Bi sorum olacak. 4 gün önce moralim sıfırdı, iki gün önce ise oyunculuğumla ilgili aldığım olumsuz eleştiri beni daha da sıkıntıya soktu.( Ay'ın etkisi mi acaba diye de düşünmedim değil;ama hala devam ediyor) Bununla birlikte muhabbetim olmayan;ama aynı ortamda olduğum sadece 1 kişiden ( niye o? onu da anlamış değilim) fazla derecede negatif enerji alıyorum.Hareketlerinden de belli zaten , e bu durumda bende aynı şekilde ona karşılık veriyorum. Ses tonu vs. Bu kişiye farkında olmadan bişi mi yaptım acaba diyorum onu da bulamıyorum.Bütün bunları benim kendimle ilgili olan olumsuzluğum mu başlattı? Beni huzursuzluğa sürükleyen asıl şey kendimi şu yabancı liselerdeki dalga geçilen şişko asosyal çocuklar gibi ezik hissetmeye başlıyor olmam. Bu da kendime kızmama neden oluyor.Resmen kimse beni görmesin, kimseyle konuşmayayım, gideyim koltuğun içine gömüleyim istiyorum. Yeni kesilmiş çimen kokusuyla çimenlerin üzerine uzanayım, herşeye boşvereyim istiyorum. Bu duruma sizce ne sebep olmuş olabilir, ne öğrenmek için yaşıyorum bunu ve bu durumdan nasıl sevgiyle kurtulabilirim? (normalde çok sakinim , imkanı yok kavgaya sürükleyemez kimse beni;ama nedense saç baş yolasım şiddetleniyo giderek
)
Fikirlerinizi merakla bekliyorum.
Fikirlerinizi merakla bekliyorum.