![]() |
Ynt: LOST arkadaşlar nasıl gidiyor Lost izlemeleriniz? Bugun 4.sezon 12.bölümü de seyrettim..yeni izlemeye başlayanları 3 ve 4.sezonlarda inanılmaz bölümler bekliyor..keşke herkes 4.sezona kadar izlemiş olsaydı burada gelişmeler hakkında konuşurduk kahvesmiley |
Ynt: LOST Arkadaşalr burda lost başlıgı altında toplanmanın tek sebebi sohbetini yapmak olmalı. Yalnız biri daha izlemedi diğeri 2.sezonda diye 3.sezonun muhabbeti dönmeyecekse ne gereği var. Bir şey konuşulmuyor ki. Moddan ricam 1., 2., 3, 4. sezon altında başlıklar açılsın. 3.sezondakini 4.sezon konusunda zorla sokan olmaz. Girersede kendi merakı deriz :D krzm67 smil56 |
Ynt: LOST lost'un ilk iki sezonunu yıllık iznimde izlemiştim. birkaç gün boyunca gece gündüz perdeler kapalı ben koltuğa yapışmış vaziyette, bira şişeleri bir yanda fındık fıstık bir yanda sezonları bitirmiştim pc05 tek eksiğim filmi 17" monitörde izlemekti. bu yaz sanırım 22"e terfi edeceğim. diğer bölümleri izlemek daha keyifli olacak blissy |
Ynt: LOST hayat ne garip :evet cok iyi fikir ,öyle yapalım çünkü burada tıkanıp kalıyoruz dusun bu başlık yeni izlemeye başlayanlar için devam etsin arkadaşlar; diziyi USA ile eşzamanlı takip edenlerimiz için => Hayatimdegisti Telkinli Kisisel Gelisim CD'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hayatım Değişti Kafesi > REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN) hismiley |
Ynt: LOST ayyy..delirecem... aa34 4.sezon 6.bölümü izledim en son...birazdan 7. bölüme geçicem... wave kafam iyice karıştı... dusun ama çok heyecanlı... super |
Ynt: LOST Alıntı:
|
Ynt: LOST yok canım o site,youtube gibi bir site,oraya yuklemişler, tamamen sen video seyreder gibi online olarak seyrediyosun indirmene gerek kalmıyor bilgisayara actionsmile |
kotan sınırlıysa mesela 4gb, bence izleme çok. kotayı aşarsın fazla fatura gelir. Ya da 20ytl daha fazla öde sınırsıza geç. |
Ynt: LOST bu dediğim siteden kendim izliyorum kota olayı yok..online izleme aynı youtube gibi..rapidshare den indirme gibi bir olayı yok tekrarlıyorum.. o yuzden kota gibi bir durumu yok bu sitenin arkadaşlar yrl78 khkh56 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:29 PM. |