üşenme/erteleme/vazgeçme

henüz inceleyemedim..üşenme erteleme vazgeçme metodunu uyguluyorumsmileydance işe yarıyor..blissyfeed back ???? =)
feed back / geri besleme, yada sizden gelecek konuyla ilgili eleştirel, öznel düşünceleriniz.

sevgili muraturkom senden bir konuda daha yardim isteyebilir miyim olay tv deki programi izleme linki vermissin ama ben linkden izleyemiyorum. Siteye girdim ayna programini izleyemiyorum. Ayrica r.Sanal'in da gecmis programlarini izlemek istiyorum nasil izleyebilirim lutfen yardimci olurmusunuz.
Tesekkur ederim.

Gurbette isen oralara selam olsun. Tv linkinni kopyalarsan neden çalışmadığına bakarım. Ancak r. şanal konusunda bilgim yok.
animated_1123.gif

paylaşımlar için teşekkür ederim....

sevgili muraturkom senden bir konuda daha yardim isteyebilir miyim olay tv deki programi izleme linki vermissin ama ben linkden izleyemiyorum. Siteye girdim ayna programini izleyemiyorum. Ayrica r.Sanal'in da gecmis programlarini izlemek istiyorum nasil izleyebilirim lutfen yardimci olurmusunuz.
Tesekkur ederim.

cevabı bende merak ettim öğrene bildinmiy789

merhaba sayın muraturkom tşk ve iyiki varsınız.
söylediklerinizi aynen uyguladım şimdi çok daha iyiym.
ertelemeden üşenmeden ve vazgeçmeden yapıyorum ..
hayatıma bir canlılık getirdi .
düzenli olmaya ve ders çalışmada daha başarılı olmaya başladım ..

gerçekten iyiki varsınız,murat bey,sevgiyle kalın

ertelemeyi bırakıyorum ve anı dolu dolu yaşıyorum yaşamımı güvenle sürdürmek için..

merhaba sayın muraturkom tşk ve iyiki varsınız.
söylediklerinizi aynen uyguladım şimdi çok daha iyiym.
ertelemeden üşenmeden ve vazgeçmeden yapıyorum ..
hayatıma bir canlılık getirdi .
düzenli olmaya ve ders çalışmada daha başarılı olmaya başladım ..

gerçekten iyiki varsınız,murat bey,sevgiyle kalın

İnsanın birbirini sevmesi demekki sadece görsel değil düşünsel de olduğu gerçeğini anladım mesajınızdan.

images

size bir katkımın olabilmesi kadar muhteşem bir duygu olamazdı. Üşenmediğimizde kendimize saygımız çoğalıyor.
[FONT=&quot]Ertelemediğimizde ertesi, bir ertesi , bakıyorsunuz ay geçmiş ertesi günlerden 30 tane olmuş ama bizim sonuçlandırmadığımız işin haricinde yenileri eklenmiş daha da çoğalmış, ya sonra nedeninin farkına varamadığımız ağır bir stres kütlesi sonrasında bunun verdiği ruhsal ağırlık. Uyguladığınıza sevindim umarım. Vazgeçmeden devam edersiniz sonra daaaaaaaaaaaaaaa kim tutar sizi........[/FONT]

ertelemeyi bırakıyorum ve anı dolu dolu yaşıyorum yaşamımı güvenle sürdürmek için..

Anı dolu dolu yaşamak ifadenizin içerinde çok ilginç bir buluntunuz var. Benim ifadelerimden daha iyi bir yaklaşım.

[FONT=&quot]Kendimize olan saygımızı saklı tutabilmek için o an o saniye o işi yaparsak bir süre sonra kendi özgüven ve öz saygımız geometrik olarak çoğalıyor[/FONT].
images

erteleme en büyük sorunlarımdan birisi.erteleme telkinini dinliyorum umarım fayda görürüm.

erteleme en büyük sorunlarımdan birisi.erteleme telkinini dinliyorum umarım fayda görürüm.

acil durum not defterin olsun. sürekli aklına gelen yapmadığın her ne varsa not al. en kısa zaman da tamamla ve üzerini keyifle çiz. ne dersin?

Paylaşımların için teşekkürler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri