ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Harika aslında bunlar dönüşüyorsun kontes bu harika. Bende de vardı fiziksel anlamda söylediğin belirtiler bak şimdi sen yazınca farkına vardım sanırım ben pek dinlemiyorum kendimi. dikkat etmeli bundan sonra teşekkür ederim.

BEN BENİ SEVİYORUM.BEN BENİ SEVDİĞİMİ ONAYLIYORUM.BEN BEN OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYUYORUM VE HER GEÇEN GÜN BUNU İÇİMDE HİSSEDİYORUM.BEN VARLIĞIMI KABUL EDİYORUM VE ONAYLIYORUM,HERKES BENİM VARLIĞIMI KABUL EDİYOR,BENİ SEVİYOR VE BENİ ONAYLIYORLAR.BENDE HERKESİN VARLIĞINI KABUL EDİYOR VE ONAYLIYORUM.
KENDİMİ OLDUĞUM GİBİ HER HALİMLE SEVİYOR KABUL EDİYOR ONAYLIYOR VE DEĞERLİ BULUYORUM.MUTLU HUZURLU VE SAKİN OLDUĞUMU KABUL EDİYORUM VE ONAYLIYORUM.
HAYAT BANA AŞK SEVGİ VE TÜM GÜZELLİKLERİNDEN CÖMERTÇE SUNUYOR VE BEN TÜM BU GÜZELLİKLERİ SEVGİYLE KUCAKLIYOR ONAYLIYORUM. HAYATTA EN GÜZEL OLANI EN DOĞRU OLANI KENDİME ÇEKİYORUM,BEREKET ŞANS SEVGİ VE HUZUR TÜM KANALLARIMDA COŞKUYLA AKIYOR VE BU AKIŞI KABUL EDİYORUM.

TÜM BU GÜZELLİK COŞKU AŞK SEVGİ HUZUR VE BEREKET İÇİN RABBİME ŞÜKREDİYOR VE KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM.
BEN BENİM BEN SEVGİYİM BEN AŞKIM BEN GÜZEL VE MUTLUYUM.HAYATIMDAKİ TÜM GÜZELLİKLERİ MUTLULUKLA VE GÜLERYÜZLE KARŞILIYORUM.

Ben sana teşekkür ederim evet bu gün daha iyiyim aslında bu kadar sarsılıyor olmamın nedeni dediğim gibi hayatımdan çıkarmam gereken kişiyi çkarmamla telkinleri dinlemeye başlamam hemen hemen aynı vakitlerde oldu muhtemelen ondan. ama dediğin gibi daha az endişe halim var. Sevgiler.

İyi ki varsın ve değerlisin. Her nefes alış ve verişinde ne kadar değerli olduğunu hissediyorsun ve her ismini duyduğunda bu his artarak devam ediyor:)

Önce kendimi hep ve daima, sevilmek istediğim gibi seviyorum.

:) uzun bir aradan sonra Metallica videoları izlemeye başladım tekrar. iyi miyim ne:)

secdiğin bir etkinliğe döndüysen ne mutlu demekki iyileşiyorsun.ben öğlen çok kötü olldum yine. eski ilişkim aklıma geldi ararmıki dönermiki,niye böyle oldu soruları dolaşıyor kafamda aynaya baktığımda çirkin görüyorum sonra ağlamaklı oldum huzursuz sıkkınlaştım birden.

İyileştiğimi söylemek için erken henüz kontes ama sanırım daha az düşünüyorum geçmişi. Gelgitlerin olması normal ben de yaşıyorum aynını biliyorsun. Bu gün ağlamaklı oldum ama ağlamadım ki senin aksine çok kolay ağlarım ben. Ama biliyor musun ağlamak sanki iyi geliyor ağladıktan sonra rahatlıyorum ben belki sen de sıkmamalısın kendini. Yani önceden ağlayınca bak işte işe yaramıyor mu yoksa onca yaptığım olumlama boşa mı gitti yani sil baştan mı başlayacam derdim kendime ama hayr sonra farkettim ki bu değil. Sadece bilinç altı tepki veriyor ve bu da iyi bir şey biliyorsun.onca yıllık düşünme alışkanlığından vazgeçirmeye çalışıyoruz onu kolay değil kontes. Kardeşim çok endişeli mesela benim için ve yakın arkadaşım. yanıma yaklaşamıyorlar bile nerdeyse. Yalnız kalmak istiyorum daha çok.
Eski ilişkinle ilgili ne diyebilirim bilemiyorum ama ben kendime şunu söylüyorum artık, diyorum ki aslında sorun hem bendeydi hem değildi. Eğer bilinçaltım olumsuz şekilde işliyorsa ilişkisel anlamda sonuçlarının böyle olması benim hatam değil çünkü olumsuz düşünce kalıplarından kaynaklı ben çektim bu türden insanları diyorum kendime. Bu anlamda benim hatam ama diğer taraftan benim hatam değil çünkü ben bilmeden yaptım ne yaptıysam. Yani düşünüyorum da ilişkimin iyi gittiği zamnalarda bilr aaba ne olacak nasıl bitecek ya da bitmeli diye düşünürdüm kendi kendime ve nitekim sonuç ortada:) Her sözde bir ima ya da alında sevilmediğime dair bir düşünce. yani düşünüyorum da ne olabilirdiki başka zaten. Ama tüm bunların dışında kişi olarak yanlış bir kişiydi bilmem nasıl anlatabilirim başka türlü.yani cidden gitmesi gerekiyordu. Bu arada ilginç bir şey oldu bu gün olunca hemen sen geldin aklıma bunu söylemeliyim dedim kontese. Bundan bir önceki giden kişi:) aradı bu gün. Çok şaşırdım aramasına. Ama biliyor musun o gittikten sonra ona söylemek istediğim, bunun hayalini defalarcs kurduğum kötü sözlerin hiç biri gelmedi aklıma. Sözlerimle canını acıtmayı çok hayal etmiştim ama yapamadım daha doğrusu yapmadım. Sanırım bu bir gelişme sen ne dersin? Keşke burda olsaydın. Aklım bu gece sende kalacak umarım huzurlu bir gece olur senin için. Sevgiler.

Bu arada değer görme ya da görmemeyle ilgili bir şeyler düşündüm senin de fiikrini almak isterim bununla ilgili. Hani söyleriz ya hep değerli olduğumu bana hissettirecek birini istiyorum hayatımda. Bana sorarsan bu düşünce kalıbı başlı başına yanlış zaten. Çünkü böyle olunca kendi değerimizi başkasının ya da başkalarının insiyatifine bırakmış oluyoruz, düşünsene hayatımızdayken değerli hissediyoruz ama gidince değersiz.Bana değerli olduğumu hissettirecek değil benim ne kadar değerli olduğumu görebilen birini istiyorum şeklinde düşünmeli aslında insan aksi halde karşı tarafın hegemonyasına girmiş oluyoruz ister istemez ve akabinde kaybetme korkusu, tedirginlikler, mutsuzluklar, tatminsizlikler ve sonuç kocaman bir gidiş ve ardından kendini değersiz,çirkin ve korkmuş hisseden biri kalıyor bize. Yani birinin gidişi ya da kalışı olmamalı bizi değerli kılan biz hissetmeliyiz bunu önce bence biizm hatamız bu yani hata olmasa bile en azından bilinçaltımızın bize oynadığı bu. Ben ce biliçltımızla artık dost olmanın zamanı geldi. Merak etme herşek düzeliyor senin için de benim için de. Huzurlu ol ve oluyorsun zaten ve her geçen gün her geçen dakika sevgili kontes.

Bu arada değer görme ya da görmemeyle ilgili bir şeyler düşündüm senin de fiikrini almak isterim bununla ilgili. Hani söyleriz ya hep değerli olduğumu bana hissettirecek birini istiyorum hayatımda. Bana sorarsan bu düşünce kalıbı başlı başına yanlış zaten. Çünkü böyle olunca kendi değerimizi başkasının ya da başkalarının insiyatifine bırakmış oluyoruz, düşünsene hayatımızdayken değerli hissediyoruz ama gidince değersiz.Bana değerli olduğumu hissettirecek değil benim ne kadar değerli olduğumu görebilen birini istiyorum şeklinde düşünmeli aslında insan aksi halde karşı tarafın hegemonyasına girmiş oluyoruz ister istemez ve akabinde kaybetme korkusu, tedirginlikler, mutsuzluklar, tatminsizlikler ve sonuç kocaman bir gidiş ve ardından kendini değersiz,çirkin ve korkmuş hisseden biri kalıyor bize. Yani birinin gidişi ya da kalışı olmamalı bizi değerli kılan biz hissetmeliyiz bunu önce bence biizm hatamız bu yani hata olmasa bile en azından bilinçaltımızın bize oynadığı bu. Ben ce biliçltımızla artık dost olmanın zamanı geldi. Merak etme herşek düzeliyor senin için de benim için de. Huzurlu ol ve oluyorsun zaten ve her geçen gün her geçen dakika sevgili kontes.

nympa okuduklarımla hayran bıraktın kendine bu akşam beni. nerden başlayım bilemedim. yazdığın anda burda olabilseydim keşke.her iki yazındada düşünce tespitlerin ve çözümleri o kadar güzel yorumlamışsın ki bir daha okuyorum. bugün sendeki gelişme tavan yapmış,ben bugün mutsuzluk yoğunlukta yaşadım kafamı tam toparlayamıyorum onun için tam anlamıyla düşüncelerimi aktarmıyorum ifade edemiyorum yorgun hissediyorum vücudumuda kendimide. biraz toparlarsam yarın daga net birşeyler yazmak istiyorum düşümcelerimi aktaramıyorum şuan. tek bildiğim düşümcem şu an için seni çok çok çok tebrik ediyor yürekten kutluyorum kalbim duam seninle.çok mutlu oldum bunları okuduğuma. geri döenen vatandaş içinse çekim ve tştreşim asası diye düşünüyorum sen frekansını düzelttin ki o sana döndü ve gayet sakindin çünkü alevli dönem geçti külü bile kalmadı. sakin olman onu daha çok mahcup etmiştir. süpersin :)

Günaydın Kontes su. Farkındalıklarım bunlar evet, bunlar kelimelerime dökülenler ama bundan sonra yapmam gereken kelimelere döktüklerimi içselleştirebilmem ve umarım bunları beraber başaracaz seninle. Akşam uyurken, uykuya dalarken hayır dedim kaybolmasına izin vermeyeceğim. Senin içindi bu biliyormusun. Neden niçin bilmiyorum ama hayır dedim kontesin kaybolmasına izin vermeyeceğim.:) Ne haddime bilmem:) Kelin ilacı olsa misali.
Bu arada biliyor musun ben aslında sana asıl mühim şeyi söylememişim, geri dönüş yapan beyfendi için. Bir iki saat önceydi, aklıma gelmişti, ve ben amann salla gitsin zaten affetmek en iyisi demiştim. bunu ne kadar içtenlikle söyledim bilmiyorum ama sanırım affedip serbest bıraktım onu ve sonuç bu. Ve ben idden artık istemiyorum onu ve hayırlısı bu bunu hissediyorum.

Bu gün ikinci on günlük sürenin ilk günü. Başladım dinlemeye tekrar. Ne hissediyorum bilmiyorum. huzursuz değilim bunu biliyorum. Akşam annemlerde kaldm. Annemle ilgili sorunlarım var. Geçmişte çok mutsuzdu annem ben çocukken çok tanık olmuştum onun mutsuzluğuna. Düşününce anladım ki ben ondan daha mutlu olduğumu düşündüğüm zamanlarda bir çeşit suçluluk duygusuyla kendi kendimi engelliyorum. Ondan daha mutlu olduğumu düşünerek engelliyorum kendimi. İkili ilişkilerdeki başarısızlığım bu yüzden. Anladım.

Bu gün ikinci on günlük sürenin ilk günü. Başladım dinlemeye tekrar. Ne hissediyorum bilmiyorum. huzursuz değilim bunu biliyorum. Akşam annemlerde kaldm. Annemle ilgili sorunlarım var. Geçmişte çok mutsuzdu annem ben çocukken çok tanık olmuştum onun mutsuzluğuna. Düşününce anladım ki ben ondan daha mutlu olduğumu düşündüğüm zamanlarda bir çeşit suçluluk duygusuyla kendi kendimi engelliyorum. Ondan daha mutlu olduğumu düşünerek engelliyorum kendimi. İkili ilişkilerdeki başarısızlığım bu yüzden. Anladım.

Günaydın Kontes su. Farkındalıklarım bunlar evet, bunlar kelimelerime dökülenler ama bundan sonra yapmam gereken kelimelere döktüklerimi içselleştirebilmem ve umarım bunları beraber başaracaz seninle. Akşam uyurken, uykuya dalarken hayır dedim kaybolmasına izin vermeyeceğim. Senin içindi bu biliyormusun. Neden niçin bilmiyorum ama hayır dedim kontesin kaybolmasına izin vermeyeceğim.:) Ne haddime bilmem:) Kelin ilacı olsa misali.
Bu arada biliyor musun ben aslında sana asıl mühim şeyi söylememişim, geri dönüş yapan beyfendi için. Bir iki saat önceydi, aklıma gelmişti, ve ben amann salla gitsin zaten affetmek en iyisi demiştim. bunu ne kadar içtenlikle söyledim bilmiyorum ama sanırım affedip serbest bıraktım onu ve sonuç bu. Ve ben idden artık istemiyorum onu ve hayırlısı bu bunu hissediyorum.

nympa günaydın sanada:) senin ne haddine ddiye birşey sözkonusu bile değil. benim için düşünmen çaba sarfetmen beni çok duygulandırıyor ve bu sana iyilikler olarak katlanıp geri dönecek bunu biliyorum. seninle karşılaşmak son günlerde yaşadığım en güzel şey heralde.söz sana kaybolmayacağım. bu düşüncelerimle yüzleşeceğim ne kadar acı verirse versin. ben çekirdek inanç görüşmesi yapmadan önce bende bir sorun var ben bunu biliyorum bunu bulacağım ve kökünü kazıyacağım yaşayacağım zorlukların farkındayım ama bu son olacak yılların yükünü atacak ve temiz bir bilinç ile hayatımı yoluna koyacağım demiştim. şimdi zoru görünce kaçacakmıyım asla. biliyormusun benim en büyük problemim bugün kendime soruyorum afetmeyi bilmeme ve reddedilme korkusu diye cevap alıyorum. ama bunları yüzeysel değil kökten atacağım seninle birlikte seninde sorunlarını kökten atacağız. fiziksel olarak etkiler kötü olsada sende son iki gündür değişimi farkediyorum.daha sakin ve huzurlusun bunu hissediyoru. boşluk duygusundan çıkıyorsun. ben bugün 7. günümdeyim. bugünkü ruh halim durgun ama huzursuz değil gözlerim halen ablak ablak grip olursun yada soğukta kalırsında böyle uykulu bir hal olurya öyle bir his var gözlerimde.hafifleme ile duygusallık arasında gidip geliyorum boşluk var gibi mide bulantım devam ediyor ama güzel birşey bugün hergünden 15 dk. erken uyanabildim. akşam yorgun düşüp işten gelir gelmez 1 saatlik kestirmelerim devam ediyor. lütfen gep yaz seninde günlüğün burası. senin yazdıkların beni çok rahatlatıyor ve gelişmlerine çok seviniyorum. aşıyorsun o döneme girdin ve çok seviniyorum senin için. biliyorum ki bende aşacağım. bugün bir korkumla yüzyüzeyim onu aşmak için çabalıyorum yeni katıldığım bir kursa yanlız başıma gideceğim 1 aydır gidiyorum orada kaynaşamama,yanlız kalma korkum var akşama kadarbunu aşmalıyım.yol açıyorum kendime,orada herkes benimle konuşuyor ve herkes beni sevgiyle kucaklıyor,kaynaşmış sıcacık sohbet eden ben varım orada,onlar benim farkımdalar ve beni destekliyorlar.

