![]() |
Ynt: GEL ne olursan gene gel.... enescim konuşma ve sohpet bölümü olarak kafemiz.. lafını unutma bölümleri olduğu için.. konunu onlara ekliyorum.. sevgiler.. |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü günaydın arkadaşlar. nasılsınız? ben iyi sayılırım. bugün sigarayı bırakmış olarak güne başlıyorum. inşallah başarırım. |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü Alıntı:
günün tüm sevgi ışıltısı ve isteklerimizin gerçekleşeceği tüm pozitif enerjiler bizim ve tüm insanlığın üzerine olsun.. kiss3 inşllah başarırsın..senin adına çok sevindm..sevgiylerimle ttli3 |
|
|
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü arkadaşlar günaydın. dün size yazmıştım. bugün hiç bişey canım istemiyor halsizim diye. sanırım içime doğmuş bazı şeyler. dün akşam işyerinde arkamdan kuyu kazacaklarını öğrendim. işin daha kötü yanı bunların arasında benim çok sevdiğim iş arkadaşımdan da öte dostumun olduğunu öğrendim. çok üzgünüm.... 88a |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü güneş hayatta çakalların,akbabaların olması normal ama bu çakalrdan ,yılanlardan birisi en yakın arkadaşın olunca çok zor ve kötüü. |
|
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü emelcim çok teşekkür ederim. yaptıkları kötülüklerin kendilerine döneceğine inanıyorum ben. benim vicdanım rahat. yaptıklarından korkmuyorum. beni en çok üzen içinde değer verdiğim arkadaşımında olması. şu ellerin taşı bana hiç degmez illede dostun bir tek gülü yaralar beni beni |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 AM. |