![]() |
çöz bakalım :) Bunu çözebilirmisin? ANAOKULUNDA Kİ ÇOCUKLARA YAPILMIŞ BİR TEST ! Sorulan soru şu: "Resimde gösterilen otobüs hangi yöne doğru hareket ediyor? http://www.resim-yukle.com/img01/14/801448Resim1.png Resimi iyice incele ve cevap vermeye çalış. (cevabın "sağ" yada "sol" olabilir). Cevabını vermeden önce iyice düşün. Hala bir fikir üretemedin mi? İyice düşün. Peki, o zaman ben söyleyeceğim! Anaokulunda ki tüm çocukların cevabı “SOL” olmuştu. “Neden sol” sorulduklarında, yani “nasıl anladın ki otobüs sol tarafına hareket ediyor? Çocukların cevabı şu olmuş: “ÇÜNKÜ OTOBÜSÜN KAPILARI GÖRÜLMÜYOR”! Şimdi kendini nasıl hissediyorsun?????? |
Ynt: çöz bakalım :) çok güzelmiş ..... khkh56 ahhh bu çocuklar.... harikalarrrr happy6 |
Ynt: çöz bakalım :) çocuk ların bakış açısına imrenmişimdir her zaman.... dusun |
Ynt: çöz bakalım :) ben sol demiştim ama kısmete doğru çıktı... sevincli khkh56 suzzy cim sen kendi bakış açınıda bi anlat aa34 en az çocuklar kadar yaratıcısın yahuuu girlhaha |
Ynt: çöz bakalım :) Alıntı:
çok hoşsun shamanic'ciğim..... ne güzel ki sen direk tahmin etmişsin.... ben kapıları göremeyince arkası sandım...ama çok geniş bir otobüs olur bunda bir tuhaflık var dedim..... khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: çöz bakalım :) suzzycim ne güldüm anlatamam.. sevincli resme bakıp durdum dakikalarca..yaw bu otbüsmüdür nedir,yerinde duruyo ama..bir yere gittiğini gösterecek ne bir hareket ne de bir titreşim var..acaba ben mi göremiyorum..kör mü oldum..nayır nolamaz..hayalgücümü kullanmalıyım..bu aracı hareket ettirmeliyim..oda ne aracın tekerlekleri sadece 2 tane..öbür tarafında tekerlek yok..anaaa araç devrilcek..sağ yada sol seçeneğinden başka seçenekte vermemişsin ki suzzycim.. bence bu tekerlekli araç duruyo..zaten bu iki lastiklede bir yere gidemezdi.. khkh56 khkh56 khkh56 acaba çocuklar ne cevap verdiler.. blook bu arada resmi çocuklarıma da gösterdim..3 yaşındaki oğlum aracın hem sağa hem sola gittiğini söyledi..4 yaşındaki kızım da araca bakarak,anne ne diyosun sen ya,bu araba gitmiyor ki dedi..kızımla aynı karardayız yanee girlhaha |
Ynt: çöz bakalım :) hülyacım sonucu okudunmu? ttli3 ben sonucu okuyunca dumur olmuştum.... aa34 aa34 |
sol tarafa gittiğini söyleyen anaokul çocuklarını ayakta alkışlıyorum..sanırım onlardan öğreneceğimiz çok şey var.. 25889 dumur olma canım sende,sonuçta ortada duran bir araç var..sende aracın arkası sanmışın bende tekerleğini görmemişim ne var ki bunda..aaa biz bebeğiz daha.. khkh56 khkh56 sevincli sevincli ayyy ben koptum..ne yaratıcıyız ama değil mi suzzycim..o çocukları kendimizle tanıştıralımda hayata bu kadar gerçekçi bakmamayı öğrensinler..aaa niye herşeyi biliyor bunlar ama..akıllı anacım bu melekler mlk34 |
Ynt: çöz bakalım :) sevincli aa34 haklısın hülyacım...bu çocuklar birer dahi.... bazen kızımın sorduğu sorulara cevap bile bulamıyorum...bilgisayar çağı çocukları bunlar... dün akşam kızımla karşılıklı ellerle oynanan türde bi oyun oynuyorduk,ben yandım,oda bana ne dedi biliyormusun? anne game ower oldun... khkh56 biz eşimle bakakaldık birbirimize şaşkın şaşkın.... girlhaha |
idea3 sevincli sevincli sevincli khkh56 khkh56 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:25 AM. |