| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Hatalı Alanlarımız HATALI ALANLARDAN BAĞIMSIZ İNSANLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kitaptan alıntılasam da sırayla buraya yazmıyorum hataları. hep forumda konuşulan bişeylerle örtüştürüp bilinçli bir seçim yapıyorum. hepimizin aradığı cevaplara ulaşmasını seçiyorum.. HATA 23 HER ZAMAN ÖDÜL BEKLEMEK Sokrates öldüğü zaman, evini terkeden öğrencisi Eflatun, kırk yaşında Atina'ya dmndü. Dünya okullarına ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hatalı Alanlarımız telkin cd indir izle İstanbul Hatalı Alanlarımız nerededir kimdir Hatalı Alanlarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hatalı Alanlarımız hipnoz Hatalı Alanlarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hatalı Alanlarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hatalı Alanlarımız kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #24 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2012
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kitaptan alıntılasam da sırayla buraya yazmıyorum hataları. hep forumda konuşulan bişeylerle örtüştürüp bilinçli bir seçim yapıyorum. hepimizin aradığı cevaplara ulaşmasını seçiyorum.. HATA 23 HER ZAMAN ÖDÜL BEKLEMEK Sokrates öldüğü zaman, evini terkeden öğrencisi Eflatun, kırk yaşında Atina'ya dmndü. Dünya okullarına adını verecek olan Academia'yı kurdu. Burada büyük bir olasılıkla Sokrates'in dialektik yöntemi uygulandı; öğretim esnasında karşılıklı tartışma yöntemi benimsemd,. Bu haliyle ayrıcalıklı bir eğitim kurumuydu Academia.Her yaştan öğrencisi vardı.Fakat öğrenciler sınavdan geçirilmez ve eğitimlerini tamamladıklarını gösteren bir diploma ile ödüllendirilmezlerdi. Yalnızca doğruyu araştırmakla görevliydiler. Motive edilmek güzeldir. Ama Çıkarttığınız her iş için ödül beklemeyin. SADECE; İYİ, GÜZEL ve DOĞRUYU ARAYIN...
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Hatalı Alanlarımız HATALI ALANLARDAN BAĞIMSIZ İNSANLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kitaptan alıntılasam da sırayla buraya yazmıyorum hataları. hep forumda konuşulan bişeylerle örtüştürüp bilinçli bir seçim yapıyorum. hepimizin aradığı cevaplara ulaşmasını seçiyorum.. HATA 23 HER ZAMAN ÖDÜL BEKLEMEK Sokrates öldüğü zaman, evini terkeden öğrencisi Eflatun, kırk yaşında Atina'ya dmndü. Dünya okullarına ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hatalı Alanlarımız telkin cd indir izle İstanbul Hatalı Alanlarımız nerededir kimdir Hatalı Alanlarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hatalı Alanlarımız hipnoz Hatalı Alanlarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hatalı Alanlarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hatalı Alanlarımız kuantum düşünce kitap haberi