Oh cevap gelmiş senden rahatladım. Biliyor musun kontes başladı sen de de. Yani farkındalıkların başladı. İçsel konuşmalarına, sorularına cevaplar alabiliyorsun artık. Ve bu cevaplar temiz ve net.Asıl benim sana rastlamam büyük bir şans ve biz, ikimiz şanslıyız ve her geçen gün şansımız artıyor. Biz kendimiz için bir şeyler yapmaya çalışan, sinmeyen ve başaracak olan iki insanız. İçimizdeki cevher parıldamaya başladı ve çok yakında herkes bunun farkına varacak. Biz zaten bunu biliyorduk ama deneyimlerimiz bize aksini gösterdiği için zaman zaman kendimizden şüphe duyuyorduk ama artık bitti. Bilinçaltımızsa bize tüm bunları yaptıran ve artık onunla dost olmayı başarıyorsak artık ne kadar değerli olduğumuzu deneyimleme zamanı geldi.
Farkındalıklarımız arttığına göre ve sorularımıza yantlar bulmaya başlamalı sanırım artık ve bu da zamanla olacak ve bu zaman çok uzun sürmeyecek. Acele etmemeli ve yeni kendimizi sindirmeye çalışmalıyız gibi geliyor bana. Eğer ukalalık yapıyorsam bunun için üzgünüm umarım değildir. Gelgit ler konusunda esnek olmalı diye düşünüyorum buna müsade et sonunda geçeceğini biliyorsun.
Sen o kadar değerlisin ki bu gün kursa gittiğinde ordaki herkes bunu görecek çünkü sen kendinin ne kadar değerli olduğunu biliyorsun.Sen bil ki etrafda bunu bilsin. Kurs sonrası yazarsan çok sevinirim. Aklım ve kalbim seninle.

bende sanki başladı diye düşünüyorum.hiç acelemiz yok. sakin sakin ilerliyoruz. gelgitlerin hepsine açığım kendimi bıraktım zamana herşey olması gerektiği gibi oluyor. sen benden bir adım ötede gidyorsun. tam daha netleştiğimi düşünemiyorum. evet korkularımı biliyorum ve yüzleşmek istiyorum ama tam anlamıyla bunu yapmaya başlamış değilim. zamanla bunuda yapabileceğim. çok haklısın önce ben kendimin değerli olduğunu bilmeliyim ki herkes bilsin. ukalalık yap bu hepimiizn hakkı. ukalalık yapmakta bir yetenek bunu yap ama yapmamalıyım diye düşünme bu kendine değer verdiğinin kanıtı. ne mutlu bize :) ben değerli olduğumu hissediyor ve kabul ediyorum. ben varım ben değerliyim. ben değerli olduğumu onaylıyorum. ben benim farkındayım ve ben varım burdayım. ben varlığımı kabul ediyor ve onaylıyorum. kendimi çok ama çok seviyorum. kendime baktığımda kendimle gurur duyuyorum. benim varlığım bana hediye edilmiş ve ben bu hediyeyei canı gönülden kabul ediyor ve rabbime şükrediyorum. ben beni olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum. ben geçmişte yaşadığım herşey için herkesi affediyorum.yaşadığım bütün olumsuz olayları özgür bırakıyor ve onları seviyorum. onları yaşadığım için şükrediyorum. yaşadım ve bitti. hayat bana her geçen gün tüm güzelliklerini sunmaya devam ediyor. akşamli kursta ben varım ben orada varolduğumu kabul ediyor ve onaylıyorum. ben her yerde her zaman değerli olduğumu biliyorum ve onaylıyorum. herkes bunu biliyor ve bana kissettiriyor ben beni seviyorum ve herkes beni seviyor.

