Genel Kullanım Rehberi

Depresyonla ilgili LİNK de bulabilirseniz çok sevinirim.TEŞEKKÜRLER.

Telkini yuklemek icin link üzerine gelip saga tiklayip farklı kaydet yapiniz.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/depresyon%20dunde%20kaldi%202007%20doga%20hayatmidegisti.com(1).mp3

yukarıdaki linkte geçici problemler olması durumunda aşağıdaki alternatif linki kullanınız..

RapidShare Webhosting + Webspace

Alternatif link:

[URL]http://www.upload.gen.tr/d.php/s6/12qcdf07/depresyon_dunde_kaldi__doga.mp3.html
[/URL]

Konuları dikkatli incelerseniz sevinirim superxy

Teşekkürler.Suçluluk ile ilgili olanı dinlediğimden beri rüyalarımda beni rahatsız eden kişilerle tartışıyorum.Daha önce söyleyemediğim şeyleri söylüyorum. Uyanınca ben nasıl böyle dedim bunu diyorum.Ne zamana kadar uykumda gerginliğim azalır?Eşimde bir değişiklik yok. Acaba neden?

merhaba arkadaşlar,

henüz yeniyim ve bir sorum olacak,yardımcı olursanız sevinirim :)

henüz dün başladım dinlemeye,günde 10-12 saatten fazla dinlemenin bir zararı olur mu acaba merak ettim.yani dün akşamdan beri kesintisiz çalıyor da bi sorayım dedim henüz işin başındayken :) teşekkürler şimdiden.

Teşekkürler.Suçluluk ile ilgili olanı dinlediğimden beri rüyalarımda beni rahatsız eden kişilerle tartışıyorum.Daha önce söyleyemediğim şeyleri söylüyorum. Uyanınca ben nasıl böyle dedim bunu diyorum.Ne zamana kadar uykumda gerginliğim azalır?Eşimde bir değişiklik yok. Acaba neden?

güzel güzel ilerleme varkrzm67ne kadar süredir dinlediğinizi bilmiyorum ama taa ki o kişilerle tartışmayı bitirene ya da o kişiler aklınıza geldiğinde içiniz cızzz etmeyene kadar dinleyin ben de ilk dinlediğimde o kişileri rüyamda dövdüğümü görüyordum2600sonra bitti yerini güzel rüyalar aldımusic45

merhaba arkadaşlar,

henüz yeniyim ve bir sorum olacak,yardımcı olursanız sevinirim :)

henüz dün başladım dinlemeye,günde 10-12 saatten fazla dinlemenin bir zararı olur mu acaba merak ettim.yani dün akşamdan beri kesintisiz çalıyor da bi sorayım dedim henüz işin başındayken :) teşekkürler şimdiden.

Sıkıntı yok.Siz sıkılmadıktan sonra

Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi

bu arada centcim kaç gündür dinliyorsun bilmiyorum ama
suçluluk + ego ile başlayarak(2 hafta kadar dinle )
daha sonra kendine güveni ekle bunuda 10 - 15 gün kadar dinledikten sonra
suçluğu arzuna göre ara ara dinlemek koşulu ile çıkararak yeni telkin ekle
ama listeni birden
kalabalık hale getirme lütfen..

slm ben bu gün başladım dinlemeye suçluluk klasik ve ego güven güçlendirici klasik ile başladım
daha sonra ekleyeceğimiz kendine güven mp3 lerini bu isim altında göremedim.yani ego güven ile kendine güzen farklı değilmi.
yani doğru bir başlangıç yapmışmıyım.birde şu an klasiklerini dinlemeyi seçtim ard arda dinliyorum bir ego bir suçluluk,3.olarak suçluluk newage eklersem listeme olurmu yoksa tarz değişikliği nasıl bir etki yapar klasiktemi devam etmeliyim.cvp için şimdiden teşekkür ederim.özel msj olarak cevaplarsanız sevinirim kayboluyorum sitede çünkü:) tekrar bulamayabilirim.

Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi

slm ben bu gün başladım dinlemeye suçluluk klasik ve ego güven güçlendirici klasik ile başladım
daha sonra ekleyeceğimiz kendine güven mp3 lerini bu isim altında göremedim.yani ego güven ile kendine güzen farklı değilmi.
yani doğru bir başlangıç yapmışmıyım.birde şu an klasiklerini dinlemeyi seçtim ard arda dinliyorum bir ego bir suçluluk,3.olarak suçluluk newage eklersem listeme olurmu yoksa tarz değişikliği nasıl bir etki yapar klasiktemi devam etmeliyim.cvp için şimdiden teşekkür ederim.özel msj olarak cevaplarsanız sevinirim kayboluyorum sitede çünkü:) tekrar bulamayabilirim.

klasik ya da doğa farketmez bunlar sadece seçenek telkinin içeriği aynı sonuçta. başlangıç doğru. yalnız new age versiyonlar telif hakkı nedeniyle kaldırıldı. kendine güven telkini ve ego birbirinden farklı gayet doğru anlamışsınız. Sevgiler sapkal89

merhaba herkese :)

ben kendine güven telkinini dinlicem ama ilk telkinim olucak direkt kendine güvenle başlıyorum yani bi sakıncası olmaz demi
bu telkni telefonuma kaydetsem ondan sonra kendi sesimlee boyum hakkında hislerimi boyumun kaç olmasını istedigimi bi takım imgelemeler anlatarak kaydetsem dinlesem olurmu :D güvenden sonra kendi sesim gelse hep çalsa dinlesem işe yararmı sizce ?

merhabalar...ben de yeni üyelerdenim..daha önce böyle bişey le karşılaşmamıştım.çok ilgimi çekti..incelediğim heryere msj bırakıyorum:)))
sizleri çok seviyorum....herşee ağlayan,kendine güveni sıfır,olur olmaz kızaran bu yüzden sosyal hayatı kalmayan çaresiz biriydim.ama çok dua ettim biliyomusunuz allah ım yol göster dedim..ve burayı tesadüf demek istemiyorum ama onun gibi bişeyle buldum işte:)))))binlerce kez şükürler olsun...inanın bu site Allah ın izniyle benim kurtarıcım oldu...telkinleri 3 gündür düzenli dinliyorum..10 saat olmuyo ama uyurken dinlenebileceğini bilmiyodum..bugünden itibaren başlıyorum..ha bi de 2 gündür de ağlıyorum sormayın:)))))))))))))))
ama bu iimiş sanırım....:))))

gelişmelerden haberdar etcem...ALLAH IM A EMANET OLUN....

telkinin üzerine sağ tıklat farklı kaydet de...

Selam! Kafama bir şey takıldı sormak istedim: Acaba değişik telkinleri ardarda dinlesem olur mu? Cevaplarsanız sevinirim. Şİmdiden teşekkrler.

Merhabalar,
ben siteye yeniyim şunları merak ediyorum,

söz konusu telkinlerin hiçbir şekilde yan etkisi olmuyor mu? Bu konuda eğitim alınmış oldugunu sanıyorum ancak tamamiyle bilimsel ve olası sonuçları gözlenmiş bir sistem midir bu? Uluslararası standartlarda mıdır bu sitede kullanılıp paylaşılan telkin tekniği?

Ben emziren bir anneyim, hipofiz bezinin vb beyin aktifiteleri sonucu normalden farklı calısan bazı hormonlar süt salımını kesebiliyor? Bu durumda emziren annelerin bu sistemden faydalanmasının bir sakıncası var mıdır?

Hiçb çıkar gözetmeksizin sanal paylaşımda bulunma günümüzde hiç alışık olunmayan bir durum. Bu konuda benim gibi tereddütte olan site üyelerinin yorumlarını okudum katıldıklarım var.ancak şöyle düşünüyorum, bugün izledigimiz reklamlar, diziler, dinledigimiz sarkılarda da benzer bir etki gizlenmiş olabilir, bu olasılıga ragmen bu kaynakları günlük hayatımızın bir parçası haline getirmekte tereddüt etmezken bu siteden bu kadar korkmanın anlamsız oldugunu da düşünüyorum ben. Umarım siteye olan bu güvenim boşa çıkmaz.

Bu arada telkinleri kullanan site üyelerinin sonuçları ve deneyimlerini paylaştıkları bir sayfa var mı bu sitede? Bebegimle ilgilendigim için cok fazla incelemeye vaktim olmadı, özür diliyorum şimdiden sorum için.

Bir de boy uzatma ile ilgili bir telkin de var sanırım?nerede bulabilirim?

Şimdiden teşekkürler...actionsmile

Merhabalar,
ben siteye yeniyim şunları merak ediyorum,

söz konusu telkinlerin hiçbir şekilde yan etkisi olmuyor mu? Bu konuda eğitim alınmış oldugunu sanıyorum ancak tamamiyle bilimsel ve olası sonuçları gözlenmiş bir sistem midir bu? Uluslararası standartlarda mıdır bu sitede kullanılıp paylaşılan telkin tekniği?

Ben emziren bir anneyim, hipofiz bezinin vb beyin aktifiteleri sonucu normalden farklı calısan bazı hormonlar süt salımını kesebiliyor? Bu durumda emziren annelerin bu sistemden faydalanmasının bir sakıncası var mıdır?

Hiçb çıkar gözetmeksizin sanal paylaşımda bulunma günümüzde hiç alışık olunmayan bir durum. Bu konuda benim gibi tereddütte olan site üyelerinin yorumlarını okudum katıldıklarım var.ancak şöyle düşünüyorum, bugün izledigimiz reklamlar, diziler, dinledigimiz sarkılarda da benzer bir etki gizlenmiş olabilir, bu olasılıga ragmen bu kaynakları günlük hayatımızın bir parçası haline getirmekte tereddüt etmezken bu siteden bu kadar korkmanın anlamsız oldugunu da düşünüyorum ben. Umarım siteye olan bu güvenim boşa çıkmaz.

Bu arada telkinleri kullanan site üyelerinin sonuçları ve deneyimlerini paylaştıkları bir sayfa var mı bu sitede? Bebegimle ilgilendigim için cok fazla incelemeye vaktim olmadı, özür diliyorum şimdiden sorum için.

Bir de boy uzatma ile ilgili bir telkin de var sanırım?nerede bulabilirim?

Şimdiden teşekkürler...actionsmile

sorularının hepsine katılıyorum, özellikle boy uzatmayla ilgili olanına..
cevabınızı bekliyoruz. şimdiden teşekkürler..

Merhabalar hepinize...ben 3 haftadır bu siteye düzenli olarak giriyorum ve bütün mp3'leri indirdim ve düzenli olarak anlatıldığı şekilde dinledim ve hala da dinliyorum .yaklaşık günde 8-10 saat arası(uyurken dinlemiyorum,gündüz telefonda dinliyorum)ancak hala belirgin bir etkisini görmüş değilim,lütfen bana yardım edin,cevaplarınızı acilen bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim,İYİ Kİ VARSINIZZ..

Merhabalar hepinize...ben 3 haftadır bu siteye düzenli olarak giriyorum ve bütün mp3'leri indirdim ve düzenli olarak anlatıldığı şekilde dinledim ve hala da dinliyorum .yaklaşık günde 8-10 saat arası(uyurken dinlemiyorum,gündüz telefonda dinliyorum)ancak hala belirgin bir etkisini görmüş değilim,lütfen bana yardım edin,cevaplarınızı acilen bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim,İYİ Kİ VARSINIZZ..
Merhaba Vedat,hangi sıra ile ve hangisini ne kadar süre dinlediğini belirtebilirmisin.Bu şekilde sanırım daha çok yardımcı olunabilir.

Merhabalar..İlk olarak ego ve suçlulukla başladım.listemde 3 suçluluk 4 ego güçlendirici telkin vardı ve bu listeyi günde 8-10 kere tekrarlayarak dinliyordum,bu şekilde 2 hafta sürdü ve suçluluğu çıkarttım listeden şuan sosyallik arttırıcıyı koydum listeme,4 sosyallik arttırıcı 5 ego telkini yaptım şimdi listemi ve 1 haftadır dinliyorum ancak dediğim gibi hala etkisini görmüş değilim.. ilginiz için tşk.ederim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri