bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA GIDER?

Ben de dürüstler arasında yerimi almak isterim...Önce gözler diyen erkekler biraz kibar davranmışlar bence...Her erkek bir kadının önce göğüslerine sonra da poposuna bakar...aksini iddia eden erkeğin uzaylı olma ihtimali yüksektir.Gözler ve bakışlar bu ikisinden sonra devreye girer...Ben şahsen önce bu iki kategoriye,sonra gözlere,ondan sonra bacak uzunluğuna ve ayak bileklerine bakarım,kadının ayak bilekleri halhal takılacak denli ince ve zarifse beni çok etkiler...elbette final değerlendirmem kadının tüm bedeninin zarafet içinde olmasıdır...Baştan aşağı uyumlu ve harika bakışlı kadınlar etkiler beni...

kesinlikle dişleri ,çok temiz olmalı dişi :)ve dudakları etli olacakkk ;),ve ses tonu,incecik olmayacak sesi erkek sesi gibi olmalı ve konuşması güzel olmalı;
bide kıyafeti,giyimi önemli tabiki bazen dikkat ediyorum bazı erkeklere aman allahım o ne öyle ilgisiz renklerde gömlek,pantolon ve kravat ığğğğğ,ve duruşu olmalı kendine has,yürürken emin adımlar atmalı,gerisi önemli değil kısa,uzun,esmer,sarışın ,kel,zayıf,şişman bunların hepsi detayyy

dişleri ve gülümsemesi ve genel olarak yüzüne bakarım.

ilk etapta karizması!mümkünse konuşması!kendini nasıl ifade ettiği çok önemli fikrimce!(konuşmak beynin lisanıdır!küpte ne varsa dışarı o sızar) :)

gözlerine bakarım ve benim gibi acı çekmemiş olması, gözlerinin içinin gülmesi, mutlu olması beni mutlu eder. mesela yolda aşıklar görüyorum ve saygımdan dolayı mutluluklarını izlemek için kenara çekilip çaktırmadan onları izliyorum

ben önce gözlere ,eller ayakkabılarına bakarım. ama, düşman degilim:)

bende sayayım...bayanda dişlerin mümkün olduğunca beyaz ve düzgün olması gerekir..dudakların biraz çok fazla değil ama dolgun olması..vücut yapısı ne balık etli nede çok zayıf olacak tam bi kalıp gibi düzgün olacak..gözlerin içinde derinden gelen bir gülücüğün adeta ışıldaması olacak ancak rengi hiç önemli değil sonra dengeli biri olması önemli dik durmalı vs.vs diğerleri ufak ayrıntı ;)

önce fiziğine, orantılıysa hoşuma giderse ince detayları incelerim yüz ve kalçalar gibi :D

arkadaşlar gercekten artık durustce cevaplar alıorum:D

bend ebı ıtırfta bulunayım o halde.:Dbende uzun boylu old.için uzun boylu erkeklere ve kollarının kaslı olamsına bakarım:D

Ben de güzel kokuyor mu diye bakarım, dişlerine bakarım. Çok bakmamaya çalışırım ben bakmazken bana bakıyormuş gibi geliyorsa iki saat düşünürüm bana bakıyor muydu acaba diye.girlhahaBir de benim espirilerime gülüyor mu diye bakarımgirlhaha

Ya nasil gozleri ,giyimi ,saci basi diye ayirabiliyorsunuz .Banada anlatin .Ask iste bu.Tamam disler cok onemli haklisiniz amma ben zamaninda oyle birine asik oldumki valla adam kendini dunyanin en yakisiklisi saniyor ,bana pas vermiyordu.Boyu kisacik ,saclar darmadagin,giyim iki beden buyuk.Ama gozlerine gelince .Helede arkadaslarim onunla sohbet edince sasiriyorlardi bu adam konustukca insanin dinleyesi geliyor diye.Peki simdi dis gorunusmu onemli olan bence bir daha dusunun.Allah cirkin sansi versin insana .Nece guzeller gordum halen evdeler .nece cirkinler gordum bir dedikleri iki olmuyorkrzm67

Ya nasil gozleri ,giyimi ,saci basi diye ayirabiliyorsunuz .Banada anlatin .Ask iste bu.Tamam disler cok onemli haklisiniz amma ben zamaninda oyle birine asik oldumki valla adam kendini dunyanin en yakisiklisi saniyor ,bana pas vermiyordu.Boyu kisacik ,saclar darmadagin,giyim iki beden buyuk.Ama gozlerine gelince .Helede arkadaslarim onunla sohbet edince sasiriyorlardi bu adam konustukca insanin dinleyesi geliyor diye.Peki simdi dis gorunusmu onemli olan bence bir daha dusunun.Allah cirkin sansi versin insana .Nece guzeller gordum halen evdeler .nece cirkinler gordum bir dedikleri iki olmuyorkrzm67

Haklısınız
gönül bu
biryere konmadan önce kuleden iniş izni istemiyor

Dişler güzel olsun tabii, ama yetmez, güzel sıcacık bir gülüşü var mı? O na bakarım.. Gözleri de güzel olsun, ama iş gözlerin güzelliğinden çok bakışlarında.. O susarken, bana herşeyi gözleriyle anlatsın..

Fiziği önemli ilk bakışta, ama kimyası daha önemli sonraki aşamada..

super

Sevgiyle kalın!!..

kesinlikle ve kesinlikle dişler ve gülüşler diyorum :)

Dişler güzel olsun tabii, ama yetmez, güzel sıcacık bir gülüşü var mı? O na bakarım.. Gözleri de güzel olsun, ama iş gözlerin güzelliğinden çok bakışlarında.. O susarken, bana herşeyi gözleriyle anlatsın..

Fiziği önemli ilk bakışta, ama kimyası daha önemli sonraki aşamada..

super

Sevgiyle kalın!!..
iletişimi infraredle saglayacaksınız yanı sevincli

yüzüne bakarım çünkü insanın içi yüzüne yansıyor..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri