![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN happy6arkadaşlar cok güzel bir güne günaydın diyoruzzzzzzzz hepinize günler aydınlık olsun |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN tunaydın desem olmazmı yaw |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııın heppinize sevgili site sakinleri Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn Harika bir hafta geçirmenizi dileriiimmmm :)) Sevgilerimle.... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Gü-nay-dın gü-nay-dın heergününüz bir diğerinden daha aydınlık daha huzur verici olsunnn tüm dilekleriniz gerçek yaşamınız masal gibi olsunnn... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Akşamın bu vakti yarın için gün aydın ve mutluluk refah içinde olsun hepimize |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın... unutamayacağınız güzellikte bir gün olsun... sevgiyle mutlu kalın |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN tünaydinlar herkese tamammi:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN smil56günaydınnnnnnnnnnnnnnnn |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıınnnnnnnnn... :)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Güünaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııın. Herkese Heyecan sevgi dolu bir gün diliyorum... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın hepimiz için güzel bir gün harika bir hafta sonu olsun... sevgiyle mutlu kalın..........y789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN http://img475.imageshack.us/img475/4576/09351un4.gif Dostlara Günaydın! Dostlara günaydın, Sevgiye sevgi katmak için yola çıkanlara günaydın. Dünyaya ışık veren, renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara, çalışanlara, koşanlara, emekleyenlere günaydın. Gülenlere, ağlayanlara, somurtanlara günaydın. Sevgililere, düşmanlara, kin besleyenlere günaydın. Gönlü güzellere, yüreği kocamanlara günaydın. Dağa, taşa, kurda, kuşa günaydın. Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın. Şairlere, bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın. Sevenlere, sevilenlere, ayrılanlara, terkedenlere günaydın. Günaydın yokolmuşluğum, günaydın sahte varoluşlar. Günaydın güzel insanlar, günaydın aydınlıktaki karanlıklar. Günaydın güzellikler, günaydın sahtelikler. Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın. Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın. Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar. Adnan Çakır |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN bütü güzelliklere günaydın... güzel bir gün diliyorumy789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın HAYATO0O0O0 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN güzel bir güne günaydınkhkh56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN güzel bir gün olsun. güzel haberler bizim olsun. günaydın |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın günaydın actionsmile,her zaman ki gibi bugün de harika bir gün ,,hayat güzel,, nefes almak güzel ,en önemlisi yaşıyor olmanın ötesini bilerek sabahın ilk ışıklarıyla gün aydınlandığı gibi, ruhu yeniden canlanmasını sağlamak ve bize ait olan ruhumuzu iyi duygularla beslediğimiz zaman, yaşam daha güzel, hayatla beraber her şey harika gelir insana. anı yaşamak adına tüm gün boyunca sevgiyle kalın blissy |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın dostlar |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Işık dolu güne kocamaaaan bir günaaaaydııııııııın........ |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın güzel bir hafta olsun:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN herkese günaydin mutlu günler saglikli günler güzel enerjiler diliyorum:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Sağlıklı Mutlu (¯`•♥•¯) Bol _____ Tebessümlü ____________ Bir Gün♥♥ __ `•.,(¯`•♥•´¯) Dilerim _____________ Her şey ♥♥ _____ Gönlünce `•.,(¯`•♥•´¯)____ Olsun ♥♥♥ ...Aydınlık ve (((♥))) ♥♥♥♥ Mutlu ______________ Olman ♥♥ Dileğimle.. Yüreğinden Sevgi Yüzünden Gülümseme Eksik Olmasın ..tünaydin |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydııın |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN herkezlere gülücüklü günaydıııııııııınnn gününüz güzel geçsinactionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın günaydın günaydın actionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Sağlıklı Mutlu (¯`•♥•¯) Bol _____ Tebessümlü ____________ Bir Gün♥♥ __ `•.,(¯`•♥•´¯) Dilerim _____________ Her şey ♥♥ _____ Gönlünce `•.,(¯`•♥•´¯)____ Olsun ♥♥♥ ...Aydınlık ve (((♥))) ♥♥♥♥ Mutlu ______________ Olman ♥♥ Dileğimle.. Yüreğinden Sevgi Yüzünden Gülümseme Eksik Olmasın ..günaydin.. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydınnnn ne güzel bir paylaşım teşekkürler:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaaaaaaaayyyyyyyyddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn nnn sevincli Heppinizi çook seviyoruuuuummm :)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
tskler.. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaydıın herkes,,,yumurtalı ekmek sevenler buyursun gelsin actionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydınlar..Bayılırım yumurtalı ekmeğe birazda soğuk severim, ben gelene kadar kıvamında olur sanırım gulensmiley Ellerinize sağlık!! mutlu, güzel günler dilerim tüm foruma cat56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Değerli Arsinoe arkadaşım, reca ederim, üstün düşünce gücünü, bir daha benim pazar kahvaltımda kullanma olur mu, zira ben yumurtalı ekmeğimi ısırdığımda bana""amaaan bee, soğumuş bunlar"" dedirten şeyin,senin niyetin olduğundan hiçç haberim yoktu neyse bi dahaki sefere,sen önden yapılanları yee,onlar soğumuş olur,,sonradan pişenler benimdiractionsmileAfiyet bal şeker olsunactionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN hepinizi çok çok özledim. günaydıny789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydınnn mutlu sabahlar bol bereketli sağlıklı bir gün olsun hepimize:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN dertydertydertydertydertydertydertydertyderty günaydın herkeze enerji dolu gün ve haftalar diliyorum mutlu olun |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN gününüz rengarenk,mutlu ve huzurlu geçsin. günaydıny789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN bayıldım bu resme,aklıma geldikçe gülüyorum ,günaydınnnnnnn :))))))) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN hepinize günaydin hayirli ramazanlar yarin istanbuldayim yupiii:)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydinlar mutluluklar herkese:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 AM. |