![]() |
Ynt: zaman içinde durmak istediğimizde minik duraklar .. bir nefes alın Ben yeni gördüm, çok hoş smiliyface |
Ynt: zaman içinde durmak istediğimizde minik duraklar .. bir nefes alın Çok güzel bir ortam .. Hakikaten arada bir durup nefes almak lazım burada.. Eski bir paylaşım ,yeni farkediyorum.. Konunun sabitlenmesi çok iyi olmuş..Herkes farkeder böylelikle.. Paylaşım için teşekkürler shamanic.. ttli3 kiss3 |
Cevap: zaman içinde durmak istediğimizde minik duraklar .. bir nefes alın Teşekkürler, farkedip bizimle paylaştığın için... |
Cevap: zaman içinde durmak istediğimizde minik duraklar .. bir nefes alın arkadaşlar merhabalar, ankara dan bu sabah geldim.sevgili şamanik,sizn yazdıklarınızı ben ankara da minik bir yavruyla doya doya yaşadım.canlı canlı yani.hayal etmeme gerek kalmadı.sizin konunuzda isabet oldu.bu arada adminler benden şikayetçiler,inanın oradaki bibisayaydan ( minik yavrunun deyimiyle )giremedim.her seferinde şifreniz yanlış diyordu,bende 13.30 gibi evdeydim .veee kendimi hayatını değiştirenler arasına attııım.hepinizi seviyorum. |
Cevap: zaman içinde durmak istediğimizde minik duraklar .. bir nefes alın sevincli ben bile unutmuşum bu mesajı teşekkür ederim 2007 de ki shamanic y789 |
Cevap: zaman içinde durmak istediğimizde minik duraklar .. bir nefes alın harikaymış teşekkürler :) |
Cevap: zaman içinde durmak istediğimizde minik duraklar .. bir nefes alın Pentaloji da bu konuda hizmet veren profesyonel bir kurum. Nefes teknikleri ile ilgili makalelerini okuyabilir , danışmanlık hizmeti için iletişime geçebilirsiniz. www. pentaloji.com ServiceDetail |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 AM. |