![]() |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü aşk dediğin ttli3 http://tofan1975.esmartdesign.com/9.swf |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü kardaaaşşş...bu ne yaaa...öldürcenmi sen beniiii.... khkh56 khkh56 khkh56 alllahım ne aşklar varmış yahuuuu...uleeen koca..ben sorarım sana akşam... aa34 blissy |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü Ayyyyy Allah muhafaza .... ıyyyyyy Uzun saçlı keltoşumun kıymetini daa iyi anladım. En azından ne akar ne kokar... Bu ne Shaman yaaaaaaaaa ks3 |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü y789 y789 |
online olan arkadaşlar selam online olan arkadaşlar naber nasılsınız? |
Ynt: online olan arkadaşlar selam teşekür ederiz bizler çok iyiyiz yani ben hatta süperim:)sizler nasılsınız kiss3 |
Ynt: online olan arkadaşlar tşk. çiçek bende çok iyiyim. sanırım dj sin bu radayodamı çalışıyosun |
Ynt: online olan arkadaşlar çiçek hanım tekrar hoşgeldiniz bu radyodamı dj lik yapıyosunuz |
Ynt: online olan arkadaşlar hoşbulduk sizde hoşgeldiniz evet bu radyoda dj lik yapıyorum ve şuan yayındayım eğer istek bir parçanız varsa memnuniyetle çalabilirim kiss3 |
Ynt: online olan arkadaşlar tamam tarkandan vay anam vayı çalarmısınız sizin için,radyo çalışanları ve tüm hayatim değisti üyeleri için. |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü atakan bey lazımdı böyle bir köşee yanlız her arkadaşımız köşe açmasın sonra cafe köşeden geçilmez.:) buğün kendime bir hayvan alayım diyodum fakat param yetmedii. ama ilerde bende alacam bitane |
dalgınlık online olan arkadaşalr selam.kimsenin sesi çıkmıyor pek sohbete katılayım derken ta fii tarihinden kalma köşeye yazı yazmışım:) |
Ynt: dalgınlık kutalmisoglu sanada selam cilgin897 |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü kimse yokmu arkadaşlar sohbet edecek. herkes tv mi izliyor. |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü herkeze slmlar. (tabi kimse varsa) |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü hoşgeldin emre naber nasılsın? |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü H.B kutalmisoglu sagol seni sormalı? |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü iyidir.telkinleri dinliyorum. en çok new age türü telkinler hoşuma gidiyor. sen napıyosun? |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü bende şu an klasik müzik telkinlerini dinliyorum öleee. sen hep new age mi dinliyon yoksa ara sıra başka mesela mey falan dinliyomusun? |
GEL ne olursan gene gel.... konuşalım gaynaşalım |
Ynt: GEL ne olursan gene gel.... enescim konuşma ve sohpet bölümü olarak kafemiz.. lafını unutma bölümleri olduğu için.. konunu onlara ekliyorum.. sevgiler.. |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü günaydın arkadaşlar. nasılsınız? ben iyi sayılırım. bugün sigarayı bırakmış olarak güne başlıyorum. inşallah başarırım. |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü Alıntı:
günün tüm sevgi ışıltısı ve isteklerimizin gerçekleşeceği tüm pozitif enerjiler bizim ve tüm insanlığın üzerine olsun.. kiss3 inşllah başarırsın..senin adına çok sevindm..sevgiylerimle ttli3 |
|
|
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü arkadaşlar günaydın. dün size yazmıştım. bugün hiç bişey canım istemiyor halsizim diye. sanırım içime doğmuş bazı şeyler. dün akşam işyerinde arkamdan kuyu kazacaklarını öğrendim. işin daha kötü yanı bunların arasında benim çok sevdiğim iş arkadaşımdan da öte dostumun olduğunu öğrendim. çok üzgünüm.... 88a |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü güneş hayatta çakalların,akbabaların olması normal ama bu çakalrdan ,yılanlardan birisi en yakın arkadaşın olunca çok zor ve kötüü. |
|
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü emelcim çok teşekkür ederim. yaptıkları kötülüklerin kendilerine döneceğine inanıyorum ben. benim vicdanım rahat. yaptıklarından korkmuyorum. beni en çok üzen içinde değer verdiğim arkadaşımında olması. şu ellerin taşı bana hiç degmez illede dostun bir tek gülü yaralar beni beni |
|
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü sitede okuduğum yazıların bazılarında meditasyon yapıldığını yazmışsınız. meditasyonu nerde yapıyorsunuz yakında yine yapılacakmı cevaplarsanız sevinirim |
|
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü [quote=25emel ] Alıntı:
o gibiinsanlara vereceğin en büyük ceza onlari hiç tanıma unut gitsinler. |
ARKADAŞLAR SELAM online olan arkadaşlar selam naber nasılsınız? |
Ynt: ARKADAŞLAR SELAM sağol kutalmışoğlu.sen nasılsın.ben de harika bi porgram buldum öğreniyorum birazdan paylaşacam çok mükemmel. |
Ynt: ARKADAŞLAR SELAM sağol üç-gömlek bende iyiyim. proğramın konusu ne? |
Ynt: ARKADAŞLAR SELAM rüya günlüğü.direkt topic açıp paylaşayım. |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü yokmu hiç iki lafın belini kıracak kimse |
|
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü bugün sabahtan beri içimde o kadar büyük bir mutluluk varki. bu siteyi bulduğumdan beri böyle duyguları çok sık yaşıyorum. kendimi bi boşlukta hissediyorum. böyle zamanlarda zamanımı boşa geçirmek istemiyorum. bi anda bir çok şey yapmak istiyorum hangisinden başlıycağımı bilemiyorum. dusun 44 hepside kalıyor. çok değişik bir duygu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:13 PM. |