Bilinçaltı düzeyinde değişim (!)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cadi_bm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cadi_bm

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
Merhaba;
Ben uzun zamandır dinliyorum. 4 ay olmuştur. Bu süre zarfında fark ettiğim şu ki "değişim olmuyo; hiç bir değişim hissetmiyorum " denmesinin sebebi değişimin bilinçaltında olması.Bilincimiz de bunu fark etmiyor. Nasıl ki bilinçaltımızın bazı sebeplerden ötürü karakterimizi kısıtladığını hissedemiyorsak bunu da bilinç düzeyinde hissedemiyoruz. Bu ara çok şaşırdığım şeyler yaşıyorum.Ben ki iki insanla bir aradayken konuşamazdım; sıkılırdım.Dün kalabalık bir arkadaş gurubuyla (sadece biri bayan olmasına rağmen)yemek yedim.Çok zevkli,eğlenceli ve akıcıydı. Ve bu sadece bir tanesi. Beni tanıyanlar diyor zaten "ne oluyo sana; böyle değildin die".smil56 O nedenle "değişimi hissettmiyorum; demek ki bende işe yaramıyor" diye sakın düşünmeyin.89778977smileydancepartysmileyguitar

Değişimini hissetmen güzel. Umarım etkilerini daha da fazla hissedebilirsin. Sevgiyle kal...

Merhaba;
Ben uzun zamandır dinliyorum. 4 ay olmuştur. Bu süre zarfında fark ettiğim şu ki "değişim olmuyo; hiç bir değişim hissetmiyorum " denmesinin sebebi değişimin bilinçaltında olması.Bilincimiz de bunu fark etmiyor. Nasıl ki bilinçaltımızın bazı sebeplerden ötürü karakterimizi kısıtladığını hissedemiyorsak bunu da bilinç düzeyinde hissedemiyoruz. Bu ara çok şaşırdığım şeyler yaşıyorum.Ben ki iki insanla bir aradayken konuşamazdım; sıkılırdım.Dün kalabalık bir arkadaş gurubuyla (sadece biri bayan olmasına rağmen)yemek yedim.Çok zevkli,eğlenceli ve akıcıydı. Ve bu sadece bir tanesi. Beni tanıyanlar diyor zaten "ne oluyo sana; böyle değildin die".smil56 O nedenle "değişimi hissettmiyorum; demek ki bende işe yaramıyor" diye sakın düşünmeyin.89778977smileydancepartysmileyguitar

Duymak istediğim buydu. Paylaşım için sonsuz teşekkür.

Duymak istediğim buydu. Paylaşım için sonsuz teşekkür.

Rica ederim. Hep beraber değişiyoruz; gelişiyoruz.Süpper bişey bu.Herkese Teşekkürlerrr.wave44alk78u859smileydancepartysmileyactionsmileactionsmile

Damla damla hayat ellerimizde

Ben buradaki temel sayılabilecek telkinleri üç ay boyunca dinledim.
Değişimi dışarıya bakışımda yakaladım.
Şimdi 'kendim'den bakıyorum.
Yada 'kendim' olarak bakıyorum.

Ne kadar güzel ::) Değişmeniz bir güzel, farkında oluşunuz bir başka güzell sevincli İyiki varsınızz ::)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri