Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=262)
-   -   Bugün ki aklım olsaydı ..... yapmazdım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=4978)

pisimbat 04-03-2008 08:50 PM

Bugün ki aklım olsaydı ..... yapmazdım

hep eskillerden duyarız bu sözü bugünki aklım olsaydı asla öle yapmazdım ,yada bugünki alım olsaydı o kararı vermezdim kimi zaman pişmanlık çağrıştırsada aslında bence öyle değil bu bugünki aklım olsaydı cümlesi bu sadece gelişimi anlatıyor

şimdi bugünki aklım olsaydı ......... dedikleriniz neler var bakalım görelim katılın yoksa tırmık gelir ona göre blook cat56 dlckrn

hayalayaz 04-03-2008 11:18 PM

Ynt: Bugün ki aklım olsaydı ..... yapmazdım

pisiciğim benim hayatımdaki en büyük fiyasko evliliğim..alt tarafı bir evliliği sürdüremedim başarısız oldum diye çok üzülmüşümdür..ama ne evlendiğime pişmanım nede boşandığıma..bu günkü aklım olsaydımı..ya aşk bu..yaşı yokki...aşık olan insan en büyük aptallıkları yapmaya müsait insandır diye düşünüyorum..aşkta akıl yokki...o akıl sonradan geliyorda..ben yine aynı herifle evlenir ve yine onu boşardım..çünkü sonradan geliştirdiğimiz dostluk mükemmel..eee, tırmıktan kurtuldummu..

pisimbat 05-03-2008 12:12 AM

sana h,ç tırmık yok hayal sana kıyamam ben başkalarına o tırmık mesela şaman a

shamanic 05-03-2008 12:23 AM

ay sen beni tırmalamaya bahane arıyon cat56 cim..

msn den yetilştirdiğim laflar yetmiyo sana dimi.. yok sana bidaha smiley.. khkh56

bu günkü aklım olsaydı o kadar çok şeyi yapmayı ve yapmamayı isterdimki...

mutlaka her yaşanmışlığın bu günkü noktama gelişimde çok büyük faydası var .. iyiliklerin de kötülüklerinde..
ama hala ermiş kıvamında olmadığım dan keşke küçükken den biraz hamuruma bencillik mayası katılsaymış demekten kendimi
alamadığım zamanlar oluyor..

bu günkü aklım olsaydı bir çok konuda önce kendimi düşünürdüm..
bu günkü aklım olsaydı insanlar kırılmasın diye içimde sakladıklarımı yüzlerine söyleme fırsatları yaratırdım..
bu günkü aklım olsa çocukluğumu daha çocukça yaşardım..
bu günkü aklım olsa şahsi sınırlarımı daha iyi belirler kimseciklerin beni inccitmesine izin vermezdim..
bu günkü aklım olsa bu günde olmazdım zaten.. eh madem bu gündeyim aklımı seveyim yahu.. y789

pisimbat 05-03-2008 12:27 AM

y789 ayy sende pek dertliymişsin bacımmm aklını seveyim öncekinide şimdikinide blook her halukarda tırmalarım seni ben

hayalayaz 05-03-2008 10:00 AM

şaman hiç uğraşma ne yaparsan yap tırmık hazır..kaderine razı ol... cat56 m benim senin tırmığın bile kadife dokunuşu gelir bize.. kiss3

pisimbat 05-03-2008 01:02 PM

Yağmasamda gürlüyorum hayal bilirsin ya cat56 ler sırtlarını ve tüylerini kabartıp karşısındakini korkutur benimkide o misal işte aramızda kalsın şaman ve diğerleri duymasın şiiiiiiiişşşşşşşşşttttttttt sır bu blook

defduru 05-03-2008 02:20 PM

Bugünkü aklım olsaydı daha önce anne olurdum....

Aslında bu yaşımda anne olmaktanda pek şikayetçi değilim ama bu güzellikleri daha erken yaşamak için..... mlk34

Bugünkü aklım olsaydı kazandığım paraları yemeyip bir kenarda biriktirirdim..... Oooh ne güzel yedim hepsini çıtır çıtır y789

Akulina 05-03-2008 03:00 PM

Bugünkü aklım olsaydı,belki daha farklı bir insan olurdum...Hayata yedi yıl geçmiş bir şekilde atılmazdım...
Cesur olurdum,bugünkü gibi kararlı olurdum...Bugünkü gibi,kendime kızıp cezalar verdikçe,kendimle daha bir dost olabilirdim...
Daha az şeyi kafama takardım,daha çok gülerdim,daha az geriye bakardım...
En çok pişman olduğum şey ise;genelde eskiden bir olay yaşıyorsam kendi açımdan bakıp,yorumlayıp ona göre geri çekilirdim...Şimdi olsa bunu yapmaz,olayların üstüne giderdim...
Ama herşeyin bir zamanı var...Bunları öğrendiğim için üzülmüyorum...O yedi yıllık boşluğu,gitgide kapatıyorum hergün...

farkvar 06-03-2008 03:14 PM

ben ne dıyorum bılıyormusun bugun ku aklım olsaydı ...keşke okulu bırakmasaydım ama okuldan kaçmamın sebebi zaten aslında ''sf '' içime kapanıklık kendimi ifede edememe şuankı gıbı anı yaşayamıyordum şuankı şansım olsaydı bu siteyı o zman bulsaydım ...... dunk56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:48 PM.