Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=262)
-   -   Soy ad önerileriniz :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615467)

MMSI 23-09-2010 11:23 AM

Cevap: Soy ad önerileriniz :)

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769715)
MMSI sizin ailece kafanızda bir kaç soyadı oluşmuştur muhakkak. Onları bizimle paylaşabilir misin?

Soyadlarına bakarken kızıma koymayı planladığım ismi hatırladım. Hey gidi günler bir zamanlar anne olmak istiyordum. girlhaha

YESHAPPY'nin yazdıkları içinde Buğlem çok güzelmiş yalnız. Çok beğendim. Geçen gün de bir arkadaşımdan duymuştum. Merak etmiştik anlamını öğrenmiş oldum böylece. Hemen de mesaj attım arkadaşıma yetiştirdim. khkh56

Umarım ailecek sevip benimseyeceğiniz bir soyadı bulursunuz.

Sevgiyle kal. actionsmile

Belirleyeceğim 5 tane soy adı için elemeler yapıyorum şu anda yeri gelince onları paylaşacağım zaten ama yeni bir hayat'ın dediği gibi sitemizde bulunan özlem hanımdan yardım isteyeceğim bu konu hakkında..

Biliyor musun bende ileride kızımın ismini Su olarak düşünüyorum. Ayyy actionsmile

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769747)
Merhabalar MMSI,

Çok hassas ve hayatınızın geri kalanını etkileyecek önemli bir konu üzerinde karar vermek üzeresiniz..

Başkalarının fikirlerinden ziyade,bir önceki sayfada bir arkadaşımın da önerdiği gibi, bu konuda bir uzmandan yardım almanız çok daha faydalı olacaktır..Bu konuda şanslıyız,sitemizde böyle bir uzman var..Özel mesajla ya da portaldan özel iletişim bilgileriyle kendisine ulaşmanızı tavsiye ederim..

Mesela kendisi vaktiyle bana,benim soyadımda kariyeri çeken bir harf olmadığı için,çabalarımla kariyerimi çekerek almam gerektiğini söylemişti..Bunu gerçekten yaşıyorum..Bazıları daha kolay yaşarlar bunu..Soyadımı değiştirmek gibi bir imkanım olsa,herkese sormazdım :)

Teşekkürler konuma dahil olduğunuz için özel mesaj hattım ama kendisine ulaşamadım hala umarım en kısa zamanda yardımcı olmayı kabul eder banaactionsmile

aprilrose 23-09-2010 03:06 PM

Yürekli, Kıvanç, Yükselen, Mert, Yüksel, Başar, Çalış, Sever,

İlk aklıma gelenlerdi :)

elccy 23-09-2010 03:21 PM

aslında bu seçimi ailece ve sizi temsil eden bir isimle bulmalısınız bence...sizin aileyi ne en güzel anlatabilir diye düşünürseniz,belki anlamlı birşey bulabilmenize yardımcı olabilir...

öneri isterseniz diede,işte benim önerilerim

GÜÇLÜEL
EGEMENSOY
SOYLU
ASİL

MMSI 25-09-2010 09:09 PM

Arkadaşlar Özlem hanıma ulaşamıyorum kendisi ne zamandan beri forumda gözükmüyor. Bilginiz varmı?

Işıldayan Safir 25-09-2010 09:13 PM

Arkadaşlar tekrar ve üst üste yazılan mesajlar post kasmaya girer ve temizlenir. Bu konuda biraz daha dikkatli olmaya özen gösterirsek sevinirim. superxy

mertmis 28-09-2010 10:57 AM

Yeni soyisminizin hayatınıza renk getirerek hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bir yerde okudum , şu an nerde okuduğumu hatırlamıyorum ancak uzun isimlerin enerjilerinin daha yüksek olduğunu okumuştum. Hazır elinize böyle bir olasılık geçmiş iken bunu değerlendirin lütfen.... Benim size önerim KUTLUKAĞAN

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 AM.