![]() |
Cevap: Soy ad önerileriniz :) Alıntı:
Biliyor musun bende ileride kızımın ismini Su olarak düşünüyorum. Ayyy actionsmile Alıntı:
|
Cevap: Soy ad önerileriniz :) Yürekli, Kıvanç, Yükselen, Mert, Yüksel, Başar, Çalış, Sever, İlk aklıma gelenlerdi :) |
Cevap: Soy ad önerileriniz :) aslında bu seçimi ailece ve sizi temsil eden bir isimle bulmalısınız bence...sizin aileyi ne en güzel anlatabilir diye düşünürseniz,belki anlamlı birşey bulabilmenize yardımcı olabilir... öneri isterseniz diede,işte benim önerilerim GÜÇLÜEL EGEMENSOY SOYLU ASİL |
Cevap: Soy ad önerileriniz :) Arkadaşlar Özlem hanıma ulaşamıyorum kendisi ne zamandan beri forumda gözükmüyor. Bilginiz varmı? |
Cevap: Soy ad önerileriniz :) Arkadaşlar tekrar ve üst üste yazılan mesajlar post kasmaya girer ve temizlenir. Bu konuda biraz daha dikkatli olmaya özen gösterirsek sevinirim. superxy |
Cevap: Soy ad önerileriniz :) Yeni soyisminizin hayatınıza renk getirerek hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bir yerde okudum , şu an nerde okuduğumu hatırlamıyorum ancak uzun isimlerin enerjilerinin daha yüksek olduğunu okumuştum. Hazır elinize böyle bir olasılık geçmiş iken bunu değerlendirin lütfen.... Benim size önerim KUTLUKAĞAN |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 AM. |