ben evrenin bir parçasıyım ve olumlu tüm olay ve kişileri kendime çekiyorum. güzel hayallerim her geçen gün bana yaklaşıyor ben içimdeki gerçek beni ortaya çıkarıyorum. ben burada olduğumu kabul ediyorum ve mutlu olmayı seçiyorum. her geçen gün daha sağlıklı daha zinde istediğim yolda ilerliyorum. hedeflerim ve isteklerim bana coşku ve güzellikleri ile yaklaşıyor ve ben bunu onaylıyorum. ben herkesi sevgiyle kucaklıyorum. affediyorum affediyoerum affediyorum. geçmiş geçmişte kaldı tüm güzel yenilikler beni kucaklıyor bende güzellik aşk sevgi ve uyumu kucaklıyorum. kendimi iyi hissediyor ve kendimi beni tebrik ediyorum. değerliyim değerli olduğumun farkındayım. ben benim farkındayım. neşeli enerji dolu hep gülümseyen bir insan oluyorum. :)

Tatlı Kontes su olumlama cümlelerimiz bile bire bir o kadar aynı ki. İyi ki varsın.
Geçen on günlük sürede olmayan fiziksel belirtiler başladı bende de. Mide bulantısı ve baş ağrısı. Bu gün sinirli değilim sakinim ve daha uyumlu sanki. Hiç olmadığım kadar insanları kırmak geliyordu içimden bu gün yok bu.
Sırada son giden beyfendiyi affetmek var dur bakalım kolay gelsin bana:)
Kurs sonrası senin ve benim iyi hissetmemizi seçiyorum. Olsun o halde.

şu anda,kursta ve sonrasında çok iyi olmayı seçiyorum ve onaylıyorum. nympa nında iyi huzurlu ve sağlıklı olmasını yüce rabbimden diliyorum. mutlu uyumlu sağlıklı olmayı seçiyorum ve onaylıyorum. gülümsüyorum gülümsüyorum gülümsüyorum. seviliyorum seviyorum ve her ortamda her yerde var olduğumu kabul ediyorum. bulunduğum her yerde herkes benim varlığımı kabul ediyor ve değer veriyor. çünkü ben değerliyim çünkü nympa değerli evrenin sonsuz gzelliklerini çekiyorum ve yaşıyorum.

caım olumlamalarımız aynı çünkü sorunumuz aynı. son beyefendiyide affedeceksin affetmeyi öğreniyorsun. bende son beyefendiyi affediyorum ve özgür bırakıyorum. yeni aşk ve huzura açıyorum kendimi ve beni bizi doğru insanların bulmasını seçiyorum.

Şimdi ve her zaman güvendesin güvendeyiz. Gelişiyoruz dönüşüyoruz affediyoruz :)
Kursdasın muhtemelen aklm sende kalbim sen de etrafında bir sürü insan var ve sen ortalarında ışıldıyorsun. Bunu biliyorum.
Bu gün bütün gün başım ağrıdı ve midem kötü ama daha önce hiç bu kadar sevinmemiştim midemin bulanmasına ve başımın ağrımasına. İlaç içmiyorum özellikle, baş ağrımı seviyorum:)

çok tatlısın güldürdün beni baş ağrımıza sevineceğim hiç aklıma gelmezdi.kurstan geldim ve çok güzel geçti nympa dediğin gibi süzüldüğümü hissettim aralarında. çıktığımda garip bir mutluluk vardı ve çok enteresan yıllar önceki hocam ve yıllar öce aynı kursta olduğum kişiler buradaydı. çok şaşırdım hocada hatırladı beni aradan rahat 5 yıl geçti çok mutlu oldum baş ağrım benimde vardı ama korkuyu yaşadıkça gerginlikten diye düşünüyorum. senin de yolun daha bitmediği için ağrıların deavm ediyor halen gelişme aşamasındayız dirensin varsın vücut biz o direnci kırmakta karalıyız. başarmayı istiyoruz ve başaracağız.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri