![]() |
OLED Optimus klavye Klavyelerdeki tuş sayısı hemen hemen hep birbirine yakındır. Daha fazla tuş eklerseniz pratik olmaktan çıkar, daha az eklerseniz işlevselliği kaybolur. Ben de hep merak ederdim, bu klavyelerden sonsuz kombinasyon nasıl çıkar diye. Ve merakımı bugün gidermiş oldum. Son zamanalrdaki en yaratıcı buluş olarak görüyorum. Ve bu klavye ülkemizde satışa sunulursa ilk alanlardan biri ben olacağım. Aşağıda resimlerini göreceğiniz klavyelerdeki tuşlar, adeta monitör gibi görüntü veriyor ve kullanılan programa göre şekil değiştirebiliyor. Not: Resimlerin büyük halleri için üzerlerine tıklayınız. Klavyeyi başka bir dile çevirdiğinizde, mesela rusçaya, işte gördüğünüz gibi tüm tuşlar değişiyor. İnanılmaz. Photoshop programı kullanılırken, tüm kısayollar klavyeye yerleştirilmiş durumda oluyor. Quake veya benzeri bir oyun oynadığınızda ise klavyeye tamamen oyun moduna geçiyor. Yön tuşları, silah doldurma, saldırı tuşu, atlama, zıplama vs. hepsi ayrı ayrı gösterilmiş durumda. Optimus klavyenin sitesi |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 PM. |