![]() |
Zihin Okuyucu Zihin Okuyucu Program Hatasız çalışıyor. thumbsanim İki Haneli bir sayı istiyor. Rakamları sayıdan çıkarttıkdan sonra kalan sayının simgesini sistem size söylüyor. Herkesin denemesini tavsiye ederim. girlhaha http://www.popularforum.net/zihinoku.htm dusun |
Ynt: Zihin Okuyucu Eyvah eyvah.Taş yağıcak başımıza. khkh56 Bugün sembol okuyan yarın fikir,zikir okur. Paylaşım için teşekkürler ablacım. kiss3 |
Ynt: Zihin Okuyucu bu durumu bilimsel olarak açıklayacak arkadaşlar... dusun lütfen buraya.... haklısın redflowers'cim... aa34 bu gün bunu yapan yarına neler yapar kimbilir.. girlhaha |
Ynt: Zihin Okuyucu s45apk bu ne yaaa? söyleyecek söz bulamiyorum smil56 |
Ynt: Zihin Okuyucu hehe aklımdan sayı tutmadan herhangi bir simgeye odaklandım bilemedi.. aklımdan tuttuğum sayı ile alakalı simgeyi bilmesi çok ilginç dusun |
Ynt: Zihin Okuyucu hangi sayıyı tutarsanız tutun 9 un katını tutuyosunuz... 9 katı olan tüm sayıların yanında aynı simgeden var... Yani sayfayı her yenilediğinzde 9 un yanındakiler değişiyor ama 9un yanındakiler yine aynı geliyor... en basitinden şunu söyleyim her seferinde sıfırın yanındaki geliyor.. ::))))) |
Ynt: Zihin Okuyucu ben şaşırttım 2 tane sayı tuttum, son olarak ikincisini düşündüm, birinciyi çıkardı hehehhe 44 |
Ynt: Zihin Okuyucu Alıntı:
|
Ynt: Zihin Okuyucu ehe 44 bişi deil dostlarım... Bir bigisayar programcısı olarak diyorum ki bilgisayarların sezgileri yoktur vardır mutlaka bi numarası yu89 |
Ynt: Zihin Okuyucu bilgisayarın sezgisimi... khkh56 |
Ynt: Zihin Okuyucu ben de tam şimdi ne tutarsak tutalım sonuçta çıkabilecek olası sayıların sembolü aynı ve iki kere denersek diye her seferinde aynı olan sembolü değiştiriyorlar. ama ben bir seferde iki sayı tutunca anladım diycektim ki Akın Berk'in daha bilimsel yorumunu gördüm... blook blook blook |
Ynt: Zihin Okuyucu Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:26 PM. |