![]() |
Ynt: İç Dökümü Bazen,bir şeylerin bilincinde olmak ,anlamamış gibi yapmayı beraberinde getiriyor..Davranışların altında yatan gerçek nedenlerin içten içe farkında olmanıza rağmen,belki de kendinize yeterince güvenmemenizden ötürü,safiyane düşünmeye devam ediyorsunuz.Bunun getirisi,kimi zaman onulmaz yaralar oluyor. Her yaşanan bir öğreti.Yaşamdan alınan en güzel ders,tecrübelerimizle sabit.Fakat,tecrübe yaşamış olmak,olgunlaştığımızı göstermiyor.Onlardan aldığımız ders doğrultusunda,aynı hataya tekrar düşmüyorsak,işte budur gerçek işaret. Ben,kimseyi kırmak istemiyorum.Kendimi sıkacak kadar incelikli düşündüğüm zamanlar oluyor.Şunu da belirtmek isterim,dün gece o toplantıya hiç gitmek istememiştim.Gittim,gördüm,geldim:))) Haklısınız,bir yaprak dökümü dönemi daha belirtisini göstermeye başladı.Bu kaçıncı döküm.Öyle çok kişiyle bağım koptu ki. İşin ilginç yanı,içim bile sızlamıyor.Çünkü evren herşeyi en doğru şekilde düzenliyor ve ben biliyorum ki herşey daha da güzel olacak:)) Unutmadan..Sevgili Asisler,sayfaya eklemiş olduğunuz klibe ben de mana veremedim))Acaba neyi anlatmaya çalıştınız? |
Ynt: İç Dökümü Coşku İnanmışlık Adanmak vs. Shamanic yetkini kullanarak kaldırımısın o klibi lütfen |
Ynt: İç Dökümü Alıntı:
gene aynı hatayı yapıyordum az daha...sayfayı okumadan cevap yazmaya atlıyodum...bodoslama... çiçek güzel olmuş arkadaşım... super |
Ynt: İç Dökümü |
Ynt: İç Dökümü ben geldimmmmm happy6 pişştttt noluyor bakimmmm canım asislerim... canım suzzy im... sizi denemek için yaptım tüm bunları... bakın ben oraya çiçek ektim sevgimizle sulayalım büyüsün diye... peşpeşe çok mesaj gelince asisler kendine söylüyon sandı şeker suzzy cim... asisler ne var canım bişi deseler... ben anladım espriyi zaten boş ver sen cancağızım... hani biizm güzel enerjiler.. titreşimler... eveeett nerde kalmıştık.... http://gifmaster.webcindario.com/ima.../flores/26.gif kiss3 |
Ynt: İç Dökümü blook blook blook blook blook blook blook |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 PM. |