- Reaksiyon puanı
- 0
Hayatımızda olmasını istemediğimiz fakat mecburen hayatımızın içinde olan insanlara nasıl davranmalıyız ki sorunlar çıkmasın ya da kendimiz bunalmayalım? terli345
yasemince ' Alıntı:11 senedir bende böyle bir durum icersindeyim herseyi denedim ama olmadi tahmin ettiniz kayinvalide den bahsediyorum ...ben bir türlü yaranadim kendimden ödün verdigim zamanlar oldu ama tabiki yanlisdi ... bilirsiniz bu sorun yüzyillardan beri yasanyior ...türkülere,filmlere konu olmus ..ama cözüm yok ..hayatimdan cikarmak bunu yapmam icin esimide cikarmam gerek ..gecinmek diyorsaniz mümkün degil ..yaninda bir sene kaldim..sonuc kovulduk..almanya ya geldim kendime yeni bir hayat kurdum..onun yaninada esimin hatiri icin gidiyor ve tahamül etmek zorunda kaliyordum ..ama son zamanlar beni istemedigini aciklayinca tepem atti tabiki artik benim hayatimda bu insan olmamali ..gitmiyorum görmuyorum konusmuyorum benim icin valide konusu kapandi ..ama bu konuda en cok esim zorlandi ..bence esler bu durumda alinan kararlara saygili olmali ...ben bu konunun cözümü oldugunu ümid etmiyorum artik ..kayinvalide ve gelin sorunu herzmana vardi ve var olacak hih33 bu sorunu cözmekden ziyade kabullenmeyi sectim ben 4897 yani en azindan suan icin öyle ..
Evet..banada mantıklı geldi en azından negatif enerjilerinden kurtuluruz diğer insanların12389acaba bu durumlarda koruma kalkanı telkini dinlesek bu hayatımızdan çıkaramadığımız ama beraber yaşamak zorunda olduğumuz kişilerden (daha doğrusu onların bize olan olumsuz etkilerinden davranışlarından) korunmazmıyız ?
eğer hayatımızdan çıkarma şansımız varsa kesnlkle çıkarmalıyız bnce sonuçta kendmz mutsuz olcaz..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.