne güzel haberler bunlar k8908 |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- alk78 Süperr. Tebrikler.. |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- ---------arkadaşlar teşekkur ederım----ama anlatıdımz bı konu var burası benım hayal sayfam yanı gercekleşmemış ancak gercekleşmesını ıstedıgım şeylerı yazıorum buraya--yanı normalde aşık oldugum bırı yok ama ben olması ıcın oyleymış gıbı duşunuorum:d--- |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- ..............yazacak bır şey bulamıorum............... |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- sanrım hayallerım tukendi.................. |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- Sen inanmıyorsun ki, yazdıklarına?? Daha yeni başladın güzel şeyler yazmaya ::) Bence devam et. Pes etmek yakışmadı, sana sevincli Öbür günlüğünü kaybet. Buraya yaz. . Olumsuz şeyler yazacaksan da yaz, ama gönderme; sil. Sonra güzel şeyler yaz. Umutsuzluk geldiği zaman aklına, ne düşündüğünü farket. . Ve, onlara sadece'gidin, buradan!!!' de. Kesin dille bunu söyle ::) Vee, Sevgiyle Kall. |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- Alıntı:
Bilmediğim bir şey yok the desert:) Hissettiğin şeyler yaşayacaklarının garantisi değil mi? Harika bir hayatın var iştee. y789 Aynen devam. |
|
|
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- seviorum sizleri.....hemde çok....kım demış olumsuz duşunuorum die yahu..hoşlandığım ınsan var....soracımaa yenı işim var yenı bır şehırdeyım de....daha ne olsun super işte.:) |
Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- ohh ;) ne güzel. Maşallah diyorum. |
inşallah kardeşimde iş bulur |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM. |