- Reaksiyon puanı
- 6
aşık olmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..deli gibi............................
Sorunun psikolojik mi fizyolojik mi bilmiyorum, bunu hastahanede öğrenebilirsin ama gitmen gerektiğini düşünüyorum, çünkü ne zaman senin yazılarını okusam, akşam olsada uyusam, yorgunum dediğini okuyorumnasıl yani elektrasence ne olabilir sorun?
çok tutkulu olmuşaşık olmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..deli gibi............................
stresli bir iş yapıyorum ve yorucu(mali müşavir stajyeri)ağustosta askere gideceğim o moda da tam girdim.o yüzden hiç bir şey yapmak gelmiyor içimdenSorunun psikolojik mi fizyolojik mi bilmiyorum, bunu hastahanede öğrenebilirsin ama gitmen gerektiğini düşünüyorum, çünkü ne zaman senin yazılarını okusam, akşam olsada uyusam, yorgunum dediğini okuyorum![]()
Vayyy vayyyy vayyy. Askerim benim yasevincli Sen şöyle desene baştan. Haaah, askere git, ''koğuş kalk!'' moduna giriceksin merak etmegirlhaha Senden daha fazla ben heyecanlandım ya sevincli Hayırlı tezkereler inşallah Arslanım benim.actionsmilestresli bir iş yapıyorum ve yorucu(mali müşavir stajyeri)ağustosta askere gideceğim o moda da tam girdim.o yüzden hiç bir şey yapmak gelmiyor içimdenhem beden olarak hem kafa olarak yoruldum.biraz espiriyle,biraz ciddi yazıyorum onları
![]()
Sağol Elektra çok iyisin.çok hoşuma gitti yazdığın mesaj.çok çok çok çok teşekkürlerVayyy vayyyy vayyy. Askerim benim yasevincli Sen şöyle desene baştan. Haaah, askere git, ''koğuş kalk!'' moduna giriceksin merak etmegirlhaha Senden daha fazla ben heyecanlandım ya sevincli Hayırlı tezkereler inşallah Arslanım benim.actionsmile
O senin iyiliğin ve güzelliğin, askeriye ve komutanlar konusunda çok fazla hassasımdır, hemen heyecanlanır hemen moda girerim sevincli İdare et beni. Sevgilerimle biricik Asker'imiz...actionsmileSağol Elektra çok iyisin.çok hoşuma gitti yazdığın mesaj.çok çok çok çok teşekkürler![]()
Atakan Bey'e söyliyceksin bunu, bize değil girlhahabend modaratör olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm..........
Bilmem, Atakan Bey'den modluk kurallarını öğrenebilirsin Özlem'cim...peki modaratör olunca bişi yapmak gerekiyor mu?
İnşallah dengini en yakın fırsatta bulabilirsin Aycan'cım. İyi dileklerim seninle :ruhum boş kalbım boş hayatım boş..ıstemıorumm artık..nerde benım dengım...
Ben mi? Teşekkür ediyorummmiyi ki varsın...
Ben mi? Teşekkür ediyorummmYok sen değil dememeniz dileklerimle...blissy
Gönüllü iyi ki varsın diyenler çıktı sonunda sevincli Ölsemde gam yemem ağla2Ben de söyliyim iyi ki varsın Nilay) iyi varsınız site sakinleri
)
Herkese iyi geceler...iyi geceler....
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.