Günaydın Arkadaşlar:)

echoo

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Sona bir var.2009 valizini hazırlıyor;artık son hazırlıklarını yapıyor..
Ve gitmeden önce hepimize bir hediye bırakmak,ufakda olsa birer dileğimizi gerçekleştirmek istiyormuş
Hadi bu sene bitmeden,1 dakikalığına gözerimizi kapatalım,isteğimize yoğunlaşalım ve harfleri kullanarak''2010 a 2009 hatırası'' olarak ne götürmek istiyorsak isteyelim...
En ufak bir tereddütünüz olmasın,İstediği(n)miz şey olacak...
2009 onu hayatımıza bırakıp öyle gidecek
Ve biz 2010 a onunla başlayacağız...

Hadi çabuk çabukk,bütün istekler buraya:)

Günaydınnn,çok ama çokk mutlu bir çarşamba günü geçir olur mu NAZ:)

Harflere dök tatlım,eğer burada açık açık yazmak istemiyorsan,hemen minik bir kağıt al eline,ona yaz,ama lütfen harflere dök:)

nilufer.jpg

bi tuttum bi daha bırakmam o dileğimi sevincli iyi ki varsınız hepinizi seviyorumm blissy

günaydınnnnn bende dileğimi aklımdan geçirdim busene neleri geride bırakayım neleri yanıma alayım veeee yeni olarak neler istediğimi........2010 2009 dan güzel olması dileğiyle.....

günaydınnnnn bende dileğimi aklımdan geçirdim busene neleri geride bırakayım neleri yanıma alayım veeee yeni olarak neler istediğimi........2010 2009 dan güzel olması dileğiyle.....

günaydınnnlar gnm77,çok mutlu bir gün geçirin:)
Lütfen sadece aklınızdan geçirmeyin,harflere dökün..

ehh günaydın demek için biraz geç ama yine de olsun ben size en güzel çiçeklerin kokusuyla harmanlanmış taptaze bi günaydın diyim...:) Benim uzun süredir yapmayı çok istediğim veya olmasına vesile olmak istediğim tek bir şey var..O da şu: İnsanların birbiri arasındaki dostluğunu, samimiyetini artırmak, birbirleriyle hem sevgi dolu hem de etkin vakit geçirmelerini, her an tesanüd içinde olmalarını sağlamak...

günaydınnnnn.... bol kahkahalı,bol paralı ,bol saglıklı ,bol huzurlu,bol bilgili yıl geçirmek istiyorum.sevgiyle kalın...

Günaydınnn... Kendimi çiçeklerin içinde hayal ettim başımda pembe beyaz bulutlarla . yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun...

yeni yılda çok şanslı çok zengin çok sağlıklı çok mutlu çok enerji dolu yıl olarak girmek seçiyorum herkezin yeni yılı kutlu mutlu sağlıklı bol paralı olsun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri