![]() |
Masumiyet Önüm arkam sağım solum sobeeee hey masumiyet nerdesin yahu nerelere saklandın bulamıyor seni bir çoçuğun kahkahasınımısın yoksa yoksa mışılmışıl uyuyan bir kedinin tüylerindemi saklandın taş atıp kaçırdımı seni şeytanlar büyüdükmü korkuttuk seni yoksa söyle nerdesin bak akşam oldu eve gidicem haydi elma dersem çık armur dersemde ortaya çık MASUMİYET söyle bana nerdesin .. evet nerde kaybettik yada nereye saklandı masumiyetimiz ,kimler kopardı aldı elimizden şeytanca oysa ne mutluyduk bizler çıkar dünyası içine girmeden kaf dağının ardındamı okdarmı uzak artık bize masumiyet bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar lütfrn yazın yoksa tırmık geliyorrrrrrrrrrrrr 789569 sevincli |
Ynt: Masumiyet ufak çocuklarda görüyorum o masumiyeti... bazen bende çocuk oluyorum...masum çıkarsız.. ama görüyorum ki masum bir çocuk olmamalısın,bu çıkarlar dünyasında... üzülüyorum..büyümek istiyorum birden... sadanim |
Ynt: Masumiyet Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu bütün Dünya günahkar Masum değiliz hiç birimiz Ne kadar güzel dile getirilmiş sezen tarafından |
Ynt: Masumiyet |
Ynt: Masumiyet işte herşey bu bakışta anlatılıyor söze gerek yok |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:42 AM. |