![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN :) günaydın ........ |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
süpermaryo bacından Dailymotion - Aslı - Kördüğüm - Müzik Kanalı süpermaryo namasteeeeyeactionsmile |
Altta kalmayı hiç sevmem hep üste çıkarım :D http://www.youtube.com/watch?v=dXyiyc4_gRgHER ŞEY ALT ÜST kimler demişti imkansız diye unutuldu her biri şu yer küreyse dönüyor hala hissediyorum ben her yeni gün her şeyin için de bir değişim solar gölgeler bazen yüzey dağılır bir bakarsın bazen her biri aynı kalır derken zihnim açar kanatlarını uçsuz bucaksızdır merak ufukları isterim her bir şeyi alt üst etmek bulacağım bulanamaz denileni paylaşacağım bu aşkı ulaştığım herkesle Tabiat Ana şarkıları söyleyip dans edelim istemem bu his beni terk etsin kim demişti yapamam diye çabalıyorum işte bulmaya da başlıyorum aradıkça değildir olaylar hep göründüğü gibi isterim her bir şeyi alt üst etmek bulacağım bulanamaz denileni paylaşacağım bu aşkı ulaştığım herkesle Tabiat Ana şarkıları söyleyip dans edelim dünya hala dönüyor boşa geçecek vakit yok dönüyor işte durmaksızın çevresinde çevresinde her şey alt üst hani imkansızdı hani yapamazdım istemem bu his beni terk etsin bitmesin ne olur bitmesin bitmesin ne olur bitmesin bitmesin ne olur bitmesin böyle olması gerekmez mi böyle olması gerekmez mi JACK JOHNSON Upside Down Who's to say What's impossible Well they forgot This world keeps spinning And with each new day I can feel a change in everything And as the surface breaks reflections fade But in some ways they remain the same And as my mind begins to spread its wings There's no stopping curiosity I want to turn the whole thing upside down I'll find the things they say just can't be found I'll share this love I find with everyone We'll sing and dance to Mother Nature's songs I don't want this feeling to go away Who's to say I can't do everything Well I can try And as I roll along I begin to find Things aren't always just what they seem I want to turn the whole thing upside down I'll find the things they say just can't be found I'll share this love I find with everyone We'll sing and dance to Mother Nature's songs This world keeps spinning and there's no time to waste Well it all keeps spinning spinning round and round and Upside down Who's to say what's impossible and can't be found I don't want this feeling to go away Please don't go away Please don't go away Please don't go away Is this how it's supposed to be Is this how it's supposed to be |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN süpernamastee guitarklibi de benden olsun:)Dailymotion - Jack Johnson - Upside Down - une vidéo Musique ilk kez seyrettim çok şekermiş. |
Çok güzelmiş :) teşekkür ederim . Buda benden :) http://www.polistube.com/uploads/thumbs/ef2f97af4-1.jpg Toygar IŞIKLI - Ninni Yum usulca gözlerini Uzat üşümüş ellerini Sakla o masum yüreğini Zaman gibi sessiz uyu bu dünya dipsiz bir kuyu Pamuktan kalbin solmadan Hayat yüzüne vurmadan Uyu yavrum uyu bu dünya dipsiz bir kuyu Uyu melek yüzlüm uyu bu dünya dipsiz bir kuyu . |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN bu şarkıyı menekşe ile halil adlı dizi de dinlemiştim...çok masum ve çok içli .... teşekkür ederim.. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın arkadaşlar, keyifli sabahlar. :) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııınnnn, Herkese tek tek günaaaaaaydıııııııııııııııııınnnn, Çok iyi olmanızı umuyorum. Biliyorum hepimizin kendimize göre ufak ya da büyük sorunları var çözülmeyi bekleyen. Ama güne kötü başlayarak onları çözemeyiz ki... Bugün güne bomba gibi başlamanızı diliyorum. Bütün dünyanın enerjisini derin derin nefes alarak soyulun, içinize doldurun ve bu yeni günü sürüncemedeki sıkıntıları sırtınızdan atmak için değerlendirin. Ben öyle yapacağım. Güneş benden milyonlarca yıl daha yaşlı. O her sabah kalkıp parlayabiliyorsa, eminim bildiği bir şey vardır. Hadi silkinip atın negatif enerjiyi... Bugün hep birlikte parlayalım. Hepinize sevgiler cat56 http://www.resimcenter.com/data/medi...i_ve_orman.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın, Sevgiye sevgi katmak için, mutluluğa kat kat mutluluk eklemek için kocaman bir günaydın. Yüreği güzel, ruhu güzeli umutları güzel herkese günaydın. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın kendimi süpermen gibi hissediyorum bugün sevinclisevinclisevinclisevinclisevinclisevinclise vinclisevinclisevinclisevinclisevincli http://img91.imageshack.us/img91/536...22fs8wzpx1.jpg sevinclisevinclisevinclisevinclisevinclisevinclise vinclisevinclisevinclisevinclisevinclisevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 AM. |