Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hikayelerimizi Anlatalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=43)
-   -   İlk Defa yardım istiyorum. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619355)

caglayanst 27-07-2011 03:20 AM

Cevap: İlk Defa yardım istiyorum.

Alıntı:

eritroblastozis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803418)
Merhaba arkadaşlar. ben bu siteyi 3 yıl önce keşfettim tabi bu siteyle beraber hayatımıda keşfettim. yardım istediğim konu durmadan bi şeklide psikiyatrik bozukluğu bulunan insanları hayatıma çekiyorumve çok yoruluyorum. neden böyle oluyor çekirdek inancım nedir bilmiyorum ama inanın çok yoruldum. öyle bişeyki karşı koyamıyorum biliyorum bu insan hastadır diyorum ama bigün arıyo birisi 'ölmek istiyorum yardım et' diyo dayanamayıp kalkıp gidiyorum sonra olan bana oluyo. ya da diyorum insanların çoğu normal değil ondan bu kadar çok rastlıyorum. çelişkideyim yardım edin dostlarım.

sevgili eritroblasozis sanırım iş bitirici sorun çözücü bir yapınız var.. kişilerin sizin tecrübelerinizede güvendikleri kesin.. ben de benzer durumda olduğumu söyleyebilirim .. benim farkım sanırım yakınımdaki kişler ailem dostlarım her sorununu bana getirirler.. aslını söylemek gerekirse bu beni onure ediyor.. ama dediğiniz gibi ölmek istiyorum diyerek yardım isteyen bir kişinin ciddi uzmanlık gerektiren bir sorunu var demektir ki bir uzmana yönlendirmelisiniz..çekirdek inancınıza gelince o kadarını bilemeyeceğim.. ama ben kendim adıma abla olduğum ve ailemin sürekli kardeşimi bana emanet etmeleri olduğunu düşünüyorum.. bu ablalıktan hiç kurtulamadım kendimden büyüklere de ablalık yaptığım zamanlar oldu..düşünün küçükken sokakta ebecilik oynarken bile kardeşimin ebeliğini hep alırdım.. ve sevdiklerimin zorlanmaması için hep kendimi ortaya atmışımdır.. ben nasılsa güçlüyüm hallederim :) ama şimdi bunun bedenimde enerji kaçaklarına sebep olduğunu biliyorum.. artık kendime zaman ayırma öncelikler listemde kendimede öncelikler verme zamanım.. size ancak kendimden örnek vererek yardımcı olmaya çalıştım.. umarım işe yarar.. bence kendimizede yardım etmeli enerjimizi yükseltmeye çalışmalıyız :) sevgiler...

cadi_bm 27-07-2011 09:56 AM

Cevap: İlk Defa yardım istiyorum.

Merhaba;
Bu soru ve yanıtlar bende şöyle bir farkındalık yarattı. Nasıl ki günümüzde yirmilik dişler daha çabuk çürüyor ve kullanılmıyorsa( bu daha fazla işlenmiş yiyecek tüketmemize bağlanıyor. O dişlere ihtiyaç duyacak kadar sert beslenmiyormuşuz artık), üzerine gittiğimiz yönlerimiz gelişiyor, dikkat etmediklerimiz de daralıyor. Aslında bu çok güzel bir keşif. Demek ki bu yönünüzün üstüne fazla gidiyorsunuz,, arkadaşların da dediği gibi tepkisiz kalmayı deneyebilirsiniz. Neyi geliştirmek istiyorsak onu düşünmeliyiz. Tekrar edeyim beğendiğim bir sözdür: "Anlam yüklediğin şey büyür." Herkese neşeli, keşif dolu, heyecanlı bir gün dilerim ;))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 AM.