Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hangi Aşamalardan Geçiliyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=272)
-   -   bu kadar erken olabilir mi ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227082)

kelebekcan 06-02-2009 01:19 PM

bu kadar erken olabilir mi ?
 
ben sadece dün gündüz 2-3 saat bir de gece uyurken 8 saat kadar açık bıraktım. ancak bir şey dikkatimi çekti ego güçlendiriciyi dinlerken bazen coşasım geliyor rahatlıyorum sanki ama ne zaman suçluluğu dinlesem içime sıkıntılar basıyor çok mutsuz oluyorum. benimki psikolojik olabilir mi ? yani 1 günde böyle olması mantıklı mı ? bir de neden suçluluk için olanı dinlediğimde böyle hissediyorum anlamadım.. neutrali5

sanemce 06-02-2009 02:48 PM

merhaba kelebekcan

telkinlerin etkisi kişiden kişiye fark gösterebiliyor. kimileri bir kaç günde sonuç alırken, kimileri uzun süreler dinlemek zorunda kalabiliyor. bu da sanırım bilinçaltımızda biriktirdiklerimizle alakalı ve onlardan kurtulmayı isteyip istememekle..

ben forumla tanıştığımda umuda dair içimde kırıntı kalmamış bir haldeydim ve neye baksam hep kötüyü görüyordum.
suçluluk telkinini daha ilk dinleyişimde boğuluyorum sandım nefes alamadım sanki.. ney versiyonunu tercih etmiştim ney sesimiydi beni boğan, (normalde ney dinlemeyi severim) telkinin etkisimiydi bilemiyorum..

sonraları değişim rüyalarımda devam etti ve dalgalanma etkisi azaldı..

suçluluk telkini kendimizi, başkalarını affetmemizi sağladığı için bilinçaltımızdaki negatiflerin atılması kolay değil elbette ki.. etkileniyor oluşun bu yüzden.. ama geçecek inanki..arındıkça geçecek.. bir süre dalgalanmaların devam edebilir ama sonrasında yerini sükunete bırakacak..

sevgiler actionsmile

cemboli 30-03-2009 09:20 PM

Cevap: bu kadar erken olabilir mi ?
 
suçluluk duygularını 2. haftadan sonra çıkarsak mı daha iyi çıkarmasak mı?

sanemce 30-03-2009 11:25 PM

Cevap: bu kadar erken olabilir mi ?
 
iki haftadan sonra suçluluğu ihtiyaç duydukça, ara ara ekleyebilirsin cemboli.. listende sürekli durmasına gerek yok.. ama kendini iyi hissettiriyorsa kalabilir de... zaten bir zaman sonra hangi telkinin iyi geldiğini, ne kadar dinlememiz gerektiğini fark eder hale geliyoruz..

ilk iki hafta ego+suçluluk dinlenmesi gerektiğinin dışında illa şöyle olacak diye katı kurallar yok canım..

sevgiler actionsmile


Alıntı:

cemboli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337866)
suçluluk duygularını 2. haftadan sonra çıkarsak mı daha iyi çıkarmasak mı?


Ping Me 04-04-2009 06:11 AM

Cevap: bu kadar erken olabilir mi ?
 
gebelikle ilgili bir forumda genç hanımların ilk gebeliklerinde bebeğin hareketlerini kaçıncı haftadan itibaren hissettiklerine ilişkin paylaşımlarını okumuştum.tıbben normal sayılan zamandan önce hissedenler kendini daha iyi geç hissedenlerse daha kaygılı ifade ediyordu, yazılan cevaplardan bu olumsuz elektiriği sezmek güç değildi.
buradaki gelişim mücadelemiz bana okuduğum o yazıyı anımsattı.gerçekten ihtiyaçlarımızla bağlantılı olak bilinçaltımız bize nasıl da sürprizler hazırlıyor..sadece 2-3 gundur dinliyorum tum gun ve tum gece.başta aynı müziklerin arkasında başka mesajlar var galiba diye düşünmüştüm ama insanın ders çalışırken kalkıp oynayası ya da yatmak için hazırlanırken ağlayası gelir mi..(bir de gunde bir bardak suyu zor içen ben devamlı susuyorum ki bu yuzden sağlık problemlerim olduğu içn son derece mutluyum anlam veremesem de,bu konuda yazılanları konu başlıklarında gördüm az sonra okuyacağım :) demekki duymadığım mesajlar yerine ulaşıyor demekki gelişme kaydedeceğime olan inancım boşuna değil.
denize içinde mesaj olan bir şişe bırakıyorum.şişe açılmış olarak geri dönmeye başladı bile..kimbilir umudumu yitirmeyip sahilde dolaşmaya devam edersem belki içinde mesaj olan bir şişe de ben bulurum..mutluyum valla iyiki bu siteyle tanıştım.bence bebeklerimiz sağlıklı,belki de sadece uyuyorlar :)

rimdeng 02-05-2009 05:00 PM

Cevap: bu kadar erken olabilir mi ?
 
http://img224.imageshack.us/img224/9825/52743348op8.gif


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.