Telkini yuklemek icin link üzerine gelip saga tiklayip farklı kaydet yapiniz.
http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/depresyon%20dunde%20kaldi%202007%20doga%20hayatmidegisti.com(1).mp3
yukarıdaki linkte geçici problemler olması durumunda aşağıdaki alternatif linki kullanınız..
RapidShare Webhosting + Webspace
Alternatif link:
[URL]http://www.upload.gen.tr/d.php/s6/12qcdf07/depresyon_dunde_kaldi__doga.mp3.html
[/URL]
Tabiki ritimleri nedir?Nasıldır bilmiyoruz ama belki herşeyi eşit oranda hızlandırmış olmak ritimlerin özelliğini muhafaza eder!Telkinleri hızlandırılmış dinlersek ritimler bozulur mu?
Teşekkürler.Suçluluk ile ilgili olanı dinlediğimden beri rüyalarımda beni rahatsız eden kişilerle tartışıyorum.Daha önce söyleyemediğim şeyleri söylüyorum. Uyanınca ben nasıl böyle dedim bunu diyorum.Ne zamana kadar uykumda gerginliğim azalır?Eşimde bir değişiklik yok. Acaba neden?
merhaba arkadaşlar,
henüz yeniyim ve bir sorum olacak,yardımcı olursanız sevinirim
henüz dün başladım dinlemeye,günde 10-12 saatten fazla dinlemenin bir zararı olur mu acaba merak ettim.yani dün akşamdan beri kesintisiz çalıyor da bi sorayım dedim henüz işin başındaykenteşekkürler şimdiden.
slm ben bu gün başladım dinlemeye suçluluk klasik ve ego güven güçlendirici klasik ile başladım
daha sonra ekleyeceğimiz kendine güven mp3 lerini bu isim altında göremedim.yani ego güven ile kendine güzen farklı değilmi.
yani doğru bir başlangıç yapmışmıyım.birde şu an klasiklerini dinlemeyi seçtim ard arda dinliyorum bir ego bir suçluluk,3.olarak suçluluk newage eklersem listeme olurmu yoksa tarz değişikliği nasıl bir etki yapar klasiktemi devam etmeliyim.cvp için şimdiden teşekkür ederim.özel msj olarak cevaplarsanız sevinirim kayboluyorum sitede çünkütekrar bulamayabilirim.
Merhabalar,
ben siteye yeniyim şunları merak ediyorum,
söz konusu telkinlerin hiçbir şekilde yan etkisi olmuyor mu? Bu konuda eğitim alınmış oldugunu sanıyorum ancak tamamiyle bilimsel ve olası sonuçları gözlenmiş bir sistem midir bu? Uluslararası standartlarda mıdır bu sitede kullanılıp paylaşılan telkin tekniği?
Ben emziren bir anneyim, hipofiz bezinin vb beyin aktifiteleri sonucu normalden farklı calısan bazı hormonlar süt salımını kesebiliyor? Bu durumda emziren annelerin bu sistemden faydalanmasının bir sakıncası var mıdır?
Hiçb çıkar gözetmeksizin sanal paylaşımda bulunma günümüzde hiç alışık olunmayan bir durum. Bu konuda benim gibi tereddütte olan site üyelerinin yorumlarını okudum katıldıklarım var.ancak şöyle düşünüyorum, bugün izledigimiz reklamlar, diziler, dinledigimiz sarkılarda da benzer bir etki gizlenmiş olabilir, bu olasılıga ragmen bu kaynakları günlük hayatımızın bir parçası haline getirmekte tereddüt etmezken bu siteden bu kadar korkmanın anlamsız oldugunu da düşünüyorum ben. Umarım siteye olan bu güvenim boşa çıkmaz.
Bu arada telkinleri kullanan site üyelerinin sonuçları ve deneyimlerini paylaştıkları bir sayfa var mı bu sitede? Bebegimle ilgilendigim için cok fazla incelemeye vaktim olmadı, özür diliyorum şimdiden sorum için.
Bir de boy uzatma ile ilgili bir telkin de var sanırım?nerede bulabilirim?
Şimdiden teşekkürler...actionsmile
Merhaba Vedat,hangi sıra ile ve hangisini ne kadar süre dinlediğini belirtebilirmisin.Bu şekilde sanırım daha çok yardımcı olunabilir.Merhabalar hepinize...ben 3 haftadır bu siteye düzenli olarak giriyorum ve bütün mp3'leri indirdim ve düzenli olarak anlatıldığı şekilde dinledim ve hala da dinliyorum .yaklaşık günde 8-10 saat arası(uyurken dinlemiyorum,gündüz telefonda dinliyorum)ancak hala belirgin bir etkisini görmüş değilim,lütfen bana yardım edin,cevaplarınızı acilen bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim,İYİ Kİ VARSINIZZ..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.