![]() |
Cevap: GüNayDıNlar OLsuN :) Günaydııın, Sitemizin Rengarek Çiçekleri, Günaydın, bu günü umut dolu yaşamayı seçenler, Günaydın, anı yaşayabilen, anı yakalamak için çaba gösterenler, Günaydın, yapılması gerekenleri en iyi şekilde yapmayı seçenler, |
Cevap: GüNayDıNlar OLsuN :) Günaydın herkeseee. Net, bugün günaydın dememişsinsevincli Neyse yarın dersin umarım. Bu konuyu sen açtığından hergün bize günaydın demek zorundasın ona göregirlhaha Mutlu günler... |
Cevap: GüNayDıNlar OLsuN :) Konuyu açmışım evet, ama hergün ben mi günaydın diycem önce aaaaa sevincli Bu çok katı bir kural olur bademlerim fındık ezmelerim şeker parelerim günaydınlar herkeslerin olsun, bundan sonra herkesler birbirlerine burdan günaydınlar desinler emi u859 u859 |
Cevap: GüNayDıNlar OLsuN :) günaydınlar herkeze |
Cevap: GüNayDıNlar OLsuN :) Günaydınlar işleriniz rast gitsin s456 Sevgiler dolsun tüm kalbiniz girlhaha |
Cevap: GüNayDıNlar OLsuN :) bende koskocaman günaydın diyorum herkese....krzm67 sevgi ve ışıkla...girlhaha |
Cevap: GüNayDıNlar OLsuN :) Herkese Günaydın. Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle... |
Cevap: GüNayDıNlar OLsuN :) e yine yeniden günaydın khkh56 |
Cevap: GüNayDıNlar OLsuN :) Günaaaayyyyyyyyyyydııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn; Güzel, özel, mutlu,umutlu,huzur dolu,enerjik bir gün diliyorum ;)) |
Cevap: GüNayDıNlar OLsuN :) mutlu bir gün olsun günaydın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 PM. |