![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııııııııııııııın Herkeze |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN http://www.yeniresim.com/data/media/...Papatyalar.jpg Günaydın hava, su, toprak, yeşil. Günaydın güzel forumun güzel insanları ... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Çok güzel düşünmüşsün Bluepebbles ... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN :zpzp:Geç olmuş olabilir ama eksik olmasıngirlhaha Günayyyyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnn :zpzp::zpzp: |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Benden de herkese ve tabii ki kendime de kocaman bir günaydınnnnnnn; Selam Yola çıkınca her sabah, Bulutlara selam ver. Taşlara, kuşlara, atlara, otlara İnsanlara selam ver. Ne görürsen selam ver. Sonra çıkarıp cebinden aynanı Bir selam da kendine ver. Hatırın kalmasın el gün yanında Bu dünyada sen de varsın! Üleştir dostluğunu varlığınla, Bir kısmı seni de sarsın. Üstün Dökmen |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Benden de herkese kocamaaaaaaaaaaaaaan bir günaydııııııııın...... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Bu güzel güne Günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnn!.. Hepimizin günü güzel geçsin :) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Geç oldu ama GÜnayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnn hey millet... hadi canlanın, kopun,enerjiniz sarsın dünyayı,gülümsemeniz ttaaaa bana kadar gelsin... girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnnaaaaayyydıııın, Hepinize, herkese, her şeye Günaaaayyyyyyyydıııııııııııııınnnnn, Bugün çok keyifli, mutlu, huzurlu, eğlenceli..... Enerji dolu..... muhteşem bir gün olsun hepiniz için. http://paduraru.files.wordpress.com/...over_front.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın millletttt... kalkın.. uyanın..... harika bir gün ve sürpriz dolu bir hayat daha bizi bekliyor...... gülümseyin,gülüşünüz herkesi sarsın ve etrafınızda gülen insanlar olsun.... .......smil56smil56smil56smil56smil56smil56smil56s mil56smil56smil56smil56smil56smil56smil56smil56smi l56smil56smil56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN alk78Günaydın, pozitif bir enerji yaymışsınız sabah sabah ne kadar güzel herşey gönlünüzce olsun...... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Günaydın kuzu, günaydın ahali.:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaydın canım benim, Sabah sabah muhteşem bir haber aldım. çok sevdiğim bir arkadaşım yurtdışından geliyor. Benden mutlusu yok bugüüüüünnnnnn!!!!!! Senin öyle güzel bir kalbim var ki canım benim, yaş seni bozamazzzz..... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Hepimize enerji lazım, iyi geldiyse ne mutlu bana... Sevgiler Funda |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Harikasın canım yaaaa, Günlerin hep aydınlık, ışık ışık olsun |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese bol bol aydınlık saatler bugün.... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııın, Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııııın, Günümün en güzel sürprizi bu mesaj ile karsılasmak oldu benim için. Şimdi hareket vakti, enerji kapaklarım acılmış durumda, Teşekkürlerrrr.guitar Herkezin Işıgı bol olsun. Sevgilerimle. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN smileydanceherkese günaydın... gününüz güzel olsun ... cebiniz para dolsunhpm2 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN gunaydin dostlar, dun 7 yasinda bir misafirimiz vardi, gece 1 de annesine gitmek icin agladi, onu evine goturup geri geldim, 3 gibi uyudum, sabah ezaninin sesi kulaklarimda cinladi, hoca sanki yanimda okuyo gibi sesli geldi, uyandim, su ictim, yataga uzaninca midem bulandi, kalktim, dolastim, ...... yani berbat bir gece gecirmeme ragmen, yeni gunume gunaydin demeyi ogrendim... bana bunu ogreten butun dostlarima gunaydin.. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaaaayyyydıııınnnn, Hepinize, herkese, her şeye güüünnnaaaaaaaydıııııınnn... İstanbul'daki bulutlu havaya da günaydın. Bir şehre her renk bu kadar mı yakışır.... Bozbulanık bir gri başka hangi şehre yakışır yarabbimmm???? Günnaydın, İşe giden, evde oturan, ders çalışan, evi toparlayan, dosya toparlayan, çizim yapan, alım satım yapan, turist gezdiren, hizmet veren, heykel yapan, müzik çalan dinleyen, afyonu patlamış patlamamış herkese günnayyyddııııııııııınnnnn. Hepinize enerji, mutluluk, bolluk bereket dolu bir gün diliyorum. İyi ki varsınızzzzzz cat56 http://img2.blogcu.com/images/a/r/z/...r/istanbul.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydınnnnnnnnnnnnnnnn |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın kuzu.kiss3 (Renkler konusunda sana katılıyorum, şimdi sahilde yürümek vardı.:) ) Günaydın tüm site. Hepinize sevgiler.kiss3 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Değil mi Planner, Walla gözüm deniz kenarında. Toplantı olmasa kaçacağım bugün. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Fırsatını bulup da kaçarsan benim için de şöyle derinden bir nefes alır mısın? Off of off. O mis gibi deniz kokusu nasıl da güzel... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın deme fırsatını kaçırdım. Bende de kocaman bir tünaydın o zaman. Günün kalanını güzel geçirmeniz deleği ile... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Bir günaydın daha.:) Mutlu sabahlar.:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnnaaaaaayyyyyydddıııııııııııııııııııııınnnnnn, Hepinize, tanıdığım tanımadığım herkese günnaaaaaaaaayyydııııııınnnnnn...... Mutlu, kutlu, neşeli, zevkli, aydındık, ışıl ışıl bir sabah yine... Beyaz kümülüsler var bugün İstanbul semalarında ancak güneşşş sımsıcak. Bu sıcacık günde hepinize sıcacık sevgiler gönderiyorum. Hadi hareketlenin biraz... http://fotos.imagensporfavor.com/img...ores_-5049.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN GÜNAYDINNNNNNN.. neşeniz bol gününüz aydın paranız bol sağlığınız müthiş huzurunuz daim olsun..... Bir bardak kahvede ikramım olsun ...kahvesmileykahvesmileykahvesmileykahvesmileykah vesmileykahvesmileykahvesmiley ne de olsa 40 yıl hatırı vardır ...girlhahagirlhaha |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Ah o nefis kahvenden içmeye gelmeyi istedim. Bir de sabah muhabbeti patlatırız. Her şeyi yaparım ama bir türk kahvesi yapmayı beceremedim yıllardır. Bana bol köpüklü sade bir kahve yapar mısııınnn Elccy???? Çok canım istedi sabah sabah. |
Afiyet olsun cnm arkadaşım...kahvesmiley |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Hımm, bak fal teklifine de hayır diyemeyeceğim. Yakaladın beni... Sevgiler canım |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııııııııııııııııııııııııın Baharın Rengarenk Çiçekleri.sevincli Güzel bir günden saygılar sevgilersapkal89 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese ve herşeye günaydıııııııııııın... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN skan67 günaydınnnnnnnnn forum milletiiiiiiii956k |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın ahali.:) Buraya yazarken başka bir enerji alıyorum neden acaba?y789 |
Pozitif insanların müthiş bir sinerji ortamı yarattıgından olabilir miy789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese Kocaman Günaydınlar Olsun |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN gününüz aydıın olsuuuun : ) bugün mutlu oolun çok.. : ) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN kocaman GÜNAYDIN! herkesee çok mutlu bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:52 PM. |