kilo almak isteyen yok mu hiç?

neseli ceni

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
biliyorum bir çoğunuz zayıflamak istiyorsunuzdur ama hiç kilo almak isteyeniniz alamayanınız iştahsız olanınız yok mu?
telkinlerin bu konuda bir faydası var mı öğrenmek istiyorum.
kilo almada başarılı mı?
kilo alma telkini sipariş veren var mı?

s456

biliyorum bir çoğunuz zayıflamak istiyorsunuzdur ama hiç kilo almak isteyeniniz alamayanınız iştahsız olanınız yok mu?
telkinlerin bu konuda bir faydası var mı öğrenmek istiyorum.
kilo almada başarılı mı?
kilo alma telkini sipariş veren var mı?

s456

ben varım 956k956k956k
ama telkine başlamadım girlhaha

elime ulaşsın haber veririm hala burdaysan f678h

İyi haberlerini duyarız inşallah. Benimde durumum aynı kilo almam lazım. Spor salonuna yazılmaya tam karar vermiştim kiiii kaburgamı ezdim. Telkin benim de aklımda inşallah işe yarar.

1,74 boy 66 kiloyum atletik bir yapım var, 72-73 olmak istiyorum ama kilo almak değilde kas kütlesini artışı olmasını istiyorum, kış geldi body ye devam etmekte zor:)

Kilo almak bence zor değil hem telkinleri dinleyin , hem de geceleri uyumadan önce hamurişi yiyip yatın :) Sonra ben gibi yavru fil olursunuz :))

İyi haberlerini duyarız inşallah. Benimde durumum aynı kilo almam lazım. Spor salonuna yazılmaya tam karar vermiştim kiiii kaburgamı ezdim. Telkin benim de aklımda inşallah işe yarar.

eed an ve an yazıcam telkinlere başlayınca. günlüğümden takip edin belki faydası olur size wave44

1,74 boy 66 kiloyum atletik bir yapım var, 72-73 olmak istiyorum ama kilo almak değilde kas kütlesini artışı olmasını istiyorum, kış geldi body ye devam etmekte zor:)

ee senin kilon normal miş. benim 1,72 boyum 50 kiloyum sad456
spor yapman lazım bunun için azimli olman lazım. bence bunun için telkin vardır diye düşünüyorum bir araştır bakalım.

Kilo almak bence zor değil hem telkinleri dinleyin , hem de geceleri uyumadan önce hamurişi yiyip yatın :) Sonra ben gibi yavru fil olursunuz :))

kilo almak benim için çok zor . ben acıkıyorum ama yemek yeme isteğim yok . değişik bir durum. bakalım bu sefer başarıcam. 5 kilo alıcam vee ohh yaşasın diyeceğim 956k

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri