Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
cok teşekkür ederim, gercekten böylesi cok iyi oldu,

Sizi çok seviyoruz.Keşke diğer Ücretli olanlarıda ÜCRETSİZ yapsaydınız özellikle Boy Uzaması - Futbol ve diğer bazıları.Yinede çok teşşekür ederm.

merhabalar iki gündür dosyaları indirmeye çalışıyorum ama free user olarak indiremiyorum..
This file can only be downloaded by becoming a Premium member diyor..
ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ? premium member olmak dışında :)

merhabalar iki gündür dosyaları indirmeye çalışıyorum ama free user olarak indiremiyorum..
This file can only be downloaded by becoming a Premium member diyor..
ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ? premium member olmak dışında :)

Merhabalar;

ALTERNATİF 2 yazan en alttaki bölümde bütün telkinleri indirebilirsiniz..Ayrıca birkaç telkin dışında Ego,Suçluluk, Erteleme gibi ilk etapta dinlenecek olan pekçok telkin linki de bu sayfada ayrı ayrı verilmiş ve çalışıyor şu an..Free olarak geri sayımdan sonra bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz..actionsmile

Linkleri indirirken hata veriyor olmasının sebebi,internet hızının düşüklüğü de olabilir mi?

Bu sayfayı keşke daha önce görseydim.Linklerin tek bir sayfada olması güzel olmuş

ben hepsini indiriyorum ama bir sorum olacak.mp3 playerıma bana gerekli oaln telkinleri atsamve karışık modda dinlesem bir sorun olurmu.yani bir kaç telkini karışık dinlemekten bahsediyorum.teşekkürler

ben hepsini indiriyorum ama bir sorum olacak.mp3 playerıma bana gerekli oaln telkinleri atsamve karışık modda dinlesem bir sorun olurmu.yani bir kaç telkini karışık dinlemekten bahsediyorum.teşekkürler

Böyle bir şeyi yapma isteğinizin nedenini çok merak ettim :)

teşekkürler ama hata veriyor linkler..indiremedim.

teşekkürler keşke rapid yerine bu 500 mg demiştiniz netload gibi tek linki kolay sitelerden birinde uploaad edip 2 link halinde
sunsaydınız daha kolay olurdu bizler için ama yinede emeğinize sağlık

merhabalar
emeğiniz için çok teşekkür ederim. ama bu dosyaları artık indiremiyor muyuz?
rapid'ten inderemiyorum. ağla2 şu uyarıyı veriyor:

ERROR

You want to download the following file:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting | 8157 KB

This file can only be downloaded by becoming a Premium member

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

merhabalar
emeğiniz için çok teşekkür ederim. ama bu dosyaları artık indiremiyor muyuz?
rapid'ten inderemiyorum. ağla2 şu uyarıyı veriyor:

ERROR

You want to download the following file:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting | 8157 KB

This file can only be downloaded by becoming a Premium member

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

o rapid in kapitalizme çakılıp kalmışlığı blissy paralı üyelik istiyorlar xD

Arkadaşlar,Rapid yoğun yükleme dolayısıyle bazen error verebiliyor. O yüzden birkaç kez denemenizde fayda var..Linklerde bir sorun yok..

Zaten üstüste birkaç kez yükleme de yapılamıyor,biraz süre geçtikten sonra yeni yükleme yapılabiliyor..

arkadaşlar bu adresten programı indirin sınırsız rapid kullanımı sağlıyor siz atıyorsunuz linkleri o kendisi hallediyor.öyle 90 dakika gibi bekleme filanda yok bittikçe o indirir
umarım işinize yarar

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri