![]() |
NE OLACAKSA OLSUN!!!!!!!!! hepimiz bazı konuları gozumuzde büyütüyoruz ya hani bir avuç proplemi kocaman dağ yapıyoruz. İşte bunu aşmanın bir yolu var Kendi kendinize NE OLACAKSA OLSUN DEYİN ::::DALIN:::: EN FAZLA ÖLÜM VAR İŞİN SONUNDA aklımızda bir sürü yapmak isteyipte yapamadıgımız şey vardır bugun hiç beklemeden birini yapın.Mesela ev sahibine bi yumruk atın(ama once başka bi ev bulun) o dağdan her gün bir avuç azalttıgımızda bir bakmışız alışkanlık olmuş o gozumuzde kocaman yaptığımız dağ tuz buz olmuş. HEEYTTTT TUTMAYIN LA BENİ ( olum rıfkı tutsana la ) wave |
Ynt: NE OLACAKSA OLSUN!!!!!!!!! aslında sözünüzün özü doğru mesaj içeriyor.. akışa ve kendimize güvenmek gerekir.. thumbsanim ama bunu yumruk atarak yapmamak gerek dimii.. b456 her şey içinde sevgi barındırır.. ark5 sevgi ile yaklaştıkça sevgi ile çoğalırız.. içimizde her şey var hangi duygumuzu beslersek onu yaşantımıza çekeriz.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: NE OLACAKSA OLSUN!!!!!!!!! şimdi içimden gecenlerini birisini yapsam ay elalem ne der diyorum o yüzden tamam sakin ol gaza gelme diyorum ama sizin yazdıklarınızdanda gaza gelmemek mümkün mü derty ozaman yaptıklarımdan yapacaklarımdan bu gaza gelmem vesile derim ehüehü |
Ynt: NE OLACAKSA OLSUN!!!!!!!!! ı.ıhh..olmamış bence. kendi içinde çelişmiş fikir. blook bi kere yeni bi ev bulup evsahibine yumruk atmak olaya balyozlama dalmak olmuyo. 44 bi risk alınacaksa hesapsız alınmalı.. yumrukmu atmak istiyosun ne olcanın hesabını yapmadan o an atmalısın.. yoksa sonuçlarını düşünerek hareket ettiğinde içindeki ruh rahata ermezz. allamm neler diorum ben. tuh788 kötü örnekim biliorum ama bazen hesap yapmazsın.. ve işte asıl iyi hissetmeni sağlayan budur. yapmak ve pişman olmamakk.hahahaha y789 |
Ynt: NE OLACAKSA OLSUN!!!!!!!!! aslında haklısın bence bire bir gelir cözüm önerinde benimki yumruk atmakla bitmeyecek bir sey ne olacak sonra tekrar tekrar vee gene tekrar 25889 |
Ynt: NE OLACAKSA OLSUN!!!!!!!!! Aslanım oğuzum benim. Kim tutar seni. ben hucum marşını çalıyorum sen yumul :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:34 AM. |