![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN alk78Günaydın, pozitif bir enerji yaymışsınız sabah sabah ne kadar güzel herşey gönlünüzce olsun...... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Günaydın kuzu, günaydın ahali.:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaydın canım benim, Sabah sabah muhteşem bir haber aldım. çok sevdiğim bir arkadaşım yurtdışından geliyor. Benden mutlusu yok bugüüüüünnnnnn!!!!!! Senin öyle güzel bir kalbim var ki canım benim, yaş seni bozamazzzz..... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Hepimize enerji lazım, iyi geldiyse ne mutlu bana... Sevgiler Funda |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Harikasın canım yaaaa, Günlerin hep aydınlık, ışık ışık olsun |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese bol bol aydınlık saatler bugün.... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııın, Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııııın, Günümün en güzel sürprizi bu mesaj ile karsılasmak oldu benim için. Şimdi hareket vakti, enerji kapaklarım acılmış durumda, Teşekkürlerrrr.guitar Herkezin Işıgı bol olsun. Sevgilerimle. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN smileydanceherkese günaydın... gününüz güzel olsun ... cebiniz para dolsunhpm2 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN gunaydin dostlar, dun 7 yasinda bir misafirimiz vardi, gece 1 de annesine gitmek icin agladi, onu evine goturup geri geldim, 3 gibi uyudum, sabah ezaninin sesi kulaklarimda cinladi, hoca sanki yanimda okuyo gibi sesli geldi, uyandim, su ictim, yataga uzaninca midem bulandi, kalktim, dolastim, ...... yani berbat bir gece gecirmeme ragmen, yeni gunume gunaydin demeyi ogrendim... bana bunu ogreten butun dostlarima gunaydin.. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaaaayyyydıııınnnn, Hepinize, herkese, her şeye güüünnnaaaaaaaydıııııınnn... İstanbul'daki bulutlu havaya da günaydın. Bir şehre her renk bu kadar mı yakışır.... Bozbulanık bir gri başka hangi şehre yakışır yarabbimmm???? Günnaydın, İşe giden, evde oturan, ders çalışan, evi toparlayan, dosya toparlayan, çizim yapan, alım satım yapan, turist gezdiren, hizmet veren, heykel yapan, müzik çalan dinleyen, afyonu patlamış patlamamış herkese günnayyyddııııııııııınnnnn. Hepinize enerji, mutluluk, bolluk bereket dolu bir gün diliyorum. İyi ki varsınızzzzzz cat56 http://img2.blogcu.com/images/a/r/z/...r/istanbul.jpg |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 PM. |