![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaydııınnnn, Heppinize herkese günaydııınnnnnnnnnnn, Gün başladı, bir gün daha başladı ve hızla devam ediyorr... Bugünün öyle bir yaşayın ki, gün size yetişemesin:)) Heppinize sevgiler arkadaşlar... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
|
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Olsunnn, senin olsun güzelcim... yeter ki sen iste...... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN 956kgünaydın mutlu günlerrrrrrr |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııııın bugün herkese bol bol para diliyorum. Herkes payına düşeni alsın..... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN ben bugün çok anlayışlı ve konuşabileceğim içimdki soruları çözebileceğim birgün olmasını diiliyorum |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN artık ders çalışabileceğim bir gün olmasını diliyorum.... arınmaya, rahatlamaya başladığım bir dönem, geleceğe umutla baktığım, pek çok önemli ve sağlam karar aldığım mutlu olduğum bir dönemm =) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaydııııııınnnnnnnnnnnnn Heppinize, herkese günnayyydııııııııııııııınnnnn, Bugüne nasıl güzel başladım, nasıl güzel uyandım, Şükrederek yattım, şükrederek kalktımmm... Topladım dağıtıklarımı galiba.... Müthiş yoğun bir gün benim için, Heppimizin işleri su gini yolunda gitsinnnn Yok mu dinleyecek eğlenceli bir şeyler??? Cadı BM gelmedi galiba daha, ondan, ortalık çok sessiz... music45music45music45 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın. Herkese " Hayatımın en güzül günüydü" diyebileceği bir gün diliyorum. Mutlu ve enerjik kalın |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:50 AM. |