yakinda ismimi tasiyan araba fabrikami kuruyorum lüks ötesi bisi olucak
insanlar bindiklerinde ne rahatmis dicekler
dubaideki 7 yildizli oteli alicam site sahiblerine ücretsiz konaklama imkani sunucam
birde uzayda gezinti turlari düzenlemeyi düsünüyorum saygilar kamil....
benim yerime sen yap bari sen kurtar kendiniy789alıcam yerine şu tarihte aldım-yaptım-sundum- gezi turları düzenliyorum-
tarzı cümleler yukarıya gerçeklik hissini daha çok yaratıyor.
Çünkü Evrende zaten bizim için her şey var ve her şey plan dahilinde bize düşen ise onu oldu kabul edip öyle hissetmek ve öyle konuşmak..
kendi ismimi tasiyan araba fabrikami kurdum satislar cok iyiyakinda ismimi tasiyan araba fabrikami kuruyorum lüks ötesi bisi olucak
insanlar bindiklerinde ne rahatmis dicekler
dubaideki 7 yildizli oteli alicam site sahiblerine ücretsiz konaklama imkani sunucam
birde uzayda gezinti turlari düzenlemeyi düsünüyorum saygilar kamil....
benim yerime sen yap bari sen kurtar kendiniy789
kurban bayramina denk getir iki günlük istanbul ziyareti düsünüyorum bende katilayim iyi olur ama sen ismarlicany789Ben hayathan 19 Ağustos 2009 tarihinde Şişli de bir Tekstil firmasında ön muhasebe sorumlusu olarak 1500 Tl maaşla işe başladım.
İşimden ilk avansımı 22 Ağustos c.tesi günü aldım.
avansımla saçıma balyaj yaptırdım. Değişim dönüşüm ve bilinçaltı seminerlerine daha sık katılıyorum..
Ramazan bayramı sonrası sizlerle Cevahir AVM de bir cafede bunu kutluyorum.
kurban bayramina denk getir iki günlük istanbul ziyareti düsünüyorum bende katilayim iyi olur ama sen ismarlicany789
sisli halide edip adivar mahellesini bilirmisin memoriall hastahanesinin tammm
karsisinda teyzemler oturuyodu
sisliyi biliyor hissimi kuvvetlendirmek icin sormustumbilmez miyim...
bizim dairemiz var oralarda..
Ama ben orada oturmuyorumDD
alıcam yerine şu tarihte aldım-yaptım-sundum- gezi turları düzenliyorum-
tarzı cümleler yukarıya gerçeklik hissini daha çok yaratıyor.
Çünkü Evrende zaten bizim için her şey var ve her şey plan dahilinde bize düşen ise onu oldu kabul edip öyle hissetmek ve öyle konuşmak..
muhasebe islerimi görürsen neden olmasinkhkh56Evet haklısın Halide Edip Şişli ama benim dediğim Halide Edip in tam karşı tarafı Osmanbey, Nişantaşı civarı. Ayazağa da Şişli mesela..
Ama Sen Dubai den otel alacaksın. Şişli yi çok bilmesende olurYoksa Donald Trump Tower s a mı göz koydun.
Biliyorsun Mecidiyeköy de inşaatı devam ediyor.
))))))
Hayathan slm,paylaşımlarını ilgiyle okuyorumkahvesmiley,borçlarımızı ödeme konusunda nasıl bir olumlama önerirsin kardeşşrt67,yada borç dememek mi lazım...ne dersin4897
muhasebe islerimi görürsen neden olmasinkhkh56
en iyisi 1500 ytl isine devam et)
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.